- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
güzelim, eşin destekse,yanındaysa..herrrrşeyi boşver..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esinizin ailesinde asagılık kompleksi var.
Yazık topyekun gidip tedavi olsunlar acilen.. belki aile indirimide yaparlar onlara bellimi olur..
yaşı küçük biz bunu kandırırız diye düşünmüşler açık açık söylediler son geldiğinde kaynanam bide diyoki açılırsan ne istersen alıcaz sana tövbe tövbe bu kadar cahillik olmazki :sm_confused:
güzelim, eşin destekse,yanındaysa..herrrrşeyi boşver..
bunkar seni cocuk mu zannediyor ne "açılırsan ne istersen alıcaz sana"
hani cocuklara derler ya "gel sana seker verecem sonra annene goturecem" sempatiksalakcinni
aman bacim uzak dur, asla gorusme..
taaaa uzaklara tasin bence
ne kadar yakin o kadar kotu![]()
aynen bende öyle düşünüyorum ve gitme diyorum ama ileride pişman olurmuyum bilmiyorum çünkü ikizler ve normalde birbilerine çok düşkünler ne varki kaynım karı sözüne uydu...
aslında varya ne eltinin nede eltinin ailesinin kaplı gelcekse gelmesin dediklerini zannetmiyorum haberleri bile yoktur belkide sadece senin kaynananın tesettürlü gelmemen konusunda uydurduğu bi yalan olabilir
ne kadar saçma bir düşünce. konu başlığını görünce aklımdan "kesin açık giyiniyordur eşi karışıyordur" gibi bir düşünce geçmişti ama böylesi gelmezdi aklıma.
ben de açık bir bayanım, kimse birisine kapan diyemeyeceği gibi açıl da diyemez. hele ki bu kişi senin ailenden biri yada eşin değilse.
hem birinin kıyafetinden utanmak da nasıl bir şeydir yahu. eminim şık giyinen bir kapalısındır.
bence kesinlikle kendinizden ödün vermeyin.
bence o senin eltini baya bi simartmislar
ama beklesinler o kayinvalidengil
o gelin onlarin ustune................ bende akasia deilim...:icecream:
ahanda suraya yazyomşutarafagitti
bende öyle tahmin ediyorum amaaaa inşallaaah :Saruboceq: