• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun; giyim tarzıma karışmaları...

yaşı küçük biz bunu kandırırız diye düşünmüşler açık açık söylediler son geldiğinde kaynanam bide diyoki açılırsan ne istersen alıcaz sana tövbe tövbe bu kadar cahillik olmazki :sm_confused:

bunkar seni cocuk mu zannediyor ne "açılırsan ne istersen alıcaz sana"
hani cocuklara derler ya "gel sana seker verecem sonra annene goturecem" sempatiksalakcinni
aman bacim uzak dur, asla gorusme..
taaaa uzaklara tasin bence
ne kadar yakin o kadar kotu
:kahve:

bunkar seni cocuk mu zannediyor ne "açılırsan ne istersen alıcaz sana"
hani cocuklara derler ya "gel sana seker verecem sonra annene goturecem" sempatiksalakcinni
aman bacim uzak dur, asla gorusme..
taaaa uzaklara tasin bence
ne kadar yakin o kadar kotu
:kahve:

zaten yeterince uzaktayım aramızda 80 km var ama kızım onlara çok düşkün olan yavruma olucak hasret büyüyecek

o elti kim oluyormuş da seninle tanışmak istemiyormuş
onu geçtim eltinin ailesine ne oluyor da tesettürlü istemiyorlar düğünde
bunlar iyice sıyırmış kafayı canım
eşinin kardeşi de kızın ağzına bakıyor demekki
ne demek ya o istemiyor diye tanıştırmamak
eşine büyük görev düşüyor burda
ailesinin çenesini kapatmalı bu konuda
her zaman senin yanında olduğunu göstermeli
düğüne gidip gitmeme konusunda da gitmemesi gerekir
ancak bu kararı kendisine bırak
daha sonra bu olay yüzünden yuvanda tatsızlık çıkmasın
eşinin ailesi o kadar saçmalamış ki ileride bunu koz olarak kullanabilir canım

aynen bende öyle düşünüyorum ve gitme diyorum ama ileride pişman olurmuyum bilmiyorum çünkü ikizler ve normalde birbilerine çok düşkünler ne varki kaynım karı sözüne uydu...

yinede içindne gitmesini istemesen de ona bırak kararı madem öyle... en azından ilerde pişmanlık duymazsın.. hoş eşinin sen git desen de gitmemesi gerek ama... bilemem tabii...

Sadece 1 gün göreceğin eltin için mi açılmanı istiyorlar...
Bir daha saklambaç mı oynayacaksınız.Aynı ailenin gelini nasıl görüşmezler ki...Ölüm var,düğün var hesabı...Onlar günü kurtarma hesabındalar..Bırak eşin gitsin...Seni sorarlarsa eltin ve ailesi münasip bir cevap versin...Kraliyet ailesine!!![]

bende tesettürlüyüm gerçekten eşinin ailesinin tavrı çok sinirlerimi bozdu onlarla görüşmemen telefonlarına bakmaman isabetli bi karar olmuş
eşin senden memnunsa sen ondan memnunsa inançların için seni eleştirmeye ve yargılamaya hakları yok !
bence eşini ailesinden koparma bu sefer daha çok düşman olurlar sana gitsin ama bi şekilde tavırlı dursun denizbarış arkaşıma katılıyorum ....

aslında varya ne eltinin nede eltinin ailesinin kaplı gelcekse gelmesin dediklerini zannetmiyorum haberleri bile yoktur belkide sadece senin kaynananın tesettürlü gelmemen konusunda uydurduğu bi yalan olabilir

ne kadar saçma bir düşünce. konu başlığını görünce aklımdan "kesin açık giyiniyordur eşi karışıyordur" gibi bir düşünce geçmişti ama böylesi gelmezdi aklıma.
ben de açık bir bayanım, kimse birisine kapan diyemeyeceği gibi açıl da diyemez. hele ki bu kişi senin ailenden biri yada eşin değilse.
hem birinin kıyafetinden utanmak da nasıl bir şeydir yahu. eminim şık giyinen bir kapalısındır.
bence kesinlikle kendinizden ödün vermeyin.

daha öncede böyle hikayeler duydum ve yasadim, acil diye baski yapip sürekli assagilamalar, sadece acik olmayi gelismis olmak zanneden geri kafalilar.... daha birsürü sey söylenir de... uzatmiyim.
ben de sosyetik bir yerde büyüyen bir kapali olarak seni cok iyi anliyorum,
Hatta bi kere bana hakaret davasi acmislardi sirf kapaliyim diye iddia ettikleri zaman araligi icinde viyanadydim pasaportumu gösterdim öyle dava düstü. Hala bunlarla ugrasiyoruz....
sakin taviz verme derim ben Allah askina 3 seye ne olursa olsun isterse budist olsun insanin dinine,diline ve irkina kücümseyici bir tek laf edilemez.... biri demis ya FASISTLIK bu diye alkisliyorum o yorumu :lepi:

aslında varya ne eltinin nede eltinin ailesinin kaplı gelcekse gelmesin dediklerini zannetmiyorum haberleri bile yoktur belkide sadece senin kaynananın tesettürlü gelmemen konusunda uydurduğu bi yalan olabilir

onlarda abartıyor olabilir ama kız 7 senedir o aileye girip çıkıyor bir kere bile ne benim evime geldi nede karşılaştık hep köşe kapmaca oynadılar benimle kaynımın tabiriyle ailesi ve kız kesinlikle testtürlü giyime karşıymış hatta ailesi bilse belki kızlarınıda kapatırlar düşüncesiyle ona vermeyebilirlermiş hey Allahım daha neler göreceğim...

bence o senin eltini baya bi simartmislar
ama beklesinler o kayinvalidengil
o gelin onlarin ustune................ bende akasia deilim...
:icecream:
ahanda suraya yazyomşutarafagitti

ne kadar saçma bir düşünce. konu başlığını görünce aklımdan "kesin açık giyiniyordur eşi karışıyordur" gibi bir düşünce geçmişti ama böylesi gelmezdi aklıma.
ben de açık bir bayanım, kimse birisine kapan diyemeyeceği gibi açıl da diyemez. hele ki bu kişi senin ailenden biri yada eşin değilse.
hem birinin kıyafetinden utanmak da nasıl bir şeydir yahu. eminim şık giyinen bir kapalısındır.
bence kesinlikle kendinizden ödün vermeyin.

evde şık giyinirim ama dışarıda siyah başörtü siyah pardesü giyiyorum zaten düşmanlıkları birazda bundan kesinlikle evlendiğimden beri hiç taviz vermedim vermem inanç meselesi

ben açık bir bayanım;ama tesettürlü pek çok arkadaşım var
ne onlar bana karışır,ne de ben onlara canımdr hepsi olumunekankayizsmile
önemli olan başörtüsü değil,kafanın yapısıdır bence
onu göremiyolarsa sallayın gitsin zaten hepsini yerimseniben

peki eşin onların oğlu, onlardan farklı görüşlere sahipken, bilemediler mi de senin tarzında biriyle evleneceğini ,hayatını öyle idame ettireceğini..çok enteresanmış aile..
yapabilseydiler kendi oğullarını değiştirebilirlerdi..şimdi neyin çabası?

Back
X