sorun etmeli miyim?

Etkilenmişsiniz demek ki. Aşka dönüşebilir de dönüşmeyebilir de. İyice tanımaya çalışın, süreci uzatın. Bilemiyorum aileleriniz karşı çıkar mı ama.
Hayır iki tarafında aileler çok istekli. Benim ailem bana bırakıyor sen evleniceksin sen omur geçireceksin diyorlar. İşte normalde tip olarakta yaş olarakta bakmayacağım bi tip ama şuan hayır diyemiyorum. Bu beni korkutuyor. Görmediğim görmezden geldiğim şeyler ilerde gozume batar mı diye
 
Tanıma sürecinizin uzamasına karşı çıkarlar mı demiştim. Şuan sadece evlenmiş olmak için bakıyorsunuz olaya. Gerçekten sevip hayatınızı o adamla geçirmek isteseniz tipi umrunuzda bile olmaz. O yüzden pişman olmamak için yavaştan alın.
 
İlk defa mı biriyle görüşüyorsunuz ?
İlkse şayet güzel sözler duymak etkilemiştir sizi ruhunuzu okşamıştır.
Zira aşık değilsiniz
İlk değil. Aslında guzel sozden çok kendini ağırdan satması ve olgunluğu etkilemiş olabilir. Çok ilgiden laçkalıktan nefret ederim ve o da dozunu çok guzel ayarlıyo. Sadece iş çıkış saatlerimde az ve öz mesajlar atıyor. Gorustuğumz zamanlarda aşırı iltifatlar abartı hareketler gereksiz samimiyetler sergilemiyor ve aradaki saygı çerçevesini aşmadan işin neticesini bana bırakıyor.
 
Yaşınız genç
Bence aşık olacağınız insan henüz karşınıza çıkmamış
Yoksa şu anlattıklarınız aşk evliliği değil de mantık evliliği yapacak kişinin cümleleri
 
Tanıma surecinin uzaması sorun olmaz. evleneceğimz kişinin dış gorunusu onunla bi hayat geçirmek istiyoruz diye umrumuzda olmamalı mı ?
 
Tanıma surecinin uzaması sorun olmaz. evleneceğimz kişinin dış gorunusu onunla bi hayat geçirmek istiyoruz diye umrumuzda olmamalı mı ?
Ne alaka? Aşktan bahsediyorum. Ayrıca 50 yaşına gelince kimsenin dış görünüş beklentisi kalmayacak zaten.
 
Yaşınız genç
Bence aşık olacağınız insan henüz karşınıza çıkmamış
Yoksa şu anlattıklarınız aşk evliliği değil de mantık evliliği yapacak kişinin cümleleri
Aşık olmak bu kadar kısa bi surede olabilecek bişey mi ki ben zaten aşık değilim.
 
Senin beğeni kriterlerin önemli burada . Çocukla bir kere bile konuşmuşsan demekki seni o kadar rahatsız edecek birşey yok dış görünüşünde. Öyle olsa bu aşamaya bile gelmezdin emin ol.

Huyu suyu içine siniyorsa denemeye değer bence.
 
Ne alaka? Aşktan bahsediyorum. Ayrıca 50 yaşına gelince kimsenin dış görünüş beklentisi kalmayacak zaten.
Sevip hayatı onla geçirmek istiyo olsanız tipi umrunda olmaz dedinz. Ben zaten onu sevip hayatı onunla geçirmek istediğimden emin değilm ki.. Tam olarak sevsem tabiki umrumda olmaz. Sevmek aşık olmakta bu kadar kısa surede olabilecek bişey değil bence
 
Aşık olmak %80 dış görünüştür fikrimce. Yani bir anda gerçekleşir. Ama sevmek farklı. Ben de onu diyorum zaten, gerçekten sevmeden adım atmayın. Hayırlısı olsun hakkınızda.
 
Evet 3 kere gorustuk. O kadar batsa bu özellikleri 2. 3. Kez gitmezdm heralde ? Takılmamaya çalışıcam teşekkür ederim
 
Eğer seversen çirkin olsa sana dünya güzeli gelir,ama sevmezsen dünya güzeli olsa gözüne şam şeytanı gibi gelir
 
Sonuçta bi elektrik almışsınız. Bu aşamada dış görünüşün o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum. Huyu güzele 40 yıl, yüzü güzele 40 gün demişler.
.
Güzel söz, tuttum. Ben de aynı görüşteyim. Yakışıklı bir adamla da.evlensen yaşlanınca kırış kırış olacak, belki kamburu çıkacak, belki allah korusun kazara yüzü hasar görecek, o zaman dış görünüş diye bırakıp gidecek misin? Bırlikteyken mutlu olursan kargaya yavrusu şahin gelir. " güzelliğin on para etmez, bu bendeki aşk olmasa!" diyen Aşık Veysel in sözüne kulak ver..
 
Fiziksel ozellikler iliskinin basinda onemli bence eger simdi bir sorun gormuyorsaniz ilerde taniyip sevdikcede sorun olmaz. Ama dis gorunusunu begenmiyorsaniz sirf iyi biri diye gorusmeye baslamayin daha yasiniz cook genc...
 
Merhaba, sevdiğinizden emin olmadan evlenmeyin tabiki. Sonuçta birkaç yıl geçireceğiniz biri olmayacak bir ömür birlikte olabilecekmisiniz bence bunu düşünmelisiniz. Burada cinsel çekim de çok önemli, Aşk denilen şeyin zaten %90'ı ilk görüşteki cinsel çekim ve etkilenme değilmidir ? Evlenmek bir ömür beraber olmak. O kişinin size dokunması, sarılması bunları siz de içtenlikle istiyor olmanız lazım. O kişi için evet bir ömür geçirebiliriz diyebilmelisiniz diye düşünüyorum. Birbirinizi tanımaya fırsat tanıyın. Hemen evliliğe getirmeyin.
 
Etkilenmek bi bütündür bana göre. Kqrsidakinden enerji alirsin disgorunusu hosuna gider konusmasi etkiler vs vs.
Yani biri eksikse bence ilişkide eksiklik vardir ve bu evlilikte evet sorun olur.
Yüzüne baktiginda bi daha bakasin gelmeli aşktan.
Bence simdiden ilerde takar miyim diyorsan kesinlikle takarsin.
 
Etraftaki insanların iyi insan demesi, sizin ikili ilişkinizde senin çok mutlu olacagın anlamına gelmez, başkasına göre iyi olan sevgililik ilişkisinde cok abuk sabuk biri olabilir ya da tam tersi. Tanımadan bunu anlayamazsınız. Ama sizin yasınızda biri için 32 yas buyuk yani siz 32 o 42 olsaydı o zaman bakısım farklı olurdu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…