• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun kalmadı :)

Canım sen ne kendine ne de ailene haksızlık yaptın.
İnsan kötü olacağını bildiği bir şeyi yapar mı?
Sonuçta sıkıntılı bir dönemdeymişsin ve karşındaki insana da güvenmişsin.
Bu senin suçun değil onun kişiliksiz ve karaktersizliği.
Terkederken söylediklerinede aldırış etme. O sözlerle adam olmadığını ispatlamış sadece.

Sen okuluna ve mesleğine odaklan.
Kendinide ailenide üzme.
Toparlan bakalım, hayata iyi yönlerinden bak.
İşte o zaman güzel günler seninle olacak.

bazen tecrübeler acı olabiliyor...ne kadar kafanı takma desem boş ama bundada var bi hayır hayat öle böle geçicek üzülme fazla bir an önce öğretmen olmaya bak ALLAH herkesin payına düşeni verir o zımbırtı çocuğunda..

Allah'in adaletinden kacamaz inaniyorum. Aglama krizlerimi de bilirim. Sozde yardimci olacakti daha beter etti koydu gitti beni. Ama sizin degerli.yorumlariniz sayesinde avunup daha da huzura yaklasiyorum. Tesekkurler yorumun icin.

Canım sen ne kendine ne de ailene haksızlık yaptın.
İnsan kötü olacağını bildiği bir şeyi yapar mı?
Sonuçta sıkıntılı bir dönemdeymişsin ve karşındaki insana da güvenmişsin.
Bu senin suçun değil onun kişiliksiz ve karaktersizliği.
Terkederken söylediklerinede aldırış etme. O sözlerle adam olmadığını ispatlamış sadece.

Sen okuluna ve mesleğine odaklan.
Kendinide ailenide üzme.
Toparlan bakalım, hayata iyi yönlerinden bak.
İşte o zaman güzel günler seninle olacak.

Allah razi olsun. Yorumun icin tesekkur ederim kardesim.

Allah'in adaletinden kacamaz inaniyorum. Aglama krizlerimi de bilirim. Sozde yardimci olacakti daha beter etti koydu gitti beni. Ama sizin degerli.yorumlariniz sayesinde avunup daha da huzura yaklasiyorum. Tesekkurler yorumun icin.
sevgili kızım eğer mutlu olup önüne bakarsan bende sana teşşekür ederim..buna şükür beterin beteri var yaşamak güzel hayat güzel gençliğin keyfini çıkar benim yaş erdi kemale gel hayatlarımızı değişelim ben senin yerinde olayım sende benim yerimde ol....dünya kadar mal varlığımız var ama neye yarar ahh gençliğim ahhh yerinde olmak için can atıyorum..

sevgili kızım eğer mutlu olup önüne bakarsan bende sana teşşekür ederim..buna şükür beterin beteri var yaşamak güzel hayat güzel gençliğin keyfini çıkar benim yaş erdi kemale gel hayatlarımızı değişelim ben senin yerinde olayım sende benim yerimde ol....dünya kadar mal varlığımız var ama neye yarar ahh gençliğim ahhh yerinde olmak için can atıyorum..

:) mesaji aldim.

Keşke bunları yaşamamış olsaydınız ama olan olmuş :50: En önemliside yapılan hatalardan ders almış olmanız. Bence artık bu kadar kendinize yüklenmeyin. İyi yada kötü hayat devam ediyor. Şimdi daha sağlam adımlar atarak hayata sımsıkı sarılın. Zaman her şeyin ilacıdır.

Keşke bunları yaşamamış olsaydınız ama olan olmuş :50: En önemliside yapılan hatalardan ders almış olmanız. Bence artık bu kadar kendinize yüklenmeyin. İyi yada kötü hayat devam ediyor. Şimdi daha sağlam adımlar atarak hayata sımsıkı sarılın. Zaman her şeyin ilacıdır.

Tesekkur ederim yorumunuz icin :)

meslegın olucak yakında bu kadar uzme kendını kendıne guvenın gelır her şey o demek değil kendını sev canım depresyondasın sen bırdaha ıntıhar edıpte aılenı uzme lutfen..

Tebrik ediyorum seni bir hata yapmışsın ve yaptığın hatanın arkasında durmuşsun, zamane gençler için normal laflarının arkasına sığınmamışsın.

En önemlisi de annenle paylaşmışsın, anneler koruma iç gücüdüsü olarak, refleks olarak başta kızabilirler ama hiç bir zaman evlatlarına arkalarını dönmezler.

Son sınıf öğrencisiymişsin, inş. okulunu başarı ile bitirip öğretmen olarak atanırsın, sana destek olan anneni sende mutlu edersin.

Her şey beyinde bitmiyor mu ki? Siz kötü bir şey yapmadınız sadece güvendiginizi sandıgınız biriyle beraber oldunuz.Sizin için değerli bir şeyi kaybettiğinizi söylüyorsunuz.Kusura bakmayın namus bacak arasında değil.Bunu düşünerek kendinizi hırpalamayın.Allahın bağışladıgı bir canı siz alamazsınız.Her türlü şeyi yapıp da namusum yerinde emanetime sahip çıktım da diyebilirdiniz.Sizin suçunuz yok varsa da yanlış kişiyle yanlış zamanda karşılaşmak olmuş.Dilerim Allah sizi doğru zamanda doğru kişiyle karşılaştırır.

Kendine haksızlık ediyorsun en değerli şey nedir ya ? Sen en değerlisin zar mış şuymuş buymuş gereksiz ve erkek arkadaşının çekip gitme ihtimali hep vardır yaşandı bitti boş ver plansız denilsede de iki tarafa yüklenmek yanlış bana göre yaşandı bitti kurcalama sorgulama artık bunu ileri ye bak sadece kendinin kıymetini bil.

Senin namus dediğin sadece o bahsettiğin şey değil.:31:
Bunu yaparken ilaçların etkisinde olduğunu söylüyorsun, bilinçsizmişsin yani bir bakıma. Bilinçli olsan bile yaşadığın şeylerden asla pişmanlık duyma. Bak annen de arkanda, sana destek olmuş.
Emin ol bekaretten daha önemli şeyler var dünyada. Okulunu bitirip yepyeni bir hayata başladığında aklına bile gelmeyecek :34:
Erkek arkadaşını da umursama artık. Giden gitmiş. Düşünsene sırf bekaretini verdin diye evleniceksin onunla, kulu kölesi olcaksın, belki dayaklarına, hakaretlerine göz yumacaksın. Değer mi? Bence değmez :31:

ben bu okuduklarımda sapasağlam dimdik ayakta güçlü bir kız görüyorum, öyle intihar edecek güçsüz birini değil,
zaman gerçekten herşeyin ilacı, zamanla daha da güçleneceksin, ve yaşadıklarından ders alacaksın, daha da olgunlaşacaksın,
Allah bazen daha kötüsünü yaşamamamız için, bize ders verir...
hiç düşünme artık geriyi, ileriye bak, öğretmen olacaksın daha :34:

Tebrik ediyorum seni bir hata yapmışsın ve yaptığın hatanın arkasında durmuşsun, zamane gençler için normal laflarının arkasına sığınmamışsın.

En önemlisi de annenle paylaşmışsın, anneler koruma iç gücüdüsü olarak, refleks olarak başta kızabilirler ama hiç bir zaman evlatlarına arkalarını dönmezler.

Son sınıf öğrencisiymişsin, inş. okulunu başarı ile bitirip öğretmen olarak atanırsın, sana destek olan anneni sende mutlu edersin.

Amin inşallah çok teşekkür ederim.

Her şey beyinde bitmiyor mu ki? Siz kötü bir şey yapmadınız sadece güvendiginizi sandıgınız biriyle beraber oldunuz.Sizin için değerli bir şeyi kaybettiğinizi söylüyorsunuz.Kusura bakmayın namus bacak arasında değil.Bunu düşünerek kendinizi hırpalamayın.Allahın bağışladıgı bir canı siz alamazsınız.Her türlü şeyi yapıp da namusum yerinde emanetime sahip çıktım da diyebilirdiniz.Sizin suçunuz yok varsa da yanlış kişiyle yanlış zamanda karşılaşmak olmuş.Dilerim Allah sizi doğru zamanda doğru kişiyle karşılaştırır.

Çok teşekkür ediyorum gerçekten. Bana böyle güzel dileklerde bulunduğunuz için.

ben bu okuduklarımda sapasağlam dimdik ayakta güçlü bir kız görüyorum, öyle intihar edecek güçsüz birini değil,
zaman gerçekten herşeyin ilacı, zamanla daha da güçleneceksin, ve yaşadıklarından ders alacaksın, daha da olgunlaşacaksın,
Allah bazen daha kötüsünü yaşamamamız için, bize ders verir...
hiç düşünme artık geriyi, ileriye bak, öğretmen olacaksın daha :34:

Beni duygulandırdınız. Çok teşekkür ederim yorumunuz için.

Back
X