- Konu Sahibi kulxuxbxuxn sultanxix
lalecim sendende yorum bekliyorum opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha beni görür görmez tanımadanda örtünmemi bahane etmişlerdi canım ısıtıp ısıtıp önüme sürüyolar aynı meseleyi onun dışında çok iyiydik hiç bi problem yoktu belki sende inanamıyorsun ama onların gelin anlayışı farklı demekki:1ninca:
öncelikle ben eşimin gitmemesinden yanaydım çünkü ben çok kırıldım oda gitmeyip onları cezalandırmalı diye düşünüyordum ama şimdi kendisine bıraktım o zaman bi gelsinde ister gider ister gitmez ona kalmış.
ben anlattığım gibi görümcemin inançları ve yaşam tarzı benimle çok farklı ben kapalı olarak bile saymıyorum adetten yani inançtan değil ama eltimde anladığıma göre resmen din düşmanı Allah için örtünmek ona gericilik yobazlık irticacılık olarak anlatılmış o görümcemlede aileylede fazla muhatap değil kaynımı parmağında oynatarak herşeyi onun vesilesiyle yaptırıyor
aynısını düşündüm , sormak istedim fakat yanlış anlaşılırım tepki alırım diye soramadm.siz nası bir kapalısınız ben onu anlamadım. yani nası giyiniyorsunuz. siyah çarşaf gibi mi
ya şimdi gördüm bu konuyu ne kadar ilginç hep açıklar kabul edilmez istenmez burada tam tersii çok ilginç..bu arada gayet şık bir bayansınn..bende de tam tersi olmuştu açığım kapan diyeee kaydirigubbakcemile3 sülalenin ilk açık geliniyim bende aklinialirimsmile
en iyisini yapmışsın gitmemekle böyle saçmalık olurmu yaa bayanssulusmile
merhaba kızlar merak edenler için yazıyorum nikah günü geldi veee geçti tabikide ben gitmedim eşimi gönderdim o gitti herkesede tavrını ve lafını koyup geldi ama eşimede söyledim artık ailesi benim için bitti eşim istediği zaman gider görüşür ama beni kendilerine yakıştırmayan insanlarla ben asla ve asla görüşmem ilgilenen ve yorum yapan arkadaşlara teşekkürleeeeeeer zemuszemus opuyorumnanaktan
canım ben açıgım ama sülalem kapalıydı eşimin akrabaları daha da açık düğünlerinde ben de kapalı kalıyorum diyebilirim ama yine de hoş karşılarlar sıcaktırlar ki bizim düğünümüzde tam 1karışım dı
bunlar görgüdür bide sonradan ne oldum delisi olanlar vardır görgüsüz görgülüler sen de öyle olanlara çarpmışsın herkezi boş ver eşinle iyisiniz o seni anlıyo ya tabiki yaşadıkların zor herkez aile olmak enazından acıda ve sevinç te bir arada olmak ister ama ya eşinde onlar gibi olsaydı 1günden ne çıkar deseydi Rabbime şükret eşin iyi seni takmayanı sen hiç takıp ta ne kendini ne eşini üzme seni sevip geleni al kapından gelmeyen de kalsın kaldığı yerde :dilcikar:
ne geri dusunuyorlar yaa aciklik kapalilikta neymis insanlik önemli birde böyleleri kendilerini cok gorgulu bilirler arkadasimdan biliyorum onunkilerde pantolon giyecen diyew tutturmuslar eltisi kaynanasi modernmis bu köyluymus köyluleri begenmiyor hanifendi kendi pantolonlu modernmis SAcMALIGIN DANISKASII kendinin geldigi yer nereyse birde arkadas sehirli yani onlara benzetiyormus ap....neyse sizin konunuza gelince sunu söyleyebilirim kkimse kusura bakmasin kendimden biliyorum dogruyu 9 köyden kovuyorlar kacarak bir yere yaramazsin biraz sinsi ve siyasetci olanlar önde gidiyor senin benim gibiolanlar dista kaliyorMerhaba arkadaşlar bu topiği hep takip ediyorum bazı şikayet ve dertler kadar büyük olmasada benimde anlatmaya ve yorum almaya ihtiyacım var: Biz eşimle aracılar ve aile büyüklerinin vesilesiyle tanıştırıldık ve birbirimizi sevdik tanışma, görüşme söz, nişan derken evlenmeye karar verdik düğüne az bir zaman kala ailesi tarafından giyim tarzımla ilgili şikayetler gelmeye başladı (Tesettürlüyüm yaşam tarzlarımız ailesiyle uyuşmuyor ama eşimle çok uyuşuyor) neyse işte açılırmısın bizim sülalede böyle yok düğününüz şöyle olsun biz böyle istiyoruz gibilerinden tabi bende kesinlikle giyim tarzımdan ödün vermiyeceğimi sizin beni böyle görüp böyle kabul etmeniz gerektiğini söyledim tabi küplere bindiler eşimle defalarca aramızı bozmaya çalıştılar ama olmadı tabi babası hiç bişeyinize karışmam ne haliniz varsa görün deyince herşeyi eşimle birlikte hallettik ev tutup eşyalar alındı sade bi düğünlede evlendik misafir gibi geldiler ve düğünümde de aileme sataşıp kavga çıkardılar neyse deyip sineye çekildi kızım doğdu giyinişimi kabullenmeselerde yapmacık davranışlarla beni seviyomuş gibi davrandılar bende onları aynı şekilde şimdi 5 senelik evliyim eşimin ikizi kaynım temmuzda evleniyor ve geçen akşam evime geldiler (onlar istanbulda bende gebzedeyim) yok efendim evleniceği kızın tarafı kesinlikle bu tarz giyime karşıymış kabullenmezlermiş kına gecesi ve düğünde onların istediği gibi giyineymişim ne istersem alıcaklarmış gittiğim yere uymam gerekirmiş zaten bidaha kız benimle görüşmeyecekmiş bu arada 7 senedir çıkıyorlar herkesle tanışıyor kız bi ben tanımıyorum giyim tarzımdan dolayı kayınvalidem ve kaynatam hep onu tutuyolar şimdi zaten istedikleride öyle bi gelin bende ne düğüne gelirim nede beni kabullenmeyenlerle bi daha görüşürüm dedim eşimde arada kaldı oda sinirlendi tepkisini gösterdi ama ne anlayan ne dinleyen var şimdi arıyorlar açmıyorum o taraftan kimseyi görmek istemiyorum eşime sende düğüne gitmeyeceksin dedim sizce yanlışmı yapıyorum kardeşi sonuçte o gitmeli mi kafam çok karışık onlara karşı nasıl davranayım zaten mesafeliyiz hiç görüşmeyeyim mi şimdiden yorumlar için teşekkürleeeer.....bilmiyorumkismile
inanmıyorum ya kapanırsın açıl açılırsın kapan ne bu yaerkes birbirini olduğu gibi kabul etmeli o kadar alsanaalsanasmile arkadaşım keşke benim eltimde benle hiç görüşmese neler vermezdim bence eşin gitsin ama çok kalmasın hemen kalksın yada hiç gitmesin siz evlisiniz sana yapılan saygısızlık onada yapılmıştır bence aslında kıt fikirli
insanları alıcaksın ıslak odunla bir güzel neyse açık kapalı herkez insan kimse ikinci sınıf insan değil alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile