- 11 Kasım 2015
- 552
- 366
- 103
- 28
- Konu Sahibi kelebekmkelebek
İnşallah ben daha başındayım dur bakalım yarında bir gdim doktora toplama günüm kesinleşince tam tüp bebek olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benden senden ögreniyom simdiBana da söylemedi sadece 5000 görürsün dedi bende internet üzerinden ulaştım sonuçlarıma ordan biliyorum :) her 200 bir yumurtalık demekmiş
Banada başka tüp bebek tedavisindeki arkadaşım söyledi :)Valla benden senden ögreniyom simdi![]()
Arkadaşlar merhaba bugün opu oldum toplam 19 yumurta toplanmış yarın haber vereceklermiş durumla ilgili şimdi sıvı kısıtlaması ve günde 6 yumurtayla diyete başladım :)
inşallah canım Pko olduğumdan sanırım ohss olmamam içinmiş tuz ve su yasak enerji içeceği varya mavi su sarı su gibi onlardan içiyorum ve günde 6 tane bıldırcın yumurtası yiyorumİnşallah sağlıklı bir şekilde döllenirler. Sıvı kısıtlaması ne için? Ben ilk defa duyuyorum.
inşallah canım Pko olduğumdan sanırım ohss olmamam içinmiş tuz ve su yasak enerji içeceği varya mavi su sarı su gibi onlardan içiyorum ve günde 6 tane bıldırcın yumurtası yiyorum
İnşallah çok teşekkür ederim. Bende aynı merkezde tüp bebek yaptıran arkadaşımdan duymuştum. Vücudum su topladığı için istediler belki sizde çok sıvı toplanmamıştır ondan istememişlerdirİlk defa duydum dediğim gibi. Bende de pko var ama bana böyle bir şey söylenmemişti. İnşallah hayırlı sonuç alırsın.
İnşallah çok teşekkür ederim. Bende aynı merkezde tüp bebek yaptıran arkadaşımdan duymuştum. Vücudum su topladığı için istediler belki sizde çok sıvı toplanmamıştır ondan istememişlerdir
Benim çok ağrım oldu hala da bitmedi sprey sancısı gibi şuan ve cetrodite iğneye devam ediyorumOlabilir. Ben opudan sonra hiçbir problem yaşamamıştım.
Herkesin yöntemi farklı sanırım bana da serum demediler. 5 gün daha iğne vuruncam tuz ve su yasak sonra kontrolBenimde yumurtalarım Salı günü toplandı dün gittim iki tane serum verdiler yarında aynı şekilde serum verecekler diyet için bişey demedi bende de pko var ohss olmamam için veriyorlarmış serumları
Kaç tane kaldı canım 5.güne ? Kaliteleri nasıl ,çift embrıyomu transfer ettirceksin ,tek mi ?Arkadaşlar merhaba bugün opu oldum toplam 19 yumurta toplanmış yarın haber vereceklermiş durumla ilgili şimdi sıvı kısıtlaması ve günde 6 yumurtayla diyete başladım :)
5. GÜne 3 tane kaldı bir tanesi iyi kalite diğerleri orta kalite raporuyum ben ondan tek olacak pazartesi transferim varKaç tane kaldı canım 5.güne ? Kaliteleri nasıl ,çift embrıyomu transfer ettirceksin ,tek mi ?
Sizinle konuşmuştuk ilk başlangıç sürecinizde günler geçmiş transfer zamanınız gelmiş bile umarım pozitifi görürsünüz5. GÜne 3 tane kaldı bir tanesi iyi kalite diğerleri orta kalite raporuyum ben ondan tek olacak pazartesi transferim var
EVet hatırlıyorum bende inşallah tek duam oSizinle konuşmuştuk ilk başlangıç sürecinizde günler geçmiş transfer zamanınız gelmiş bile umarım pozitifi görürsünüz![]()
Allah gönlünüze göre versin inş hayırlı haberlerle gelirsiniz.EVet hatırlıyorum bende inşallah tek duam oOldukça stresliyim bir an önce stresi bırakmam lazım sanırım teşekkğr ederim güzel dilekleriniz için
![]()
AMin inşallah rabbim Benimle beraber isteyen herkese nasip etsinAllah gönlünüze göre versin inş hayırlı haberlerle gelirsiniz.![]()
Sonucum negatif maalesefMerhaba sonucunuz ne oldu acaba? Profilinize giremediğim için yorumlarınızıda okuyamadım o yüzden. Umarım pozitifi almışsınızdır.![]()