Sorun kardeşim

KORUNSUNLAR ARKADAŞIM. KORUNMAYI ÖĞRENSİNLER.

Artık zamanı geri de alamayız, olan oldu; ama tepesine vura vura KORUNMAYI öğrensin. Evli insanlarız zamanlamayı bile şansa bırakmıyoruz, milletteki rahatlığa bak.
Bulacaksınız o 10 bini, yaptıracaksınız kürtajı tabii ki, bir de dünyaya çocuk getirip rezil kepaze mi edecekler çocuğu. Evlilik yaşları zaten değil. Ders alırlar umarım.

Hamile kalan kardesiniz krediyi cekecek olan sizsiniz. Cocugun babasi da islevsiz eleman.
Maalesef durum bu. Gerçekten ben tanıştıktan sonra kardeşimle konuştum sen neyini sevdin bunun dedim. Yani karakter kişilik olarak biraz silik birisi

10 bin lirayı ben vereceğim. Oğlan zaten maddi olarak sıkıntılıymış, o parayı vermesi mümkün değilmiş kendi söyledi. Kardeşim için bilmiyorum çok değişik davranıyor onu anlamakta çok zorlanıyorum
Adamın tek derdi : Siz çocuğu aldirdiktan sonra kaç gün içerisinde tekrar seks yapabilirim.
Sonrasinda himen için para isterse bunu karşılama derim.

Hemen aldırmalısınız çocuğu yoksa geç olur. Çocuk belli ki birşey yapacak cesarete sahip değil. Yazık olmuş
Maalesef değil. Yani içinde bulunduğu durumu o da tam idrak edemiyor belli halinden. Benim düşündüğüm kardeşim sadece, çok dengesiz düşünceleri var kestiremiyorum

Maalesef durum bu. Gerçekten ben tanıştıktan sonra kardeşimle konuştum sen neyini sevdin bunun dedim. Yani karakter kişilik olarak biraz silik birisi
Silik olabilir ama sorumluluk sahibi olmak baska bisey. Aldirilacaksa onun totosuun alev almasi o parayi bulmasi gerekir. Hic degilse yarisini. Ama belli ki tik yok. Kardesiniz harcadigi zamana yansin. Boyle adamlarda ne buluyolar anlamiyorum

Konudan bağımsız 10 bin bana biraz fazla geldi. Geçtiğimiz yıl özel bir klinikte olmuştum. 3 4 bin civarıydı hatta 1 2 bine bile vardı
Bilmiyorum doktorun dediği ücret bu. Şöyle merdivenaltı yerlerde bu işi ucuza yapmaktansa pahalı ama düzgün olmasını tercih ederim

Silik olabilir ama sorumluluk sahibi olmak baska bisey. Aldirilacaksa onun totosuun alev almasi o parayi bulmasi gerekir. Hic degilse yarisini. Ama belli ki tik yok. Kardesiniz harcadigi zamana yansin. Boyle adamlarda ne buluyolar anlamiyorum
Çocukla baya konuştuk da, pek sağlıklı bir ruh hali yoktu zaten yani ben anlamadım gerçekten ne buldu da birlikte oldu bununla

Kardeşiniz hayatı fazla laylaylom yaşıyor belli ki.
ders alacagını da sanmıyorum.
Nasıl olsa arkasını toplayacak bir ablası hep var olacak.
Yazık valla.
Maalesef öyle, rahat baya özellikle erkekler konusunda. Çabuk güveniyor, çabuk da vazgeçiyor

KORUNSUNLAR ARKADAŞIM. KORUNMAYI ÖĞRENSİNLER.

Artık zamanı geri de alamayız, olan oldu; ama tepesine vura vura KORUNMAYI öğrensin. Evli insanlarız zamanlamayı bile şansa bırakmıyoruz, milletteki rahatlığa bak.
Bulacaksınız o 10 bini, yaptıracaksınız kürtajı tabii ki, bir de dünyaya çocuk getirip rezil kepaze mi edecekler çocuğu. Evlilik yaşları zaten değil. Ders alırlar umarım.
Haklısınız, inşallah ders alır da önüne bakar artık çok konuştum ama bir kulağından girip diğerinden çıkıyor sanki

akıllar beş karış havada ah ah... açık konuşayım ben böyle şeylerde gizli saklı durumlardan korkarım ,mesela ameliyatda veya sonrasında bir komplikaskasyon gelişse ? annenize babanıza nasıl hesap vereceksiniz çocuğunuz var mı ? bir anne olarak konuşuyorum kardeşiniz nasılsa arkamı toplayan ablam var diyerek aynı hatayı 2. kez yapmayacağının garantisi var mı ?

Back
X