Sorun kimde anlamyorum

bir_bulut_olsam

öLüMüNe "ATATÜRKCÜYÜM"
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
877
1
96
Diğer
arkadaslar yardım edin bana.cok sinirliyim ve üzgünüm.2 yıllık bi birlikteligim var.sevdigim suan askerde.son 1 aydır cok alıngan olmaya basladı.ne desem yanlıs anlıyor.saatlerce kendimi ifade etmek zorunda kalıyorum.aglıyor üzülüyor ama bende burda kendimi ifade etmeye calısırken bitiyorum.30 dakika önce yine tartıstık konuyu aynen yazacagım hatalımıyım lütfen söyleyin.ilişkimiz cok zarar görmeye basladı.ayrılık kapıya gelecek diye tedirgin olmaya basladım.
sevgilimin ailesi bu aralar maddi sorunlar yasıyor.sevgilimede dogru duzgun para gönderemiyorlar oda sıkıntı yasıyor ve cok alıngan olmaya basladı.30 dk önce mesajlasırken askerlik bitince hemen işe girecegim ve aileme destek olacagım,bi yandanda evlilik için para biriktirecegim dedi.bende ailene tabi yardım etmelisin ama hem yardım edip hem nasıl para biriktireceksin dedim.gece gündüz calısırım dedi.benimde haliyle moralim bozuldu evlenmemiz uzun yıllar alabilir dedim.bu sözümü öyle büyüttüki..ne demek yani sen benim maddi durumum kötü bu aralar diye tersliyormusun dedi.halbuki hiç terslemedim.ümidini yitiriyorsun sen gibi sözler söyledi.bende kendimi ifade edecegim diye beynim patladı.yanlıs anladın diyorum beni duyan yok.ben A diyorum o Z anlıyor.deli etti beni.ben cok anlayısla yaklasıyorum,destek oluyorum ama benimde üzülecegim kırılacagım noktalar var onu üzmüyüm diye her söyledigime dikkat ettigim halde o yanlıs anlayacak birsey buluyor.sonra pişman olup özürdiliyor ama ben cok yıpranıyorum.hergün tartısmaktan o kadar yoruldumki anlatamam.resmen yaslandım.onu cok seviyorum.onun sevgisindende eminim ama böyle tartısarak nereye kadar dayanırım ölmem bilmiyorumsenağlama sizce ben hatalımıyım?

canım ya duymadın mı hiç asker psikolojisi

bunlar çok normal orda ne durumda bilmiosun ki

anlayışlı olcaksın ve alttan alcaksın

canım inan cok alttan alıyorum.tartısma cıktıgında tamam askım nolur üzmeyelim birbirimizi tartısmayalım diyorum.tamam haklısın canım diyor aradan 10 dk geciyor yine alıngan olmaya baslıyor senağlama cok anlayıslısın askım hakkını helal et bana diyor.ben cok yıpranıyorum ama resmen dert küpü oldum.askerlik psikolojisi dogrudur ama benimde psikolojim alt üst oldu canım yasenağlama

sevgilim 37 günlük asker benim de
şu an düşündüğüm tek şey sağ salim yanıma gelmesi inanın ki atışmalarımızı bile özledim

maddi sorunları var bu sıralar demişsiniz.eğer imkanınız varsa siz de destek olabilirsiniz bu anlamda.
onu orda düşüncelere boğmak yerine sorunlarınızı geldiği zaman çözülmek üzere bi kenara bırakabilirsiniz.çünkü gerçekten herşeyi bizden çok düşünüyorlaryerimseniben

asker psikolojisi diye bişeyin oldugunu hep söylerler.. cok alıngan olurlar sinirli agresif olurlarmıs.. normaldir.. bi anda heseyini bırakıp bi dünya erkekle aynı yeri paylasıyosun emir alıyosun.. yemekler anne yemegi degil. banyosu temizligi sorun oluyodur.. tamamen baska boyuta geciyo.. birde özlem var tabi.. sen bence o plan yaparken tam de hep.. gelince daha saglıklı düşünmeye baslar.. onuda üzme kendinide.. o şimi böyle der sonrada söyle der.. sen canını sıkma.. sadece onu cok sevdigini söyle. ve bişey dersede bırak o haklı olsun.. planlarını yapsın.. zaten askerden dönmeden uygulamaya gecemez.. o süre içindede ne fikirler degisir.. gelince elbette sende fikrini acıklarsın.. ama biraz idare et..

canım benden maddi yardım almayı kesinle kabul etmiyor.asla olmaz diyor.ufak atısma sorun yokta bizimki ufak atısmadan cok ciddi ciddi tartısmaya dönüsüyor.son nefesime kadar anlayısla yaklasırım kızmam küsmem.insallah yıpratmaz bu zorlu zaman bizi.cok korkuyorum

seni özledigim için cok sinirli oldum diyor.evden cok seni özledim diyor.haklı tabi 1 aydır carsı iznine bile cıkmadı.hep askeriyede.bunaldı.bide maddi sıkıntılar tuz biber.beni bırakmayacaksın demi diyor asla bırakmam seni seviyorum diyorum,yok yok sen kesin benden sogudun diyorsenağlama hatalı oldugu zamanlar bile haklısın diyorum ama anlamıyor yine devam ediyor tartısmaya.ne yapacagımı sasırdım.askerligin bitmesine 4 ay kaldısenağlama

canımcm sabırrr sonunda geldiğinde çok mutlu olcaksın bak sende diosun

çarşıya bile çıkmamış :teselli:

canım askerdeyken insanlar çok hassas oluyorlar üstüne gitme alttan al askerden geldiği zaman evlilik olaylarını konuşursunuz.

haklı orda bunalıyo senden uzkata ailesinden uzakta sana nazı geçiyo senden anlayış

gelceğini biliyo ondandır tatlım sıkma sen kendini...

haklı orda bunalıyo senden uzkata ailesinden uzakta sana nazı geçiyo senden anlayış

gelceğini biliyo ondandır tatlım sıkma sen kendini...

tsk ederim cnm destegin için.evet nazı geciyor biliyor onu cok sevdigimi..biraz alınganlıgı gecse ne iyi olacak.cünkü konusmaktan korkar oldum.dilimi kesip kurtulucam en sonundakafamçokkarıştı

Doğru yaklaşım bu işte...

O hem bütün sevdiklerinden uzakta hem de ailesinin zor durumunu düşümekte...Bunun yanında maddi sıkıntılar asker için zor şeyler bunlar canım...

Siz sadece onu düşünürken onun düşünecek onlarca kişisi ve sorunu var...

Sende sıkma canını hayırlısıyla bir gelsin herşey yoluna girer inşallah...

canım 11 aydır asker inan bi kez yanlısım olmadı ona.askerlik psikolojisi yüzünden alıngan sanırım.alttan alıyorum ama alttan aldıkca dahada naz yapıyor bin saat tartısıyor.4 ay daha sabır edecegim askerlik bi bitsin gecer insanllah

tşk ederim ve yorumunuza aynen katılıyoruma.s.

tsk ederim cnm destegin için.evet nazı geciyor biliyor onu cok sevdigimi..biraz alınganlıgı gecse ne iyi olacak.cünkü konusmaktan korkar oldum.dilimi kesip kurtulucam en sonundakafamçokkarıştı

önemli değil tatlım cnm bnm hepsi geçicek ama anlayışına ilgine ihtiyacı var

maddi ve manevi zor durumda diosun sende gördüğü görceği destek onun ordaki

durumuna yardımcı oluyodur sabrın sonu selamet diyerek azcık daha

bekliceksin sen evlilik hayallerini kur güzelim geldiğinde ne günlerdi diye unutçaksın

inşallahhhh:teselli:

sabret yapcak bişi yok bizde de bazen oluyo tartışmalar asker psk
asker bekleyen bi çok arkadaş var onlar da aynısını söler emin ol
gelsinler burunlarndan getiririz evellaah :))

moralim biraz olsun düzeldi sayenizde.insallah hersey düzelir.ama su askerlik bitsin hepsinin acısı alcam ondanklava:

sabret yapcak bişi yok bizde de bazen oluyo tartışmalar asker psk
asker bekleyen bi çok arkadaş var onlar da aynısını söler emin ol
gelsinler burunlarndan getiririz evellaah :))

evet bende aynen öyle düsünüyorum cnm.askerlik bi bitsin benden cekecegi var.o bana 15 ay cektircek ama ben ona bi ömürklava: kaydirigubbakcemile3

moralim biraz olsun düzeldi sayenizde.insallah hersey düzelir.ama su askerlik bitsin hepsinin acısı alcam ondanklava:

işe yaradıysa sevinirim canım:içelim:

al hayatım al tamamdır 4 ay sabır et sonraa sor hepsinin hesanını

ama şimdi sıkılmak üzülmek yok anlaştıkklava:

işe yaradıysa sevinirim canım:içelim:

al hayatım al tamamdır 4 ay sabır et sonraa sor hepsinin hesanını

ama şimdi sıkılmak üzülmek yok anlaştıkklava:

anlastık canımkaydirigubbakcemile5 yarın yine beni deli edecek ama sabır sabır yaaa sabırrrr..tartısınca kendide cok üzülüyor aglıyor saatlerce.cok dua edicem insallah yarın iyi bi gün geciririz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…