Sorun kimde anlamyorum

anlastık canımkaydirigubbakcemile5 yarın yine beni deli edecek ama sabır sabır yaaa sabırrrr..tartısınca kendide cok üzülüyor aglıyor saatlerce.cok dua edicem insallah yarın iyi bi gün geciririz:Saruboceq:

bak canım deli etçek diye hazırlama kendini olurmu mesala baktın tartışma

havası var hemen konuyu değiştir ona olumlu enerji ver ki ordaki durumundan

seni aradğında anlıkta olsa kurtulsunyerimseniben

bi ara aynı şeyleri yaşadım var ya çokkkkkk iyi anlıyorm seni
aynen böle bi saat açıklamak zorunda bırakmıştı beni
kız çocugu gibi davranıyodu
bişi dedi ben de o dedigin olmaz çok abarttın dedm
ne yani sen ne demek istiyosn ben hayal mi kuruyorm fln dedi
anca temize çıkartmştm kendimi
off valla çok zor asker pskk
ben de sen gel göstercm sana gününü, bunları anlatıcam sana
ne kdr saçmalamışsn gör dedm
en iyisi idare etmek hhee olur demek :))) :asigim:

bak canım deli etçek diye hazırlama kendini olurmu mesala baktın tartışma

havası var hemen konuyu değiştir ona olumlu enerji ver ki ordaki durumundan

seni aradğında anlıkta olsa kurtulsunyerimseniben

cnm tartısma oldugunda konuyu degistirince sıkıldın demi benden diyor:1shok: bugun aradıgında telefonu acarken alo demisim niye askım demedin diye bi saat uzattı.yanımda annem vardı utandım diyorum sevmiyomusun ondan mı utandın diyor:mymeka: elime düsecek hele su askerlik bi bitsin hepsinin acısını alcam ama bu 4 ay içinde ölmezsem tabisenağlama

kız 5 dk önce ne anlaştıkklava:
ne ölmesi ya saçamalama sabır tatlım sabır sende yarın aşkım diye açıver onada bişe bulmaz heralde:uhm:

offf ya hepsi aynı demek erkeklerin.bende bi bizde var sanıyordum.evet su askerlik bi bitsin burnundan gelmeyen ne olsun.üzüntüden hasta oldum valla

kız 5 dk önce ne anlaştıkklava:
ne ölmesi ya saçamalama sabır tatlım sabır sende yarın aşkım diye açıver onada bişe bulmaz heralde:uhm:

buluttan nem kaptıgı için onada bisey bulursa hiç sasırmam canım.sabır edecegim gecirdigimiz 11 ayda ettigim gibi.sanki askerligi bende yapıyorum stres topu oldum valla.askerlik bi bitsin banada teskere versinler o kadar hakettim yani:çok üzgünüm:

canım allahtan az kalmış ya 4 ay bitseydi de 11 ay kalsaydıdelikafadulden

canım bütün bunlar asker psikolojisinden kaynaklanıyor bence.
bir çok erkek de bunu yaşıyor bildiğim kadarıyla.
bu dönemde çok üstüne gitmemeye çalış.
o büyütse bile sen cevap verme,konuyu kapat.
normalden kat kat daha fazla alıngan davranıyodur çünkü.

canım çocuk askerde zaten bunalımda sevdiğinden ailesinden uzak.birde maddi problemleri varmıs kı bu sebpleri artırmasına bir neden.hiç üstüne gitme tartısmayın.sen kendı skıntılarını ona yansıtmamalısın.bu boyle gitmez çünkü.sıkma canını bence kzıp sana sarıyor işte-tatlicadiarzu-

tsk ederim canım yardımın için.haklısın tartısmalarda konuyu kapatıyım.konuları büyütse bile sesimi cıkarmıycam artık.normalde hiç alıngan biri degildi gercekten kat kat alıngan oldu.sabır sabırrr sabırrrr:a015:

canım kendi sıkıntılarımı ona inan yansıtmıyorum.11 aydır benim yüzümden 1 kerecik bile tartısmadık.onu üzecek bisey yapmadım.4 ay kaldı bi bitsin su 4 ay görecek o gününükötükedihüso

ah kader arkadasım benım ahh:teselli:
aksam nısanlımla aynı seylerı yasadık bızde
ve ınan senınde dedıgın gıbı alttan almaya calıstım ozur dıledım sustum konusmadım
ama yok her lafımdan bısey cıkardı alınganlık ettı baska tarafa cektı
ortada hıc bısey yoktu halbukı:1no2:
sızın cok az kalmıs canım ya sabret azcık
ama bızım daha 14 ayımız var sabredecek

ayy canım benim demek aynı sorun sendede var:teselli: aynen benim askımda öyle her sözüme alınıyor nasıl konusacagımı sasırıyorum.sinirli ve alıngan oldugu zaman seni cok seviyorum degince yumusuyor:asigim: cok fazla ilgi gösteriyorum ama yetmiyormus daha cok ilgilen sev beni diyor.Allah sanada kolaylık ve sabır versin canım.kader arkadasım:içelim:

sabah yaz gene merak ederm kız

canım bugun güzel bir gelisme oldu.sabah askım aradı ve komutan carsıda isim oldugu için 2 saat carsı izni verdi işimi halledince kamerada görüselim dedi.konustuk uzun uzun.bir daha asırı alınganlık yapmayacagına dair söz verdi özür diledi hersey için.nazım sana geciyor cok tsk ederim hersey için dedi.birazcık hallettik sanırım alınganlık sorununu.nolursa olsun senin gibi bir melegi bırakmam dedihihoyyyt ben yinede tedbiri elden bırakmayacagım ve cok dikkatli davranacagım.kıyamamki ona:asigim:

işte aynı seyı ben yapıyorum öle alınganım kı bu aralar

yanında ol kendını ıyı ıfade et baska care yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…