Sorun kardeşim

bu yorumu okuyunca fikrim değişti. bu demek oluyor ki sürekli tekrarlanma ihtimali yüksek. hiç bulaşmayın. olayı direkt ailenize iletin. yoksa başınız çok ağrır. başka türlü akıllanmaz kardeşiniz

Kötüyü çağırmamak adına yazmamak için direniyorum ancak yazmadan da anlamayacaksınız gibi duruyor.

Siz kaç yaşındasınız ? Açın arama motorunu , olası kötü sonuçlara bakın.

Kardeşiniz bir çocuğa bakabilecek olgunlukta değil. Annesinin tedbirsizliği sebebiyle, anneanne elinde boynu bükük büyümekte doğacak çocuğa haksızlık olur.

Kardeşiniz 22 yaşında aktif cinsel hayatı olan bir kadın.

Ailenizden operasyon için izin istemeyecek , durumu anlatacak ve onlar da kardeşinizin kararını öğrenecekler.

Niye evlenip çocuk sahibi olmak istesin yahu bir üniversite öğrencisi? Aklını peynir ekmekle yemiş olması lazım. İş yokmuş denilecek bir durum yok.
Eğer oğlan sahip çıksaydı ve ailevi durumu daha iyi olsaydı doğuracağını söyledi bana. Okulu da bırakırdım zaten okusak da işsiziz okumasak da diyor

Bir an önce aldırmak en mantıklısı, ilerisini düşünmek içinde çok çok erken. Bir an önce aldirsin okullar açılana dek anca toparlar ama kürtajdan sonra kendi hayatına dönmesi, ağrısı sızısı var bu işin ilerdeki eşine ne diyeceginden ziyade kürtaj sonrası süreci aileye nasıl aciklayacagini düşünmek daha mantikli

Oğlan akıllıymış en azından. Kardeşte zerresi yok belli ki.
Şöyle, okusak da işsiziz okumasak da kısmına katılıyorum çünkü okuduğu bölüm işsiz kaldıracak bir bölüm zaten. Arkeoloji okuyor. Puanı anca bu bölüme tuttu, öylesine girdi zaten bu bölüme de

Öyle düşünüyorsa niye boşu boşuna okuyup ailenize yük oluyor, girsin çalışsın bir yerde. Ama o zaman onunla bununla sevgili olup sevişemez değil mi?

Öyle düşünüyorsa niye boşu boşuna okuyup ailenize yük oluyor, girsin çalışsın bir yerde. Ama o zaman onunla bununla sevgili olup sevişemez değil mi?
Asgari ücrette asla çalışmaz. İşte üniversiteye girme amacı da o aslında, üniversitedeki sosyal ortamı nerede bulacağım diye okulu uzatıp duruyor

Asgari ücrette asla çalışmaz. İşte üniversiteye girme amacı da o aslında, üniversitedeki sosyal ortamı nerede bulacağım diye okulu uzatıp duruyor
Niye peri padişahının kızı mı kendisi? Zeki değil, çalışkan değil, kim ne iş verecek ona başka? Ablası olarak siz niye nasihat etmiyor hayatın gerçeklerini anlatmıyorsunuz? Amacı üniversitede zengin koca bulmaksa o da zeka gerektiren bişey. Bu kafayla altmışlık bir moruğa kapatma olur ancak doğru yolu göstermezseniz.

Kaç kez konuştum değişmiyor ki. Annem de konuştu kendine çeki düzen ver, yok dinlemiyor. Tercih yapmadan önce dedik bak puanın kötü, boşuna 4 sene okuma el işi öğren bir şey öğren elinden bir şey gelsin en azından. Derdi koca falan da değil, bak şimdi içeride telefonuyla oyun oynuyor umurunda değil ki hiçbir şey.

Kesin parasını bakın nasıl kendine geliyor. Eşek kadar kadına çocuk muamelesi yapar her istediğini önüne serer her başı sıkıştığında sorununu çözerseniz böyle saçma sapan bir insan çıkar ortaya.

Zaten para da verdiğimiz yok ki. Kyk kredisi alıyor sadece. Gerçekten saçma sapan bir insan oldu çıktı iyice deli ediyor artık beni

22 yaşında üni okurken hamile kaldım erkek arkadaşım da çekip gitti, tek başıma doğurup büyüttüm, okulumu da bitirdim, eşek gibi çalıştım da. Dersten çıkıp koştur koştur bebeğimin yanına giderdim, akşama kadar staj yaptığım yerde sürünüp sonra eve gelip kızıma yemek hazırlardım.
Benim kendi tercihimdi aldırmamak. Yaşıma göre fazla sorumluluk sahibiydim sanırım. Ama kardeşinizin aklı bir karış havada, başarabilecegini düşünmüyorum çok zor bir süreç ve bunu yaşamak zorunda değil. Doğurmayı düşünmüyor iyiki.

Zaten para da verdiğimiz yok ki. Kyk kredisi alıyor sadece. Gerçekten saçma sapan bir insan oldu çıktı iyice deli ediyor artık beni
Neden para vermiyorsunuz?
Ailesinden para gelmezse ne ile geçinecek bu kız? Normal bir işte çalışıyorsa okey,hem çalışıp hem okuyanlar var

Doğurmayı düşünüyormuş da erkek arkadaşı sahip çıkmadığı için ayrılacakmış.

Bu kız tek başına çocuk büyütmeyi bir tarafa bırakın evlilik içinde aile desteğiyle bile çocuk büyütebilecek kapasitede değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…