Sorun eşim

defne_su

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
1.048
608
123
Merhaba kizlar ya benim derdim esimin huysuz olmasi yaptigim her yemege kusur buluyor yemegi gectin en ufak bir dokuntuye ya da baska seylere surekli kusur bulma huyu var kendisinede soyledim ama vazgecemiyor bu huyundan cok iyi ewine bagli bi insandir bunun haticinde kotu huyu yok bunu nasil asabiliriz kizlar yarim :( onceden bu kadar takmiodum ama hamilelikten mi nedense artik tahammul edemiorm :(

Merhaba kizlar ya benim derdim esimin huysuz olmasi yaptigim her yemege kusur buluyor yemegi gectin en ufak bir dokuntuye ya da baska seylere surekli kusur bulma huyu var kendisinede soyledim ama vazgecemiyor bu huyundan cok iyi ewine bagli bi insandir bunun haticinde kotu huyu yok bunu nasil asabiliriz kizlar yarim :KK43: onceden bu kadar takmiodum ama hamilelikten mi nedense artik tahammul edemiorm :KK43:

Yemekleri ona yaptır görsün gününü sonra sen eleştir :KK50:

Merhaba kizlar ya benim derdim esimin huysuz olmasi yaptigim her yemege kusur buluyor yemegi gectin en ufak bir dokuntuye ya da baska seylere surekli kusur bulma huyu var kendisinede soyledim ama vazgecemiyor bu huyundan cok iyi ewine bagli bi insandir bunun haticinde kotu huyu yok bunu nasil asabiliriz kizlar yarim :KK43: onceden bu kadar takmiodum ama hamilelikten mi nedense artik tahammul edemiorm :KK43:

nasıl takıyor temzlık hastası mı ?

Olayların ötesini berisini bilmiyorum da, salt şu yazınıza göre yorum yapacağım;
Eşim yeni evlendiğimiz zamanlarda, yaptığım yemeğe -olmamış bu- dedi, (üstelik şaka olarak da dedi gülümsüyordu filan) tabağı önünden alıverdim, tabaktaki yemeği tencereye devirdim, "Buyur kendin yap o zaman" dedim.

Yapacağınız şey tam olarak bu.
Beğenmiyorsa, yemeyecek arkadaşım, yedirmeyeceksiniz yemeğinizi. Kalksın pişirsin kendisi.

Çok afedersiniz ama böylelerine bizim burada "az yesin de uşak tutsun" derler!!!!!
Haftada 2 gün temizliğe yardımcı alın.
İki kap da yemek pişirsin.
Diğer günler büyüklere gidin yemeğe.

beğenmiyosan kendin yap de çekil kenara. valla bu adamlara kul köle olmak için gelmediniz dünyaya. bunu siz kabullenin önce, sonra da onlar kabullensin. bi elinizde kepçe bi elinizde temizlik bezi, ohh ne ala memleket.

tatlım benimki de böyleydi neye kusur buluyorsa daha beterini yaptım
en yakın zamanlı olanı bak yerde saç var dedi bi baktım bi tel sadece elimi saçıma götürdüm elime gelenlerin hepsini attım oraya bak şimdi daha güzel gözüküyor dedim.

alsana dedi bende rahatsız olan sensin sen al göstereceğine diye çemkirdim.

sürkeli böyle yapıyorum yemeği mi bepenmez kalk kendin yap temizlik mi kalk yap.
şimdi biraz daha düzeldi eskiden felakette bizimki temizlik takıntılı. şimdi alıyor eline bezi siliyor ohh mis.

Bir kuzenim var idolümdür kendisi!sütlaç yapmış,eşi gelince yemiş,beğenmedim demiş,almış tüm sütlaçları, kaplarıya birlikte çöpe!o gün bu gündür eşi herşeyini beğenir:sampiyon:

esiniz evlenmeden evvel tek basina mi yasadi? eger oyle ise kendince kendi yaptigi seylerin daha dogru olduguna kani gelmis ve sizden de onlari bekliyor olabilir.

Benim eşim de yaptı beğenmemezlik değil belki ama bu biraz sulu olmuş bu biraz çok salçalı olmuş diye diye ben de dedim sen yap da yiyelim yaptı yemek güzeldi ama beğenmedim dedim ve yemedim aynı duyguyu yaşattım şimdilerde çok beğeniyo besmeleni çek başla güzel olur muhakkak nekadardır evlisiniz?

Ev isinden anlamayan, elini surmeyen ama elestiren erkege uyuz olurum. Kendin yapmaya bi tarafin yemeyecekse, ozaman sus,sesini cikarma ye yemegini. Bu kadar basit.
Ben sizin yerinizde olsam yemek yapmam. Her aksam o gelecegi saatte suslenmis puslenmis gyinmis olrk kapiyi acarim elimde canta. Yemege gidelim derim. Ya da eve pizza soyledim derim. Bi kac gun fuzuli masraftan sonra akli basina gelir.

Sabırlı biraz eşinize anlatın, yorulduğunuz emek verdiğinizi acımasızca eleştiride bulunmaması gerektiğini söyleyin
Damak tadı yok belli ki, insan her nimete kusur bulur mu
İstersen bir günde sen dene diye bir sor eşine
Yerde döküntüyü farketmediğini söyle , aa öylemiymiş hiç farketmedim de
Biraz da o anlasın

Benim eşim de yaptı beğenmemezlik değil belki ama bu biraz sulu olmuş bu biraz çok salçalı olmuş diye diye ben de dedim sen yap da yiyelim yaptı yemek güzeldi ama beğenmedim dedim ve yemedim aynı duyguyu yaşattım şimdilerde çok beğeniyo besmeleni çek başla güzel olur muhakkak nekadardır evlisiniz?
bende denedım aynı yontemı canm yaptıgını yemedm begenmedm dedım ama nafıle annesıde boyle esımın sanrm genetık huysuzluk

esiniz evlenmeden evvel tek basina mi yasadi? eger oyle ise kendince kendi yaptigi seylerin daha dogru olduguna kani gelmis ve sizden de onlari bekliyor olabilir.
ewet canm tamamen yalnz yasams unıversıte sonra atanmıs hıc aılesıyle yasamamıs olabılır bu soyledıklern

benim eşimle aramızda geçen diyalog
-yemeği beğendin mi
-biraz tatsız sanki
-bidaha tatsız dersen hep sen pişirsin. sevmesen de sevdim diyeceksin
the end :halay:

ewet canm tamamen yalnz yasams unıversıte sonra atanmıs hıc aılesıyle yasamamıs olabılır bu soyledıklern

benim esim de 18 yasindan beri yalniz yasamis biri; biz evlendigimizde yikanan camasirin derecesine dek bana ogretmeye cabaladi cunku ben de elini suya sokmus biri degildim. he, deyip gectim. zamanla o da ugrasmamaya basladi.

iliskinize zaman taniyin, oturuyor boyle seyler zamanla.

Back
X