- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla çok tuhaf aile bunlar. Adamın ortağı adamın mesajlarını okur. Whatsapp daki is yazışmalarıni bulmaya çalışırken aaa bir bakmis karisi ile yazışmaları görmüş. Adam karısının hesabından girip karısının özel yazışmaları okur. Rezillik diz boyu. Obur konular da parasizlik.
Valla çok tuhaf aile bunlar. Adamın ortağı adamın mesajlarını okur. Whatsapp daki is yazışmalarıni bulmaya çalışırken aaa bir bakmis karisi ile yazışmaları görmüş. Adam karısının hesabından girip karısının özel yazışmaları okur. Rezillik diz boyu. Obur konular da parasizlik.
Aynen. Oldum olası sinir olmuşumdur zaten şu söze. Böyle bi durumda insanın kendini aşağılamasından başka bir şey değildir bu. Adam elin hanımlarıyla fingirdesin sen eve bağlama derdinde ol! Pes. Bağlanacak olan kendi bağlanır bağlanmak istemeyenin ipini sal gitsin konu sahibi..Pardon açıklamışsınız ama şunu da belirteyim bir erkek, hiçkimsenin çabasıyla vs. eve bağlanmaz. Sizi sevip sayıyorsa kendi bağlanır zaten eve.
Gecmis olsun eniste ama seninde gelip burada beddua etmen hos olmadi.Sorularınızı ben cevaplayım abuk sabuk buraya mesaj yazanın kocasıyım.
BİRİNCİSİ BİR OLAYIN ASLINI BİLMEDEN O BELA OKUYANLAR ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HAKKIMDA GIYBET EDİYORSUNUZ HESABINI ALLAH KATINDA VEREMEYECEKSİNİZ. Bakın birisi demiş ki hastahane ye taksiyle gitsin cebimde bir şişe su alacak param yok arabanın gazı yok kaç gündür kapıda yatıyor dükkanda iş var müşteriler başkasına verecez işi diyor ha bu arada ağır iş makinası tamircisiyim eve gelince çocuk elime bakıyor içim yanmıyor mu sanıyorsunuz sabah 7 sen akşam dokuza kadar durmadan çalışmaktan bu hale geldim hasta oldum ben 34 yaşındayım ortağım 41 yaşında günlerce eşime anlatmaya çalıştım aramızda birşey olması imkansız diye ama anlamıyor boşayacağım seni dememin sebebi burnu sürtsün diye diyorki 4 yıldır seninle evliyim hep rezillik gördüm ben bunlar için hiç bilmediğim yerlere gittim para kazanmak için 5yıllık kredi vardı ikinci senesinde yurt dışında kapattım bu güne kadar aldığım her maaştan sadece 50 tl kendime harçlık aldım ama yaranamadım hiç bir zaman evin erkeği o deyip bir kerede her kavgada susmasını bilmedi benim lafımın üstüne laf söylemiştir. Gelelim mesaj okuma konusuna dükkan yeni olduğu için yirmi gündür bir elektriği açtıramadık vergi dairesi itfaiye vs.. Mecburen teklifler watsapp tan geliyor o gün müşteri aradı kolumda serum bu arada difteri olmuşum halimi kendiside görüyor müşteri arayıp teklif isteyince bende önceden parça fiyatı aldığım yerlerden fiyat almıştım onları çıkartmak için istedi telefonu orada görmüş ben zaten yarı baygın nerden bilecem ona bakacağını başkası yokmu hastaneye götürecek deseniz daha hasta olduğumu bildikleri halde Anam babam bile gelmedi tabi onun kendi anası bile arayamadı benim diyeceğim bu
çok safsın ya.Kocama sikayet etmedim sadece butun kadinlar ben gibi dusunur dedim ondan gosterdim burayi bugun biraz isleri duzelsin ortakligi hemn bitirecegin j soyledi
konu sahibinsirra kadem basmis :)@-agnes- konu buSorularınızı ben cevaplayım abuk sabuk buraya mesaj yazanın kocasıyım.
BİRİNCİSİ BİR OLAYIN ASLINI BİLMEDEN O BELA OKUYANLAR ALLAH SİZİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HAKKIMDA GIYBET EDİYORSUNUZ HESABINI ALLAH KATINDA VEREMEYECEKSİNİZ. Bakın birisi demiş ki hastahane ye taksiyle gitsin cebimde bir şişe su alacak param yok arabanın gazı yok kaç gündür kapıda yatıyor dükkanda iş var müşteriler başkasına verecez işi diyor ha bu arada ağır iş makinası tamircisiyim eve gelince çocuk elime bakıyor içim yanmıyor mu sanıyorsunuz sabah 7 sen akşam dokuza kadar durmadan çalışmaktan bu hale geldim hasta oldum ben 34 yaşındayım ortağım 41 yaşında günlerce eşime anlatmaya çalıştım aramızda birşey olması imkansız diye ama anlamıyor boşayacağım seni dememin sebebi burnu sürtsün diye diyorki 4 yıldır seninle evliyim hep rezillik gördüm ben bunlar için hiç bilmediğim yerlere gittim para kazanmak için 5yıllık kredi vardı ikinci senesinde yurt dışında kapattım bu güne kadar aldığım her maaştan sadece 50 tl kendime harçlık aldım ama yaranamadım hiç bir zaman evin erkeği o deyip bir kerede her kavgada susmasını bilmedi benim lafımın üstüne laf söylemiştir. Gelelim mesaj okuma konusuna dükkan yeni olduğu için yirmi gündür bir elektriği açtıramadık vergi dairesi itfaiye vs.. Mecburen teklifler watsapp tan geliyor o gün müşteri aradı kolumda serum bu arada difteri olmuşum halimi kendiside görüyor müşteri arayıp teklif isteyince bende önceden parça fiyatı aldığım yerlerden fiyat almıştım onları çıkartmak için istedi telefonu orada görmüş ben zaten yarı baygın nerden bilecem ona bakacağını başkası yokmu hastaneye götürecek deseniz daha hasta olduğumu bildikleri halde Anam babam bile gelmedi tabi onun kendi anası bile arayamadı benim diyeceğim bu
adımı değiştircem ya etiketlenmiyom hiçbi yerdekonu sahibinsirra kadem basmis :)@-agnes- konu bu![]()
Gecmis olsun eniste ama seninde gelip burada beddua etmen hos olmadi.
Ayrica esinize o kadinla ilgili saka yapmissiniz asli yoksa bile suphe uyandirmissiniz.
Bu arada kk yi basan ilk enisteDonusunboylemiolacakti kos arsmizda erkek var neyseki mune abla tatilde yoksa site disina postalardi
![]()
Valla ben ilk defa gordum bide kadiblar hala ayilmadi adama saydiriyorlarKiz benim yazdigim o kadar yorum nereye gitti hic oldu
Bu arada daha oncede bi eniste basmisti burayi
Okuyorum simdi bekle.Valla ben ilk defa gordum bide kadiblar hala ayilmadi adama saydiriyorlar
Ulen durun eniste geldi dedim adam bedua etti gitti konu sahibinin akibeti bilinmiyorKoton prenses olaya gel eniste konuyu bastu
![]()
Valla ben ilk defa gordum bide kadiblar hala ayilmadi adama saydiriyorlar
Ulen durun eniste geldi dedim adam bedua etti gitti konu sahibinin akibeti bilinmiyorKoton prenses olaya gel eniste konuyu bastu
![]()
Mu ne abla tatilde ya enisteler meydani bos buldu kadinlar gunune daliyor yoksa samuray kiliciyla vi gelirdiKiz daha oncede bi eniste basmisti burdakilere bi araya gelmisdiniz krndi kendinizi doldurup doldurusa getiriyorsunuz falan demisti bide uye sahibinden habersiz onun nikiyle yazmusti herkes suclayip ayiplayinca esinden ozur dilemisti
Evlenince hesabimi hep kapaticamhatta hesabinida degisicem nolur nolmaz
![]()
Mu ne abla tatilde ya enisteler meydani bos buldu kadinlar gunune daliyor yoksa samuray kiliciyla vi gelirdi
Bide dunku altinlara goz diken gelin hanimin ailesi nalti acaba dun bugundu knu merak ediyorum
Giybetini yaptiniz demis eniste bide aciklama yapio su sebepten filan die kadinin hayatindan endiseliyim bidaha gelemedi tel.bence duvarla butunlesti ama biz masumuz![]()
Vala erjekker kahvehanesine takilamayacagina evvelim bizimle idare edicen artikValla itiraf edeyim ben okuyunca cok uxuldum enisteye bide dogru oldugunu dusundum niyeyse cunku dogru olmasa tanimadigi millete niye aciklama yapma ihtiyaci hissetsin ki iyi yapmisim der gecersin
Kiz nasil kadinim ben ya kendimi bildim bileli erkeklerle aram daha iyi hatta kadinlar kulubune nasil takiliyom falan diye bazen kendime bile sasiriyorum
Hakkaten telefonun ve kinu sahibinin akibetini bende merak ediyorum
Yarin haberlere gozmu gezdirsek ne