Sorun kimde anlamyorum

ayy canım benım cok sevındım aranızın duzelmesıne
kıymetını degerını bılıyo bak ne guzel hatalarınında farkında
Allah mutlulugunuzu bozmasın ınsallah kem gözlerden korusun

tatlım çok sevindim senin adına canımcım hadi gözün aydın askerin de çarşıya çıkınca azcıkta olsa ferahlamıştırkaydirigubbakcemile5

evet dün konuşmuştuk nazı geçiyo sana güzelim
az kaldıı zatenn az daha sabır sonraaaaklava:klava:

canım bugun farkettimki tartısmalarımızda alttan alınca hemen pişman oluyor yerimseniben bugun kamerada görüsürken özürdilediginde tmm askım üzülme sen yeterki dedim.normalde özür dilediginde istemem dileme özür derdimkaydirigubbakcemile3 ben tmm askım üzülme degince aniden pişman oldu bu zamana kadar üzdügüne.ben seni nasıl üzdüm kendimden nefret ediyorum suan dedi.dün hepinizin dediklerini bugun uyguladım büyük bir ilerleme var.cok tsk ederim hepinize.özellikle sana asicima.s.

önemli değil tatlım ne zman istersen dinlerim ben seni:1hug:

tamam canım sorun da hal oldu ne zman sorun yaşasanız ki inşallah bi daha

yaşamıcaksınız aklına konuştuklarımız ve sevdiğinin kamerdaki hali gelsin emi:içelim:

tatlım askerlikte öle oluyo işte hatasının farkındadır seni üzermi yoksama.s.a.s.

cok iyisin ya gercekten harika bir arkadaşsın.cok iyi moral veriyorsun.dün cok canım sıkkındı buraya üye oldum derdimi anlatmak için iyiki üye olmusum seni tanıdım:1hug:

cok iyisin ya gercekten harika bir arkadaşsın.cok iyi moral veriyorsun.dün cok canım sıkkındı buraya üye oldum derdimi anlatmak için iyiki üye olmusum seni tanıdım:1hug:

canım bnm çok saol sende öylesin canımcım:icecream:

bende seni tanıdım :1hug:

artık dert yok aşk var güzelim bnm:asigim::asigim:

canım bnm çok saol sende öylesin canımcım:icecream:

bende seni tanıdım :1hug:

artık dert yok aşk var güzelim bnm:asigim::asigim:

askımın durumu belli olmaz iki dakika sonra alınganlık yapmaya baslayabilirkaydirigubbakcemile3 alınganlık yapmaya baslayınca sirinlik yapıcam.o zaman dayanamıyorkaydirigubbakcemile3

şu an oda sende çok hassas bir dönme içerisindesiniz sabret biraz tatlım suçlu aramak yanlış bence

şu an oda sende çok hassas bir dönme içerisindesiniz sabret biraz tatlım suçlu aramak yanlış bence

evet cok haklısın.hatalı aramak cok yanlıs.bende bugun farkına vardım.o nasıl hasret cekiyorsa bende onu özlüyorum.bende cok hassas bi dönemdeyim dedigin gibi canım.sabırın sonu selametkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…