- 20 Temmuz 2015
- 1.839
- 5.107
- 358
- 30
- Konu Sahibi Kostebekpasta
-
Oğlumu bıraksak kimsem yok bi ay için de kreşe vermek istemiyorum . Aynı şeyleri ablama anneme de yaptı annem evde para saklamaya korkuyor buldu mu affetmiyor .. hem suçlu hem güçlü cinslerden laftan falanda anlamaz çünkü defalarca konuşuldu kendisiyle hemde en ağır şekillerdeAyy canim inanmıyorum ya sandığı kırmak ne sok oldumm bence bu konuyu kardesinle konusmalisin böyle olmazz
Oğlumu bıraksak kimsem yok bi ay için de kreşe vermek istemiyorum . Aynı şeyleri ablama anneme de yaptı annem evde para saklamaya korkuyor buldu mu affetmiyor .. hem suçlu hem güçlü cinslerden laftan falanda anlamaz çünkü defalarca konuşuldu kendisiyle hemde en ağır şekillerde
Oğluma karşı çok iyi ben kizdigimda bile bana kızıyor bebekliğinden beri çok seviyor her fırsatta görmek sevmek ilgilenmek istiyor o konuda sıkıntım yokSizi mi kiskaniyor yoksa kleptoman mi acaba? Sorunlu bir kisilik ... Siz işteyken oglunuza kotu davraniyor olabilir. Hemen esinize durumu bildirin , beraber baska bir cozum bulun derim ben.
Kardeşinizin tedavi olması lazım farkında mısınız? Hırsızlık yapıyor, yalan söylüyor ve bunları alışkanlık haline getirmiş, göz ardı edilecek şeyler değil bunlar.Oğlumu bıraksak kimsem yok bi ay için de kreşe vermek istemiyorum . Aynı şeyleri ablama anneme de yaptı annem evde para saklamaya korkuyor buldu mu affetmiyor .. hem suçlu hem güçlü cinslerden laftan falanda anlamaz çünkü defalarca konuşuldu kendisiyle hemde en ağır şekillerde
canim sen çalıştığın icin mi bakiyodu kiz kardeşin dogum iznine cikilmiyor muydu bu haftalar rapor falan alip doguma kadar gitmesen? ama mecbursan sende haklisin cocukta kucuk hem hamilesin zor seni anlıyorum bende hamileyim...kardesin yerine annen baksa peki canim oğluna kiz kardeşinin nasıl biri olduğunu az cok anladim ama valla ben güvenip çocuğumu birakamazdim iyi bakiyo muOğlumu bıraksak kimsem yok bi ay için de kreşe vermek istemiyorum . Aynı şeyleri ablama anneme de yaptı annem evde para saklamaya korkuyor buldu mu affetmiyor .. hem suçlu hem güçlü cinslerden laftan falanda anlamaz çünkü defalarca konuşuldu kendisiyle hemde en ağır şekillerde
Bakma konusunda hic bi sıkıntımız yok benden daha ilgili .. tek canimi sıkan evimi karıştırmasıcanim sen çalıştığın icin mi bakiyodu kiz kardeşin dogum iznine cikilmiyor muydu bu haftalar rapor falan alip doguma kadar gitmesen? ama mecbursan sende haklisin cocukta kucuk hem hamilesin zor seni anlıyorum bende hamileyim...kardesin yerine annen baksa peki canim oğluna kiz kardeşinin nasıl biri olduğunu az cok anladim ama valla ben güvenip çocuğumu birakamazdim iyi bakiyo mu
Annem rahatsız bakamıyor başka da kimse yok bakan o yüzden idare ediyorumcanim sen çalıştığın icin mi bakiyodu kiz kardeşin dogum iznine cikilmiyor muydu bu haftalar rapor falan alip doguma kadar gitmesen? ama mecbursan sende haklisin cocukta kucuk hem hamilesin zor seni anlıyorum bende hamileyim...kardesin yerine annen baksa peki canim oğluna kiz kardeşinin nasıl biri olduğunu az cok anladim ama valla ben güvenip çocuğumu birakamazdim iyi bakiyo mu
anladim canim cidden cok sinir bozucu...Bakma konusunda hic bi sıkıntımız yok benden daha ilgili .. tek canimi sıkan evimi karıştırması
anladimm canim ne diyim ki o zaman ya kres ya bakici baska cere yokAnnem rahatsız bakamıyor başka da kimse yok bakan o yüzden idare ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?