SORUN ESIM

Belkide ortada öyle birşey yoktur eşin işyeri sahibi oldu diye müsamaha gösteriyordur..Maddi durumu kötü erkekler ellerine bir fırsat geçtimi kaçırmak istemez.. Kötü niyeti olsaydı beraber yemek yiyelim demezdi gitmemekle hata etmişsin bence içlerinde olmalıydın dışlarında değil.. Kadın eşine duygu besleyebilir ama bence eşinin ki tamamen madiyata bağlı işini kaçırmak istemiyor yalakalığın dibine vurmuş sizde problem çıkarınca size düşman olmuş..Ses çıkarmayın bir süre bozulur bu iş merak etmeyin..

Calistigini biliyorum is yerinde onun yapmadigini biliyorum ama ilgi biyerde hosuna gidiyo belki bilmiyorum kadin inatci o birakmiyo ben bosanamam cocuklarimib abasindan ayiramam bosanin demeyin bana
Siz boşanamam diyosunuz da adam sizden bosananacam diyor farkındamısınız:skandal::KK57::KK61:

Şimdi hamile halinizle sizi üzmek istemem ama;
Benim eşimin telefonunu ortağı olan kadın karıştırcak, benim mesajlarımı okuyacak, kocam bu yüzden gelip duvarları yumruklıcak ve bana bir sene sonra boşancaz dicek, bende o evde oturcam öylemi. ''Bir sene beklemeye gerek yok şimdi boşanalım'' deyip pılımı pırtımı toplar giderim. Bu kadar net. Seni kaybetmek istemiyorsa gelir zaten peşinden. Ama sen niye özürler diliyosunki? Sen niye kaybetme korkusu yaşıyosun? O yaşasın birazda.

eşinin mesajlarını okuyacak kadar samımı bir iş ilişkisi ???? Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin bence sen boşa bu adamı nafakalarını al...

Ya bazen burda konu okuyunca basiret bağlanması böyle birşey galiba diye düşünüyorum
Sen o adamı o dakika Nasıl kapıya koymadın o kadını Nasıl cıngar çıkarıp rezil etmedin ne demek bir yıl sonra boşanmak şimdi boşanalım git dava aç deseydin ve kadına da Nasıl eşimin telefonuna bakarsın diye çemkirseydin hayır ne olurdu yani şu an ki durumundan daha kötü? Üstelik hamilesin doğumuna günler kalmış bunu fırsata çevir yık ortalığı bence bu nedir ya!!!

Eşiniz 1 sene sonra boşanalım diyor, siz kabul etmiyorsunuz ya hani?
O zaman susup kaderinize razı gelecek, kocanızı o kadınla ilgili rahat bırakacaksınız çünkü siz konuştup, şikayet ettikçe o kadına daha da yaklaşacak. sizin sözünüzle asla değişmez şu durumda.
Bu ağır yükü kim taşıyabilir??

Konu sahibi arkadaşım,
Kusura bakma ama her şey ortada. Nasıl bu kadar ipleri salıveriyorsunuz ya. Eşlerinize karşı baskın karakter olun biraz. Taviz vermeyin. Adam seni boşayacağım diyor, sen neler diyorsun. Boşarsa boşasın, ondan önce sen boşa. Ayaklarının üstünde dur. Dik dur. Sana değer vermeyen adam çocuklarına mı Babalık yapacak?
Allah kimseye yaşatmasın ama senin tavrın çok yanlış. Biraz cazgır ol, alttan alma bu gibi konularda. Diğer her konuda altttan al. Ama erkeklerin diğer kadınlarla olan ilişkilerinde bu kadar rahat davranılmasını yanlış buluyorum. Sonra illa ki bir iş çıkıyor.

Kizlar ben esimi geri nasil kazanacam o.u soyleyin esiylede tanisiYo esim hem yapsa kapida almasina izinverirmi o gun neler yaptigini anlatirmi esimden eminim aslinda ama o kadin artik iyive udandirdi beni

Eşinizden eminseniz, neden geri kazanmak istiyorum diyorsunuz ki? Kaybedilmeyen şeyin geri kazanılmasından söz edilemez mantıksal olarak, değil mi?

İş ortağı da olsa, en yakın arkadaşı da olsa, annesi de olsa sizin eşinize gönderdiğiniz mesajı ne hakla okur? İşle ilgili bir konu bile olsa, eşinizin telefonunun kadında ne işi var? Eşiniz neden duvarları yumruklayacak kadar sinirleniyor? Sizin attığınız bir mesaj için sizi boşanmakla tehdit ediyor, tüm bunları normal mi buluyorsunuz ki kadından özür dileyeyim diyorsunuz?

Hamilesiniz sizi üzmek istemiyorum ama kendi kıymetinizi bilin lütfen.

ben kadınlar kulubüne bir müddet girmesem mi acaba, bu konuları okuyunca geriliyorum.

Merhaba bayanlar buraya esim icin yazacagim hic aklima gelmemisti esim gecen sene iki ay yurt disinda kaldi tekrar gidecekti agustosa ertelendi sonra bi ise girdi esim sanayici orda patronu iki ortakti biri kadin esim ilk zamanlar beni kizdirmak icin kadindan bahsederdi bende kizardim sonra yurtdisi isi iptal oldu kadin kanina girdi burda dukkan actilar esim bana sordu bende mecbur kabul ettim bir aydir sabah yedi bucukta kadin almaya geliyo aksam o birakiyo tatilsiz calisiyi esim dokuz aylik hamileyim yirmi gun sonra dogum yapacm ins esim is temposundan hastalandi babasigil burda kardesleri var surekli gorev edindi esimle ilgilenmeyi artik dayanack gucum kalmadi kavga ettik kadina kotu soz soylemistim mesajda bugun hastaneye goturdunde serum alirken telini almis esimin benim mesajimi girmus esim eve bi geldi duvarlari yumrukladi nerdeyse bana vuracakti sinirinden tmm arim ozur dilim dedim onada razi olmadi o soyler sen soylersin diye dedi ne yapacagimi bilmiyoeum esim tutturdu bir sene sinra bosanacaz diye bi tanede kizim var kadin evli cocugu var nasil kocasi razi oluyo anlamiyorum saat onikide yine gelecek serum alacak esim o gotureck ben nasil dayanacm artik bilmiyorum sacimin teline kiyamayan adam gitti zerre deger vermeyen biri geldi ne olur akil verin ne yapacagim ben
1 yıl beklemeye gerek yok şimdi boşanalım de kadının kocasına da ulaş

Hiic alakası yok hanımefendi insanın tuzu kuru olunca konuşması çok kolay o konumda olmadan ne yaşadığımız kimse bilemez. Boş boş sallayıp boşa boşa su herifi deyince olmuyor hele karnınızı burnunuzdaysa. Burda saçma sapan feminenlik taslamalar yapmayın bence. Zafere giden her yol mübah.
Ben boşansın demiyorum ki o kendi bileceği iş. Ama biri bana "hmileym sndn bşka kmsem yk böhüü" diye ağlasa onun peşinde köpek olmazdım. Hatta o benim peşimde köpek olmuş olurdu.

Merhaba bayanlar buraya esim icin yazacagim hic aklima gelmemisti esim gecen sene iki ay yurt disinda kaldi tekrar gidecekti agustosa ertelendi sonra bi ise girdi esim sanayici orda patronu iki ortakti biri kadin esim ilk zamanlar beni kizdirmak icin kadindan bahsederdi bende kizardim sonra yurtdisi isi iptal oldu kadin kanina girdi burda dukkan actilar esim bana sordu bende mecbur kabul ettim bir aydir sabah yedi bucukta kadin almaya geliyo aksam o birakiyo tatilsiz calisiyi esim dokuz aylik hamileyim yirmi gun sonra dogum yapacm ins esim is temposundan hastalandi babasigil burda kardesleri var surekli gorev edindi esimle ilgilenmeyi artik dayanack gucum kalmadi kavga ettik kadina kotu soz soylemistim mesajda bugun hastaneye goturdunde serum alirken telini almis esimin benim mesajimi girmus esim eve bi geldi duvarlari yumrukladi nerdeyse bana vuracakti sinirinden tmm arim ozur dilim dedim onada razi olmadi o soyler sen soylersin diye dedi ne yapacagimi bilmiyoeum esim tutturdu bir sene sinra bosanacaz diye bi tanede kizim var kadin evli cocugu var nasil kocasi razi oluyo anlamiyorum saat onikide yine gelecek serum alacak esim o gotureck ben nasil dayanacm artik bilmiyorum sacimin teline kiyamayan adam gitti zerre deger vermeyen biri geldi ne olur akil verin ne yapacagim ben

arkadaşım alenen aldatılıyorsun.. ve sesini çıkarmıyorsun.. kanıtlayacak bir ton delilin, o herifin donuna kadar alabilecek durumun var..
ama bence sen çocuğunu doğur otur evinde.. çünkü hala ne yapacağım diyorsun belli ki aslında bir şey yapmaya niyetin yok..
daha ağır konuşurdum ama hamilesin diye uzatmıyorum..

Ben boşansın demiyorum ki o kendi bileceği iş. Ama biri bana "hmileym sndn bşka kmsem yk böhüü" diye ağlasa onun peşinde köpek olmazdım. Hatta o benim peşimde köpek olmuş olurdu.
Dedim ya tuzun kuru diye damdan düşmeyen damdan düşenin halinden anlamaz ben onu taktik icabı yap dedim halada israrciyim her yol mübah gerekirse bohoo dicen gerekirse saydiracan

Sakın özür dileme! Kocam dediğin adam sapına kadar haksız ve aralarında bişey oldgu aşikar. Resti sen çek. Bir sene beklemıycem de. Ve kadının esşinin de haberının olmasını sagla bi şekılde. Offf ya sen sımdı hamılesın. Ailenden konusabılecegın bırılerı yok mu?

Esimden is icin bilgiler varmis onu almk icin istemis oda vermis esimin icinde oyle bisey yok daha dun kadinin cektigi mesaji sesli okudu sabah mesaj sesi geldi bak sadece arayanbil nesaji dedi yumusamisti aslinda o dukkani oldu diye mutlu ona sariliyo ama kadin abartti kadin guzel tmm ama esim sanayide calisan kendinden yascada buyuk birine bakmaz biliyorum ama kadini bilmiyorum ben bosanma derdinde degilim onu nasil eve geri baglayacm onun derdindeyim ne yapacam ben
Mesajın bastan asagı ezik kokuyor. Yapma boyle. Tavız verme. Dogumunu yap ve icabına bak. Haddını bılsın kocan

kocayı eve bağlamak mı. bu saatten sonra bağlanır mı düşün bakalım. yerinde olsam kadının kocasını arar herşeyi anlatırdım. o da mutsuz olsun

Boşanmıcan madem görmezden gel. Sesinş çıkarma. Bütün tavizleri kocanla kadına vermişsin zaten. Resmen kadın kocana daha yakın.

1 şrfsiz salak herif + 1 zilli = 3 boynu bükük çocuk +2 acılı eş.
Ne adaletsiz denklem.
İkisinin de beyniyle bi tarafı yer değişmiş. Allah belalarını versin, daha da dicek bişi yok.

Senin yorumlarini cok begeniyorum hangi konuda olursa olsun sen yorum yaptiginda daha dikkatli okuyorum benim konularima da yazmistin

Back
X