Maalesef ki maalesef bu akraba cinsi bozuk oluyor.
Eşiniz ne diyor. Yakın olmaları kötü olmuş gerçekten.Sana nasıl davranıyorlar ise sende öyle davran sende haber vermeden git. Biraz arsız olmak gerekiyor ve birazcık da yüzsüz o zaman rahat edersin arkadaşım.
Esim ailesi mesafe koyunca oda koydu haliyle. Zor zamaninda ailem olmayacaksa yanimda ne zaman olacaklar dedi. Iside stresli bir is. Gorusmuyor hic cikmiyor yanlarina. Birde boyle konusan insanlar olunca bende çıkmıyorum artik. Icimden gelmiyor. Simdi pek acamiyorlar yanimizda konulari oyuzden sagda solda konusup duruyorlar.
Bence eşinizde satmak istiyorsa sorun yok. Satılana kadar daha taciz ederler taşınca biter sıkıntı. İnşallah güzel bir fiyata satarsınız ve içinize sinen bir eve geçersiniz.
onlara neymiş
kp nize diyin baba sizin planlara göre yapılmayacak
siz eviniz satarsanız birgün kafanızı oraya yorarsız gibi bişeyler diyin
biraz cadı olmak gerekiyor.. susmazlar
neden gelmiyor pekiKp ve kv yi kurbandan beri gormuyorum toz oldular esimi surekli ararlardi ama aramiyorlar. Torununa olup biterdi kv gecen kapimizin onune gelmis yukardaki akrabasi icin ugrardi normalde hic gelmedi
neden gelmiyor peki
sadece etrafta konuşuyorlarsa bırakın konuşsunlar
siz bildiğinizi okuyun
Çok basit karıştırmayacaksınız.Biri bir şey dedi mi,biz biliriz ne yapacağımızı dersiniz.Kime ne ya.Evlilik iki kişiliktir.Kizlar merhaba,
Daha onceki konularimizdan bahsettim. Cok kisa ozet gecmeye calisicam.
7 yil evliyiz 4 senesini kendi evimizde gecirdik 3 yil kv ile bir oturduk. Esimle ozel sektor calisaniyiz asgari ucret alarak calistim hep esim bir zaman sonra sorumlu pozisyonunda calisti biraz daha iyilestirildi maasi.
Neyse bebegim oldu kit kanaat geciniyorduk biliyorduk biryerde tikanacagimizi neyse evi satmaya karar verdik hem maddi acidan hemde esimin ailesinden birkac kisi binamiza tasindi huzur vermediler.
Bu ara surekli ilanlarla ilgileniyoruz satip farkli bir yerden ev alacagiz. Esimin annesi babasi bu ev satma durumunu ogreninde gelip gitmediler arayip sormayi bıraktılar. Birde ustune kp su su fiyata satariz kalan borcu odenir bilmem ne kadar para kalir diye aklinca hesap yapti utanmadan birde. Simdiye dek evimde 1 krslari bile yok.
Bu arada annem bize 1.5 yil para verdi bizde ona geri verecegiz parayi ki annem istemiyor bile istemez de asla. Zamaninda beni ve ailemi cok kotulediler. Esimin birsuru kuzeni var ama herkes nedense bizle ilgileniyor. Delirmek uzereyim karismayan kimse yok.
Esimin halasi babannesi surekli bu ev satma konusuyla ilgileniyor. İlgileniyor dedigime bakmayin sagda solda dedikodu yapiyorlar devamlı. Yok efendim ben niye calismiyormusum, kaynanam bakarmis, elalem ne dermis, annemden aldigim para da borcumuz olmus bosu bosuna borc yapmışız, yok efendim kp de ogluma bez mama almis ellerinde olsa daha fazla yaparlarmis, diye surer gideR.. Ki biz hic bir zaman orda burda bize maddi yardimda bulunmadilar demedik kendileri annemle kiyaslama derdine girdiler. ki esim babasından durumunu anlattip yardim istedi adam ortaliktan kayboldu.
Hayatimda karismadiklari 1 dakika bile yok ki okadar mesafeliyim. Okadar arsiz insanlarki biktim sagda solda konusmalarindan. Ust katimda oturuyolar zirt pirt iniyorlar surekli haber verin gelmeden diyorum hep ayni cevaplar biz yabancimiyiz? Yemin ediyorum biktim.
Kayra hanım siz hep eşiniz ve ailesi ile ilgili konular açıyorsunuz
Çocuklarınız var kaç senelik evlisiniz
Çözüm eşinizin ailesine karşı tavrını koyması sizin yanınızda durması
Eşiniz kendini değiştirmediği sürece konularınız bu şekilde devam eder diye düşünüyorum
Konuşsunlar boşverin1.5 yasinda bir oglum var.
7 senelik evliyim.
Esim tavrini koydu. Suan halasi artik benle konusmuyor yegenim ne olduda konusmuyor diyip duruyor. Ama okadar arsizlarki kayra calismadigi icin keyfi ev satiyorlar diye konusuyorlar. Suan ev satisiyla ilgili bi sikintimiz yok. Yeterki tasinayim surdan biran once diyorum sadece. Orayada yuzsuz yuzsuz gelirler.
Çok gıcık tipler. seninle beraber bende sinir oluyorum her konuda bu insanlaraKizlar merhaba,
7 yil evliyiz 4 senesini kendi evimizde gecirdik 3 yil kv ile bir oturduk. Esimle ozel sektor calisaniyiz asgari ucret alarak calistim hep esim bir zaman sonra sorumlu pozisyonunda calisti biraz daha iyilestirildi maasi.
Neyse bebegim oldu kit kanaat geciniyorduk biliyorduk biryerde tikanacagimizi neyse evi satmaya karar verdik hem maddi acidan hemde esimin ailesinden birkac kisi binamiza tasindi huzur vermediler.
Bu ara surekli ilanlarla ilgileniyoruz satip farkli bir yerden ev alacagiz. Esimin annesi babasi bu ev satma durumunu ogreninde gelip gitmediler arayip sormayi bıraktılar. Birde ustune kp su su fiyata satariz kalan borcu odenir bilmem ne kadar para kalir diye aklinca hesap yapti utanmadan birde. Simdiye dek evimde 1 krslari bile yok.
Bu arada annem bize 1.5 yil para verdi bizde ona geri verecegiz parayi ki annem istemiyor bile istemez de asla. Zamaninda beni ve ailemi cok kotulediler. Esimin birsuru kuzeni var ama herkes nedense bizle ilgileniyor. Delirmek uzereyim karismayan kimse yok.
Esimin halasi babannesi surekli bu ev satma konusuyla ilgileniyor. İlgileniyor dedigime bakmayin sagda solda dedikodu yapiyorlar devamlı. Yok efendim ben niye calismiyormusum, kaynanam bakarmis, elalem ne dermis, annemden aldigim para da borcumuz olmus bosu bosuna borc yapmışız, yok efendim kp de ogluma bez mama almis ellerinde olsa daha fazla yaparlarmis, diye surer gideR.. Ki biz hic bir zaman orda burda bize maddi yardimda bulunmadilar demedik kendileri annemle kiyaslama derdine girdiler. ki esim babasından durumunu anlattip yardim istedi adam ortaliktan kayboldu.
Hayatimda karismadiklari 1 dakika bile yok ki okadar mesafeliyim. Okadar arsiz insanlarki biktim sagda solda konusmalarindan. Ust katimda oturuyolar zirt pirt iniyorlar surekli haber verin gelmeden diyorum hep ayni cevaplar biz yabancimiyiz? Yemin ediyorum biktim.
Kizlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?