- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.329
- 548
- Konu Sahibi hayallerimvar
-
bu yorumu okuyunca fikrim değişti. bu demek oluyor ki sürekli tekrarlanma ihtimali yüksek. hiç bulaşmayın. olayı direkt ailenize iletin. yoksa başınız çok ağrır. başka türlü akıllanmaz kardeşinizKendi düşünüyor bana kalsa anlatmasın kimseye geçmiş geçmişte kalır kaç kez konuştum ama ikna olmadı bir türlü. Biraz da bu tarz sevgili konularında istekli biri yani pek yalnız kalmak istemiyor erkek arkadaş konusunda
Aileye durumu anlatsak ne yapabilirler ki? Küretaja karşı çıkacaklar, biz bakarız diyecekler biliyorum. Aileye anlatmak meseleyi daha da içinden çıkılmaz bir hale sokacak. Bu işi kesinlikle onlardan habersiz yapacağız bu konuda ikimiz de ortak düşünüyoruz. Beni suçlarsa da ileride suçlasın umurumda değil, diğer türlü ben kendimi asla affetmem
Bunları kız da akıl edebilir öyle değil mi? Hamilelik durumunda en çok zarar gören kadınken bu ihtimali erkeğin insafına bırakan kadının aklı yoktur.Evlenmese de prezarvatif kullanmayi akil edebilir yada kurtaj icin para bulmayi.
Kiz zaten evlenir dogururdum diyomus da oglanda is yokmusBunları kız da akıl edebilir öyle değil mi? Hamilelik durumunda en çok zarar gören kadınken bu ihtimali erkeğin insafına bırakan kadının aklı yoktur.
Niye evlenip çocuk sahibi olmak istesin yahu bir üniversite öğrencisi? Aklını peynir ekmekle yemiş olması lazım. İş yokmuş denilecek bir durum yok.Kiz zaten evlenir dogururdum diyomus da oglanda is yokmus
Eğer oğlan sahip çıksaydı ve ailevi durumu daha iyi olsaydı doğuracağını söyledi bana. Okulu da bırakırdım zaten okusak da işsiziz okumasak da diyorNiye evlenip çocuk sahibi olmak istesin yahu bir üniversite öğrencisi? Aklını peynir ekmekle yemiş olması lazım. İş yokmuş denilecek bir durum yok.
Oğlan akıllıymış en azından. Kardeşte zerresi yok belli ki.Eğer oğlan sahip çıksaydı ve ailevi durumu daha iyi olsaydı doğuracağını söyledi bana. Okulu da bırakırdım zaten okusak da işsiziz okumasak da diyor
Şöyle, okusak da işsiziz okumasak da kısmına katılıyorum çünkü okuduğu bölüm işsiz kaldıracak bir bölüm zaten. Arkeoloji okuyor. Puanı anca bu bölüme tuttu, öylesine girdi zaten bu bölüme deOğlan akıllıymış en azından. Kardeşte zerresi yok belli ki.
Öyle düşünüyorsa niye boşu boşuna okuyup ailenize yük oluyor, girsin çalışsın bir yerde. Ama o zaman onunla bununla sevgili olup sevişemez değil mi?Şöyle, okusak da işsiziz okumasak da kısmına katılıyorum çünkü okuduğu bölüm işsiz kaldıracak bir bölüm zaten. Arkeoloji okuyor. Puanı anca bu bölüme tuttu, öylesine girdi zaten bu bölüme de
Asgari ücrette asla çalışmaz. İşte üniversiteye girme amacı da o aslında, üniversitedeki sosyal ortamı nerede bulacağım diye okulu uzatıp duruyorÖyle düşünüyorsa niye boşu boşuna okuyup ailenize yük oluyor, girsin çalışsın bir yerde. Ama o zaman onunla bununla sevgili olup sevişemez değil mi?
Niye peri padişahının kızı mı kendisi? Zeki değil, çalışkan değil, kim ne iş verecek ona başka? Ablası olarak siz niye nasihat etmiyor hayatın gerçeklerini anlatmıyorsunuz? Amacı üniversitede zengin koca bulmaksa o da zeka gerektiren bişey. Bu kafayla altmışlık bir moruğa kapatma olur ancak doğru yolu göstermezseniz.Asgari ücrette asla çalışmaz. İşte üniversiteye girme amacı da o aslında, üniversitedeki sosyal ortamı nerede bulacağım diye okulu uzatıp duruyor
Kaç kez konuştum değişmiyor ki. Annem de konuştu kendine çeki düzen ver, yok dinlemiyor. Tercih yapmadan önce dedik bak puanın kötü, boşuna 4 sene okuma el işi öğren bir şey öğren elinden bir şey gelsin en azından. Derdi koca falan da değil, bak şimdi içeride telefonuyla oyun oynuyor umurunda değil ki hiçbir şey.Niye peri padişahının kızı mı kendisi? Zeki değil, çalışkan değil, kim ne iş verecek ona başka? Ablası olarak siz niye nasihat etmiyor hayatın gerçeklerini anlatmıyorsunuz? Amacı üniversitede zengin koca bulmaksa o da zeka gerektiren bişey. Bu kafayla altmışlık bir moruğa kapatma olur ancak doğru yolu göstermezseniz.
Kesin parasını bakın nasıl kendine geliyor. Eşek kadar kadına çocuk muamelesi yapar her istediğini önüne serer her başı sıkıştığında sorununu çözerseniz böyle saçma sapan bir insan çıkar ortaya.Kaç kez konuştum değişmiyor ki. Annem de konuştu kendine çeki düzen ver, yok dinlemiyor. Tercih yapmadan önce dedik bak puanın kötü, boşuna 4 sene okuma el işi öğren bir şey öğren elinden bir şey gelsin en azından. Derdi koca falan da değil, bak şimdi içeride telefonuyla oyun oynuyor umurunda değil ki hiçbir şey.
Zaten para da verdiğimiz yok ki. Kyk kredisi alıyor sadece. Gerçekten saçma sapan bir insan oldu çıktı iyice deli ediyor artık beniKesin parasını bakın nasıl kendine geliyor. Eşek kadar kadına çocuk muamelesi yapar her istediğini önüne serer her başı sıkıştığında sorununu çözerseniz böyle saçma sapan bir insan çıkar ortaya.
Başka yollardan kazanıyordur o zaman parasını. Hayırlı bir yere gitmiyor kardeşiniz.Zaten para da verdiğimiz yok ki. Kyk kredisi alıyor sadece. Gerçekten saçma sapan bir insan oldu çıktı iyice deli ediyor artık beni
Hayır anlatmasına gerek yok. Bu onun özeli.Yani hayatına giren insanlara bu durumu, geçmişte böyle bir şey yaşadığını anlatmalı mıdır?
Neden para vermiyorsunuz?Zaten para da verdiğimiz yok ki. Kyk kredisi alıyor sadece. Gerçekten saçma sapan bir insan oldu çıktı iyice deli ediyor artık beni
Doğurmayı düşünüyormuş da erkek arkadaşı sahip çıkmadığı için ayrılacakmış.22 yaşında üni okurken hamile kaldım erkek arkadaşım da çekip gitti, tek başıma doğurup büyüttüm, okulumu da bitirdim, eşek gibi çalıştım da. Dersten çıkıp koştur koştur bebeğimin yanına giderdim, akşama kadar staj yaptığım yerde sürünüp sonra eve gelip kızıma yemek hazırlardım.
Benim kendi tercihimdi aldırmamak. Yaşıma göre fazla sorumluluk sahibiydim sanırım. Ama kardeşinizin aklı bir karış havada, başarabilecegini düşünmüyorum çok zor bir süreç ve bunu yaşamak zorunda değil. Doğurmayı düşünmüyor iyiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?