- 5 Ocak 2019
- 3.204
- 11.780
- 123
- Konu Sahibi Kostebekpasta
-
aynen ama dinleyecek bi insan degil anlattığına gore yumuşak söylenirse belki ters etki edebilir bi dene bence de sakince otur konusunAçık açık konuşmayı denesenize. Sakin sakin, yargılamadan.
Başka birinin çöpünü aldığını yada habersiz getirdiğini görmedik arkadaşı da yok zaten bunu sadece bana anneme ve ablama yapıyor.. bizim eşyalarımızı kendinin mı görüyor acaba anlamıyorum ki .. ha kendisi de kullanmadigi neyi varsa verir cimri değildir ama benim kullandigim seyleri habersiz almasi canimi siktiBildigin hirsizlik bu
Bence susmamalisiniz, kardesinizle konusmayi deneyin.
Sizin kardesiniz ve gormezden gelebiliyorsunuz yarin obur gun baska birine boyle yaptiginda cok daha kotu seyler olabilir.
Oğlumu bıraksak kimsem yok bi ay için de kreşe vermek istemiyorum . Aynı şeyleri ablama anneme de yaptı annem evde para saklamaya korkuyor buldu mu affetmiyor .. hem suçlu hem güçlü cinslerden laftan falanda anlamaz çünkü defalarca konuşuldu kendisiyle hemde en ağır şekillerde
Bu durum hiç normal degil, cocugunuzu iyi emanet ediyorsunuz.Merhaba arkadaşlar.. 26 yaşında bekar bi kardeşim var ben doğum yapana kadar 2,5 yaşındaki oğluma bakmak için bana geldi bende kaliyo .. sorun su ki esim ve ben isteyken surekli evi karistiriyo begendigi camasir makyaj malzemesi ne olursa onemli degil alip sakliyor bunu huy edinmis sanirimbende gormezden geliyorum aksi ters bi karakter idare etmeye çalışıyorum doğuma kadar .. maddi olarak benden çok daha guz3l markalı ürünler kıyafetler kullanır ihtiyacı olmayan şeyler yani aldıkları.. istese veririm ama asla istemez her defasında ben senden iyi yerim iyi giyinirim diye övünen biri .. durumu eşime söylemedim canı sikilir anneme anlattım oda doğuma kadar idare etmemi önerdi.. ama artık canım sıkılıyo bu duruma en son kilitli çeyiz sandığı.dan beğendiği yazmayı alabilmek için camını kırmış sorduğumda da çocuğun kırdığını söyledi
Merhaba arkadaşlar.. 26 yaşında bekar bi kardeşim var ben doğum yapana kadar 2,5 yaşındaki oğluma bakmak için bana geldi bende kaliyo .. sorun su ki esim ve ben isteyken surekli evi karistiriyo begendigi camasir makyaj malzemesi ne olursa onemli degil alip sakliyor bunu huy edinmis sanirimbende gormezden geliyorum aksi ters bi karakter idare etmeye çalışıyorum doğuma kadar .. maddi olarak benden çok daha guz3l markalı ürünler kıyafetler kullanır ihtiyacı olmayan şeyler yani aldıkları.. istese veririm ama asla istemez her defasında ben senden iyi yerim iyi giyinirim diye övünen biri .. durumu eşime söylemedim canı sikilir anneme anlattım oda doğuma kadar idare etmemi önerdi.. ama artık canım sıkılıyo bu duruma en son kilitli çeyiz sandığı.dan beğendiği yazmayı alabilmek için camını kırmış sorduğumda da çocuğun kırdığını söyledi
Ay içim tuhaf oldu... İnsan yakınlarına yakıştıramıyor kötü şeyleri değil mi.Yazıkya , çalıyor diyemiyorsunuz bide saklıyor diyorsunuz , kardeş işte nihayetinde .
Aynen ya çok üzüldüm gerçekten .Ay içim tuhaf oldu... İnsan yakınlarına yakıştıramıyor kötü şeyleri değil mi.
Çok üzücü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?