- 12 Ağustos 2021
- 37
- -4
- 1
- 38
- Konu Sahibi hayasevinceguzel16
Herkese merhabalar, sorunum başliktada belirttigim gibi kardesim, eski konularimi bilenler bilir. Benim bir kiz kardesim var. Kendisi okuyordu okulunu bitirdi. Kpssye girdi olmadi. Bir daha hazirlaniyordu sonradan vazgecer gibi oldu. Memleketimiz kucuk bir yer oldugu icin, kendine uygun bir is bulamadi. Eskiden ben yardim ediyordum para konusunda ama bende yardim etmeyi esimin istegi nedeniyle biraktim. Kardesimin parasizlik canina yetmis olacakki kendine bir is aramaya basladi hem calisip hem kpss ye hazirlanmak istedigini soyledi.
Sorun surda basliyor. Memlekette is bulamamis esimle benim yasadigim sehirde is bulmus. Gecenlerde, beni aradi ve sizin orda bir is buldum ve oraya gelsem bu yil icin hem calissam hemde kpssye hazirlanmaya devam etsem beni kabul edermisiniz dedi. Ben esimle konusmadan bu konu hakkinda bir cevap vermek istemedim.
Esime konuyu açmaya karar verdim esim belli bir suresi yok misafirlik degil ben istemem diyor baska bisey demiyor. Bu konuda biraz tartistik. Esime de pek bisey diyemiyorum daha evvel kardesimle biraz sorun yasadilar. İki arada kaldim kizlar. Ne yapmaliyim
Sorun surda basliyor. Memlekette is bulamamis esimle benim yasadigim sehirde is bulmus. Gecenlerde, beni aradi ve sizin orda bir is buldum ve oraya gelsem bu yil icin hem calissam hemde kpssye hazirlanmaya devam etsem beni kabul edermisiniz dedi. Ben esimle konusmadan bu konu hakkinda bir cevap vermek istemedim.
Esime konuyu açmaya karar verdim esim belli bir suresi yok misafirlik degil ben istemem diyor baska bisey demiyor. Bu konuda biraz tartistik. Esime de pek bisey diyemiyorum daha evvel kardesimle biraz sorun yasadilar. İki arada kaldim kizlar. Ne yapmaliyim