- 23 Eylül 2014
- 3.882
- 4.026
- 178
Merhaba bayanlar buraya esim icin yazacagim hic aklima gelmemisti esim gecen sene iki ay yurt disinda kaldi tekrar gidecekti agustosa ertelendi sonra bi ise girdi esim sanayici orda patronu iki ortakti biri kadin esim ilk zamanlar beni kizdirmak icin kadindan bahsederdi bende kizardim sonra yurtdisi isi iptal oldu kadin kanina girdi burda dukkan actilar esim bana sordu bende mecbur kabul ettim bir aydir sabah yedi bucukta kadin almaya geliyo aksam o birakiyo tatilsiz calisiyi esim dokuz aylik hamileyim yirmi gun sonra dogum yapacm ins esim is temposundan hastalandi babasigil burda kardesleri var surekli gorev edindi esimle ilgilenmeyi artik dayanack gucum kalmadi kavga ettik kadina kotu soz soylemistim mesajda bugun hastaneye goturdunde serum alirken telini almis esimin benim mesajimi girmus esim eve bi geldi duvarlari yumrukladi nerdeyse bana vuracakti sinirinden tmm arim ozur dilim dedim onada razi olmadi o soyler sen soylersin diye dedi ne yapacagimi bilmiyoeum esim tutturdu bir sene sinra bosanacaz diye bi tanede kizim var kadin evli cocugu var nasil kocasi razi oluyo anlamiyorum saat onikide yine gelecek serum alacak esim o gotureck ben nasil dayanacm artik bilmiyorum sacimin teline kiyamayan adam gitti zerre deger vermeyen biri geldi ne olur akil verin ne yapacagim ben
Kadınla kocan arasında bir ilişki var yoksa ne demeye telefonunu alıp karıştırabilsin ..
Ara kadının kocasını herbirşeyi anlat .. Aç boşanma davanı da tazminat davanı da eşin düşünsün sonrasını ..Yedi cihana rezil et ikisini de ..