- 11 Eylül 2013
- 399
- 40
- 43
- Konu Sahibi kadifeligln
İnşALLAH mutlu olursun :)
O yuzden direkt evlenmemeyi dusunuyorum. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşALLAH mutlu olursun :)
öncelikle kendine artık daha cok dikkat etmelisin ..
seytan hep atakda olacak nasılsa bakire degilsin diyecek psikoljının bozuk oldgu o anlarda..
o yüzden öyle bir tövbe et ki .. o hatayı yapmaktan öyle kork ki.. ateşlerde yanmaya razı ol da o hatayı yapmaya razı olma olur mu canım ...
Öncelikle bunun da hata oldugunu iyice bi kabullen evlenmeden bunun dogru olmadgını anla..
Annen de bir melek .. Allah sana nasıl bi anne vermiş bunu idrak et. o kadının ayaklarının altı öpülür...
Annenin dizlerinde agla .. cok isterdm ben pişmanlıgımı annemin dizlerinde aglayark gidermeyi...
ama ben söylesem böyle sonuclar cıkmayabilir..
HERKES affetme bu halini bunu da zamanla anlarsın .. 10 erkekden biri kabul eder artık seni...
Ama anne aile öyle mi... ah ne büyük bi dert zaman gectikçe daha iyi anlayacaksın ..
Ayrıca yalnızlık da ALLAH A mahsus ... (bende evlenmem dyordum suan tek hayalim anne olmak :/ )sen tövbeni et namazlarını kıl .. hata etme bundan sonra ..
karsına senin için en hayırlısı cıkacak .. psikolojınde düzelcek mutlu da olacaksın ..
İntiharı da düşünme Allah ın verdigi canı kul alır mı hiç?
kendine gel olur mu??
konusmak istersen de herkes burda yardımcı olur sana .. meslegini eline al .. ögrencilerine derslerini ver dualarnı al ..
ögretmen hanım![]()
dualarımızı unutmuyoruz..Oncelikle yorumun icin tesekkur ederim. Annem icin soylediklerinden dolayi da tesekkur ederim. Hatamin farkindayim hem cok. Anlayisli insanlarla karsilasiriz umarim. Hayirli geceler.
İnş bundan sonrasında çok mutlu olursun. Uzaktan akrabam lise döneminde kaçmıştı sonra yapamadı geri ddöndü vs çok şeyler yaşadı. Şimdi tüm geçmişini bilen biriyle evli çocuk kimseye tek laf ettirmez gözünün içine bakar her zman. Hayatım bitti diye de düşünme inş anlatırsın
Kendini hırpalamaktan vazgeç, bir zardan ya da eskimiş bir aşktan ya da geçmişte kalması gereken duygulardan ibaret değilsin sen
Pırıl pırıl gencecik bir kadınsın; suçlu, erdemsiz ya da kirli değilsin
Anneler üzülür, haklıdırlar,korkarlar evlatları için, sen güçsüz oldukça o daha çok üzülecek. Bunu ona da kendine de yapma
Sana acı verecekse, kendini kötü hissedeceksen bunu bir daha yaşamazsın. Ama böyle kabul edilmek düşüncesini at kafandan; sen eşya değilsin, toplumun değerleri ne olursa olsun, insanlar ne derse desin, sen her şeyden önce Allah'ın kulusun ve O'nun için değerlisin. O kullarını günahlarıyla sever ve affeder; senin O'nun sevdiğini sevmeme lüksün var mı ki kendine olmadık hakareti ediyorsun.
Okulunu bitir, sapasağlam bas ayaklarının üzerine, hayat karşına seni mutlu edecek çok güzel şeyler çıkaracak inan bana, sen kendini sev ve dua etmekten hiç vazgeçme güzel kardeşim
Canım her insan hayatta ufak tefek hatalara düşer. Tabi seninki biraz daha ciddi olabilir ama ölmek için bir sebep değil.Diğer sıkıntılarınla birlikte birleşmiş sanırım. Duyguların o anda karışık olduğu için bu hataya düşmüş olabilirsin. Antidepresanlar insana bazen ne yapacağını şaşırtıyor.Belli ki sen de o da zor zamanlarınızda sığınacak birini aramışsınız. İstemeden de olsa öyle bir durum olmuş. Yapacak bir şey yok.Kendini paralamanın gereği yok.Öncelikle kendini affetmeli ve kendine değer vermelisin.Öyle bir insanla karşılaşmak da sana acı bir tecrübe olmuş. Bundan sonra çok daha dikkatli bir şekilde, düzgün kişilerle ilişkilerin olacağından eminim.Çok güzel mesleğin olacak tam tersine hayata daha güçlü bir şekilde sarılmalısın dik durmalısın.Bu dünyanın sonu değil. Arkandan annenin de desteği varmış daha ne.Her şey yoluna girer inşallah![]()
Yaptığını bir hata olarak görüyorsan üzülme, hayatta hata yapan ilk kişi sen değilsin..
Her insan gerçekten hayatının bir yerinde mutlaka bir hata yapıyor, gaflete düşüyor..Hepimiz yaptık , küçük büyük, üzüldük ağladık yıkıldık belki ama geçti bitti..
Kendini mutlaka affetmelisin..
Ne mutlu sana ki arkandan annen var..
Bence ilk önce kendini affet,geçmişe sünger çekmek zorundasın zor olsa da,sonra da annenin seni affetmesi için mutlu olup, hayatına normal bir şekilde devam et, okulunu bitir işine başla..
İnan bana zaman herşeyin ilacı inan..
O erkek müsvettesini de Allah a havale et..
Allah herşeyi hakkıyla bilen ve işitendir..merak etme.
canım üzülme desekde biz senin yaşadığın psikolojiyi durumu senden iyi bilemeyiz..beterin beteri var Allah korusun ya hamile kalmış olsaydın ne olacaktı, aldırırdım dersin, ama o bebek kadın rahmine düştükten sonra buna karar vermek çok zordur belkide yapamayacaktın.. dedim ya beterin beteri var..hem babasız bir çocuk büyütecek, hem okulundan olacaktın belki..yapman gereken geçmişe çizgi çekmek bunu şuanda yapmak zor biliyorum ama zaman herşeyin ilacı..kendini artık suçlama bir cahillik olmuş bitmiş bunun geri dönüşü yok.. anacığına sarılıp yaralarınızı birlikte saracaksınız bende anneyim, anneler evlatları ne yaparsa yapsın her zaman affedicidirler..bak bu olayda seni bile suçlamamış ''ben seni yetiştiremedim ''diyerek kendini suçlamış, o kendini, sen kendini suçluyon..ikinizde birbirinize destek olun ve bunu birlikte yenin..herşey güzel olacak merak etme iyiki iyiki annen var, seni hatalarınla kabul eden bir varlık var...anneciğine sıkı sıkı sarıl..
Hepinize cok tesekkur ederim. Uzun uzun yorumlar yapmissiniz vaktinizi ayirip. Ve hepinizin yorumlari da ortak sonuca variyor. Beni mutlu ettiniz Allah razi olsun. Bu kadar insan bunu soyluyor ise gercekten bi seyleri degistirmeliyim.
Kendini neden bu kadar suçlayıp acı çektiriyorsun ki anlamıyorum.
Böyle yaparak sorunların geçeceğini, cezamı çektim oh be bitti diyebileceğini mi sanıyorsun.
Bu doğru değil. Kendini üzersen geçmeyecek, daha da kötü olacak.
Yapacağın şey belli. Unutmak. Sanki hiç bunlar yaşanmamış gibi yüzüne bir gülümseme yerleştirip olanları hiç ama hiç düşünmemek.
Başka şeylere odaklan bu zor süreçte. Yabancı diziler, abuk subuk kitaplar, geyik muhabbeti yapan arkadaşlar, spor, makyaj..
Güçlü ol. Pozitif ol. O adamı da suçlama, neticede bir tecavüz yok ortada.
Umarım kısa zamanda atlatırsın, sevgiler..
bence kendimi affetmicem gibi laflar etmek affiniza siginarak soylemek zorundayim ama hasa Allahcilik oynamak demek..Allah kullarinin her gunahini kendisine samimiyetle yaklasildigi surece bagislarken insanin kendini affetmemesi cok sert bi tavir ki siz cok buyuk bi yanlis yapmamissiniz.
Unutmayin siz bi zar parcasindan ibaret degilsiniz..Allah sizi her kulu gibi ozenerek yaratti..
Dusunun anneniz sizi aksamina kalmadan affetmis..derler ki,annenin evladina olan sevgisi Allahin kuluna olan sevgisinin yaninda okyanustaki kopuk gibi kalir.hicbirimiz tam idrak edemiyoruz ama bagislamasi merhameti sonsuz olan Allah herzaman bizi gozluyor..
sevgiler![]()
kardeşim olan olmuş, hiç bir şey dünyanın sonu değil
seni seven, sana değer veren, her türlü seni kabul eder
kendini yıpratmayı geç
ne güzel okuyorsun, mesleğin olacak, annen de yanında
hiç kendine sıkıntı yapma, herşey güzel olacak
yeniden yükselişe geçmek için dibi görmek lazım
kardeşim olan olmuş, hiç bir şey dünyanın sonu değil
seni seven, sana değer veren, her türlü seni kabul eder
kendini yıpratmayı geç
ne güzel okuyorsun, mesleğin olacak, annen de yanında
hiç kendine sıkıntı yapma, herşey güzel olacak
yeniden yükselişe geçmek için dibi görmek lazım
Oncelikle merhabalar. Yaptigim hatalar yuzunden kendimi affedemiyorum. Gecmisi unutup onume bakamiyorum. Antideprasan kullandigim zamanlardi biraz duygusuz biraz da hayati irdelemeden yasar hale gelmistim. Depresyon ve anksiyetem vardi. O sirada biriyle tanistim bana atlatmam konusunda yardimci olacagini soylemisti. Bi iliskiye baslamistik her sey cok guzeldi gecimsiz biri olmama ragmen hic kavga etmezdik. Etsek de ertesi sabaha unutarak baslardik. Kendisinin de sorunlari vardi o da antideprasan kullanmaya basladi. İliskimizin 2. Ayinda duygusuz iki birey olarak salakca birlikte olduk. Her sey plansizdi . Zaten kendimi kasmaktan yapamadim. Ama giden gitmisti. Bunu kendime nasil yaptim. Aileme nasil yaptim diye icim icimi yerken. Bir de 2 hafta sonra hic kavga etmeyen biz onun bana aldattin muamelesi yapip terketmesiyle ayrildik. Bu da bahanem oldu ve o gun eve geldigimde intihar ettim. Kurtarildim. Ona soyledigimde karsimda sanki tas vardi gram uzulmedi gerci o uzulsun diye yapmamistim. Sadece yok olmak istiyordum. Onu da becerememistim. Annesiyle tanusmustim derhal basimdan gecenleri tum durustlugumle ona anlattim cok uzuldu defalarca ozur diledi. Ogluyla arasi bozuldu. Daha sonra bn bu yuke dayanamayip anneme korumam gereken seyi kaybettigimi soyledim. Dogal olarak tartakladi. Dovdu. Tek istedigim cezalandirmak kendimi. Kendime hic deger vermiyorum. O erkek arkadas musvettesinin donmesini istemiyorum ama gulmesimi de istemiyorum. Defalarca plan yaptim onu dovmek icin. Tabi yine kendimi oldurmek.icin de. Annem beni affetti ana yuregi kiyamadi. Ama bn kendimi hic affedemicem o affetsede. Ogretmenlik ogrenciyim son siniftayim. Atamam olana dek annem ikili.iliskilere ara vermemi soyledi soz verdim. Ama yuzune baktigim her an eriyorum. Sigaraya basladi saclari agardi. Kim yuzunden hayirsiz bi evlat. Siz siz olun asla annenizi uzmeyin onlar ne kadar kizsada asla evlatlarina kiyamzlar bundan faydalanmayin ve namusunuza sahip cikin cunku o erkek musvetteleri icin hicbi sey degerli degil.