- 13 Kasım 2016
- 798
- 254
- 33
- Konu Sahibi Zuleyhanin_bebegi04
Merhaba annemler bana yakın dün onlara gittim kaldım torunlarını sevdikleri icin sık sık oğlumla gideriz sorun su ki annem ve ablam çocuğuma olan sevgilerinden gözleri kör olmuş sürekli çok müdahale edeler ona örnek vermek gerekirse misal kurabiye yapsam tadına bakarlar acaba nasıl yaptım . ayakkabı alırım bu iyi degil çocuğun ayakları rahat değil ve bin defa söylerler sağlıklı beslenir pek iştahı olan bebek degil onda bile müdahale edeler yok sen sağlıklı diye tadsız seyler verdin iştahı yök hep böyle ama hep karışırlar en son bu sabah kavga çıktı biraz oğluma kızdım yemek yemezdi annem başladı artık hakaret ediyor dengesiz tahtası eksik çocuk bakmayı bilmıyorsuz sağlıksız besliyorsun aklına ne gelirse iste yök seni babana şikayet edicem en sonda payladım ben küçük müyüm gözümü korkutuyorsun kimseden korkmam bende bir anneyim yeter yasım 25 biraz saygı elestırının tavsıyenın bile adabı var bir kere söylenir tamam annesi öyle karar vermiş deyin geçin ama yok sürekli ikisi eleştirir aldığımı yorumlarlar sureklı suçlarlar bebeğim den ötürü biktım küstüm geldim evime bunalıma girmiş babam aradı küfür etti bana laf söyledi yeter yaa