- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
album deki resmine de baktim
masallah pek guzelmissin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onlarda abartıyor olabilir ama kız 7 senedir o aileye girip çıkıyor bir kere bile ne benim evime geldi nede karşılaştık hep köşe kapmaca oynadılar benimle kaynımın tabiriyle ailesi ve kız kesinlikle testtürlü giyime karşıymış hatta ailesi bilse belki kızlarınıda kapatırlar düşüncesiyle ona vermeyebilirlermiş hey Allahım daha neler göreceğim...
evde şık giyinirim ama dışarıda siyah başörtü siyah pardesü giyiyorum zaten düşmanlıkları birazda bundan kesinlikle evlendiğimden beri hiç taviz vermedim vermem inanç meselesi
album deki resmine de baktim
bence hiç kafanı yormana bile değmez güzelim zemuszemus baksana böle bi zihniyettin senden uzak durması çok daha iyi..zemuszemus
bu da rabbimin sana bir imtihanı sen bu sınavdan seneler önce geçmişsin Şeniz şimdi tekrar.
istikrarını bozma bırak eşin gitsin sonuçta kardeşi görüşecekse görüşsün..
kişi değil kişiler bütün aile böyle düşünüyo bi tane görümcem kapalı düğünlerde açılıyo oda açılacak görüşmezsem hepsini silmem gerekiyo
İçim şişti okurken.
Ne saçmalık,katlanılması ne zor ve tuhaf insanlar.
Neyse,siz zaten düğüne gitmiyorsunuz.
Bence sizin söylemenize gerek kalmadan eşinizde kendi iradesi ile gitmemeyi tercih etmeli.
Eşine yapılan bir saygısızlık var ortada düpedüz.
onlarda abartıyor olabilir ama kız 7 senedir o aileye girip çıkıyor bir kere bile ne benim evime geldi nede karşılaştık hep köşe kapmaca oynadılar benimle kaynımın tabiriyle ailesi ve kız kesinlikle testtürlü giyime karşıymış hatta ailesi bilse belki kızlarınıda kapatırlar düşüncesiyle ona vermeyebilirlermiş hey Allahım daha neler göreceğim...
evde şık giyinirim ama dışarıda siyah başörtü siyah pardesü giyiyorum zaten düşmanlıkları birazda bundan kesinlikle evlendiğimden beri hiç taviz vermedim vermem inanç meselesi
Merhaba arkadaşlar bu topiği hep takip ediyorum bazı şikayet ve dertler kadar büyük olmasada benimde anlatmaya ve yorum almaya ihtiyacım var: Biz eşimle aracılar ve aile büyüklerinin vesilesiyle tanıştırıldık ve birbirimizi sevdik tanışma, görüşme söz, nişan derken evlenmeye karar verdik düğüne az bir zaman kala ailesi tarafından giyim tarzımla ilgili şikayetler gelmeye başladı (Tesettürlüyüm yaşam tarzlarımız ailesiyle uyuşmuyor ama eşimle çok uyuşuyor) neyse işte açılırmısın bizim sülalede böyle yok düğününüz şöyle olsun biz böyle istiyoruz gibilerinden tabi bende kesinlikle giyim tarzımdan ödün vermiyeceğimi sizin beni böyle görüp böyle kabul etmeniz gerektiğini söyledim tabi küplere bindiler eşimle defalarca aramızı bozmaya çalıştılar ama olmadı tabi babası hiç bişeyinize karışmam ne haliniz varsa görün deyince herşeyi eşimle birlikte hallettik ev tutup eşyalar alındı sade bi düğünlede evlendik misafir gibi geldiler ve düğünümde de aileme sataşıp kavga çıkardılar neyse deyip sineye çekildi kızım doğdu giyinişimi kabullenmeselerde yapmacık davranışlarla beni seviyomuş gibi davrandılar bende onları aynı şekilde şimdi 5 senelik evliyim eşimin ikizi kaynım temmuzda evleniyor ve geçen akşam evime geldiler (onlar istanbulda bende gebzedeyim) yok efendim evleniceği kızın tarafı kesinlikle bu tarz giyime karşıymış kabullenmezlermiş kına gecesi ve düğünde onların istediği gibi giyineymişim ne istersem alıcaklarmış gittiğim yere uymam gerekirmiş zaten bidaha kız benimle görüşmeyecekmiş bu arada 7 senedir çıkıyorlar herkesle tanışıyor kız bi ben tanımıyorum giyim tarzımdan dolayı kayınvalidem ve kaynatam hep onu tutuyolar şimdi zaten istedikleride öyle bi gelin bende ne düğüne gelirim nede beni kabullenmeyenlerle bi daha görüşürüm dedim eşimde arada kaldı oda sinirlendi tepkisini gösterdi ama ne anlayan ne dinleyen var şimdi arıyorlar açmıyorum o taraftan kimseyi görmek istemiyorum eşime sende düğüne gitmeyeceksin dedim sizce yanlışmı yapıyorum kardeşi sonuçte o gitmeli mi kafam çok karışık onlara karşı nasıl davranayım zaten mesafeliyiz hiç görüşmeyeyim mi şimdiden yorumlar için teşekkürleeeer.....bilmiyorumkismile
ama zaten bana gerekçe olarak eltimin ailesinin tesettürü istemedikleri ve düğüne öyle kabul etmeyecekleri öne sürülüyor 7 senedir çıkıyorlar ve hanfendi benimle tanışmak istemiyormuş diye kaynım tanıştırmıyor sırf sebeb bu gelinde onlardan yani tencere yuvarlanmış kapağını bulmuşşş