• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun; giyim tarzıma karışmaları...

bu nasıl bir baskı ve dayatmadır ki taa nişanlıyken başlamışlar evlenmişiniz torun sahibi olmuşlar halen sizin kapalı oluşunuzla ugraşıyorlar....
eşiniz gitsin diyecem ama sonuçta kardeşi ve eltinin ne suçu var bence giyinin gidin onlarda öylece baka kalsınlar.
ne demekmiş ya benim kılıgımla kıyafettimle ugraşıcaklar bunada modernlik diyecekler önce kendileri modern olsun.modernlerse eger hiç bir şeyde kesinlikle baskı yapılmaz insanlar özgür bırakılır.
ayrıca modernlik insanların dış görünüşleri yada giyim tarzları degildir..
kafa beyin düşünce yapıları ön plana çıkar...
boşverin nasıl hayatı kabullendinizse öyle yaşayın ve kesinlikle ödün vermeyin....
onlara neymiş başınızdaki örtüden
birde büyük olucaklar..siz keyfinize bakın bence

valla benim eşim çok sakin tepkisini banada dahil çok belli edemiyo ama yinede etti o gece şimdide görüşmeyiz olur biter diyo ama ben hazmedemiyorum olanları çok canım sıkkın alsanaalsanasmile

ama şanslısınız ki eşiniz tam destek veriyor eger oda ailesini dinleseydi vay halinize idi
aferin eşe enişteye:lepi::lepi:alkisalkisalkis

sen en doğru olanı yapıyorsun.bende olsam kesinlikle o düğüne gitmezdim.birde düğünden sonra birdaha eltinin seninle görüşmeyeceğini söylüyo utanmadan.bu nasıl bir zihniyet anlamadım,kararından kesinlikle dönmemelisin.o düğüne gitmezsen değil gidersen pişman olursun daha sonra.eşinde senin söylemene gerek kalmadan tepkisini gösterip gitmemeli.

böylesini de ilk defa duyuyorum
başkalarının fikirlerine göre mi açılıp kapanacakmışız.
--bu aile kapalı e ben de kapanayım o zaman, bu aile de açık onlarlayken dekolte giyeyim
var mı böyle bir mantık!

bu nasıl bir baskı ve dayatmadır ki taa nişanlıyken başlamışlar evlenmişiniz torun sahibi olmuşlar halen sizin kapalı oluşunuzla ugraşıyorlar....
eşiniz gitsin diyecem ama sonuçta kardeşi ve eltinin ne suçu var bence giyinin gidin onlarda öylece baka kalsınlar.
ne demekmiş ya benim kılıgımla kıyafettimle ugraşıcaklar bunada modernlik diyecekler önce kendileri modern olsun.modernlerse eger hiç bir şeyde kesinlikle baskı yapılmaz insanlar özgür bırakılır.
ayrıca modernlik insanların dış görünüşleri yada giyim tarzları degildir..
kafa beyin düşünce yapıları ön plana çıkar...
boşverin nasıl hayatı kabullendinizse öyle yaşayın ve kesinlikle ödün vermeyin....
onlara neymiş başınızdaki örtüden
birde büyük olucaklar..siz keyfinize bakın bence

ama zaten bana gerekçe olarak eltimin ailesinin tesettürü istemedikleri ve düğüne öyle kabul etmeyecekleri öne sürülüyor 7 senedir çıkıyorlar ve hanfendi benimle tanışmak istemiyormuş diye kaynım tanıştırmıyor sırf sebeb bu gelinde onlardan yani tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşşş

ama zaten bana gerekçe olarak eltimin ailesinin tesettürü istemedikleri ve düğüne öyle kabul etmeyecekleri öne sürülüyor 7 senedir çıkıyorlar ve hanfendi benimle tanışmak istemiyormuş diye kaynım tanıştırmıyor sırf sebeb bu gelinde onlardan yani tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşşş

başkalarını yaşamına, giyimine, inançlarına saygısı olmayan biri zaten sizden uzak dursun
en hayırlısı bu!

sen en doğru olanı yapıyorsun.bende olsam kesinlikle o düğüne gitmezdim.birde düğünden sonra birdaha eltinin seninle görüşmeyeceğini söylüyo utanmadan.bu nasıl bir zihniyet anlamadım,kararından kesinlikle dönmemelisin.o düğüne gitmezsen değil gidersen pişman olursun daha sonra.eşinde senin söylemene gerek kalmadan tepkisini gösterip gitmemeli.

yoook benim kararım kesin zaten düğünümde neler neler yaptılar çıkarsam o zaman çıkarırdım benim eşimde gitmezse bidaha asla görüşülmüyeceğini düşünüp üzülüyor oda iki arada kaldı sonuçta iyi kötü ailesi.

çok enteresan aile..başını kapat, usturuplu giyin diye baskı yapanlar var..
açıl diyenine yeni rastladım.şu KK da daha neler duyarız bilmem..
eşin giderse gitsin..madem seni kabullenmiyorlar..sen de evinde otur..elti adayına da açıklamasını yap şayet aranız iyiyse..alınmasın diye..mesafeliyseniz ona da gerek yok..

hımmm anladım .o zaman senle tanışmak istemeyen sırf sen kapalısın diyede tanıştırılmıyorsa kayının tarafından boşver onlar eglensinler gülsünler dügünlerini yapsınlar...
sende evinde hanım hanım otur.......
gün olur devran döner kimin kime nasıl muhtaç olucagı belli olmaz o zamanda kapalımı açıkmı akıllarına bile gelmez merak etme ...sabret
ha bu durumda eşinde gitmesin bence bir şekilde anlarlar sanırım eşinin aileside.

Açık bir insanım ama ailemde arkadaşlarım arasında çok vardır tesetürlü insanlar,

Hiçbir zaman eleştirmem onları ve ya tanımadığım tesettürlü insanları bile,

Medeniyet modernlik çıplak gezmek demek değil,

Böyle insanları tek kalıba sokmaya çalışan insanlar ahirette ne hesap verecekler bilemiyorum,

Herkes birbirinin fikrine giyimine saygı duymalı,

Sen gitme arkadaşım düğüne falan boşver,

Eşin de çok zor durumda kalıcaksa gitsin,bi hayırlı olsun desin hediyesini versin çıksın gelsin bu kadar...
boshayallersmile

Ne istiyorlar acaba..dansöz kostümü giyip görünmeni mi?tövbe tövbe..
Bende açığım ama ,istyeyen kapalı giyinir, isteyen açık..
kandırmaya çalışmaya bakın hele çocuk kandırır gibi,ne istersen alacağız..
açıkken kapanlar var,tekrar açılırlar..kapalıdır sonradan açılır vs.vs.insanların görüşlerine karışmaya kimin hakkı var..

eşarpla daha iyi olur doğru söyluyon...
eşarpla boğarsan bidaha ağzından açıl kelimesi çıkarmı bak sen

daha iyiyi anlarlar eşarp sadece başı örtmekte degil
gereksiz nefes alanları ortadan usulca sessizce halletmede kullanıldıgınıkaydirigubbakcemile

hay allahım töbe töbe akşam akşam alaca karanlık kuşagı ettik eltiyi.eyvahedigeldismile

Ne istiyorlar acaba..dansöz kostümü giyip görünmeni mi?tövbe tövbe..
Bende açığım ama ,istyeyen kapalı giyinir, isteyen açık..
kandırmaya çalışmaya bakın hele çocuk kandırır gibi,ne istersen alacağız..
açıkken kapanlar var,tekrar açılırlar..kapalıdır sonradan açılır vs.vs.insanların görüşlerine karışmaya kimin hakkı var..

zaten benim görüşüme saygıları olsa böyle bir teklife bile cesaret edemezler bu zamana kadar kabullenirler diye bekledim artıkbenden pesss

Back
X