Sorun kardesim

Bencil ailelerden nefret ediyorum gercekten. Kizim senin ne isin var enisten ister mi bakalim o kadar zaman demek yerine kiyamet nasil kopar? Bu konu kendi iclerinde kapatilip size hic yansimamaliydi zaten. Esiniz bu durumda cok cok hakli. Benim esim de maalesef sizin yasadiginizi yasiyor, benim kabul etmem soz konusu degil zaten ama onun ailesi tarafindan bu kadar dusunulmemesine bu kadar somurulmesine cok uzuluyorum

Valla bu konuya benzer bir konu geçmişti eşinin kuzeniydi hatta :D onu istemediğini söyledi bende hak verdim fakat kardeş girince devreye tabi biraz değişiyor konu. Tabi ki eşinizin kararı da önemli fakat kardeşiniz olduğu içinde kabul etme diyemiyorum. Tabi kardeşinizi siz tanıyorsunuz gerçekten hem iş hem derse çalışır mı yoksa sizi yan gelip yatar mı onu artık tartıp siz eşinizle tekrar konuşun bence :) Benim kuzenim haftada iki gün olmak üzere bir yıl bizde kalmıştı ama değer bilmedi bunu yapmaya zorunluymuşum gibi davranırdı çalışmazdı hiç hazırcıydı üstelik yinede 1.5 yıl kaldı beraber büyüdük nede olsa diye ama bazen kan bağıda bir yere kadar diyor insan olmuyor :D
Nedense bu kalanlardan hayırlı olanı ben duymadım benim ananem beş altı çocuk okutmuş dört yıl kalandan tutun daha fazla kalan bile var bilin bakalım sonra nolmus kimse umursamamis hatta kötü olan daha çok olmuş 😅

Nedense bu kalanlardan hayırlı olanı ben duymadım benim ananem beş altı çocuk okutmuş dört yıl kalandan tutun daha fazla kalan bile var bilin bakalım sonra nolmus kimse umursamamis hatta kötü olan daha çok olmuş 😅
Nankör demek bile hafif kalıyor maalesef :D Bazı arkadaşlarımın gerçekten akrabaları kuzenleri o kadar nazik ve değer bilen insanlar ki çok özeniyorum onlara. Aynı sizin de anneanneniz gibi benimde annem kaç yeğenine baktı halacım halacım der hepsi lafta ama asla hal hatrını sormaz nasılsın demez anneler gününü kutlamaz el öpmez ne bileyim böyle küçük görünen ama değerli şeyleri yapmazlar ve sadece yemek için gezmek için gelirler bir nevi otel gibi kullanırlar evi hal böyle olunca bende istemiyorum hiçbirini diyorum kuzenide orada kalsın yeğenide :D

Nankör demek bile hafif kalıyor maalesef :D Bazı arkadaşlarımın gerçekten akrabaları kuzenleri o kadar nazik ve değer bilen insanlar ki çok özeniyorum onlara. Aynı sizin de anneanneniz gibi benimde annem kaç yeğenine baktı halacım halacım der hepsi lafta ama asla hal hatrını sormaz nasılsın demez anneler gününü kutlamaz el öpmez ne bileyim böyle küçük görünen ama değerli şeyleri yapmazlar ve sadece yemek için gezmek için gelirler bir nevi otel gibi kullanırlar evi hal böyle olunca bende istemiyorum hiçbirini diyorum kuzenide orada kalsın yeğenide :D
Ben bunun hiç sastigini görmedim valla

Back
X