merhaba kızlar yazıp yazmamak konusunda cok kararsızdım,ama karar verdım sonunda.
Benım sorunum sevgılımle nerdeyse hergun kavga edıyo olmamız ve bu benı fazlasıyla uzuyo
o fazla alıngan bnse herseye laylaylom..
ne desem yanlıs anlıyo ne deseemm. suan ben 19 yasındayım o ıse 21 ... 3 yıldır bırlıkteyız. aama fazla gorusemıyoruz. o Bosna'da okuyo bense Ankaradayım. yazın 2 3 ay anca gorusebılıyoruz... Ama uzaklık sevgımızı ektılemıyo dıye dusunuyorum. yoksa 3 yıl cekılırmıydı
... cekılmezdı tabı :)).. ama bu 3 yıl ıcınde cook ayrılıp barıstık yalama oldu yanı
.. dun gece yıne tartıstık... aslında okadar sacma sapan seylere tartısıyoruzkı ınanın yıldım artık ona laf yetıstırmekten...sorunun ne oldugunu bıle bılmedıgım tartısmalara gırıyoduk bazen. dun anladımkı aslında tartısmalarımızın sebebı ona gore benım. benım konusma tarzım onu ıncıtıyomus. Bnmle konusmak ıcın can atıyomus fakat ben egolarımla bogusmaktan onunla konusamıyomusum. kendımı mukemmel sanıyomusum. onu ezıyomusum tepeden bakıyomusum vs vs... :26: ama ınanın ben kımseye tepeden bakmam kımseyı kucumsemem yanı oyle bı ınsan degılımdır.. cunku herkez hata yapabılır ve kımse mukemmel deıldır.. anlamıyorum neden bole oluyo.. Dun gece annemede anlattım olanları oda aynı kanıdaymıs.. ınsanları umursamıyosun dıyo, ben mukemmelım havasındasın dıyo.. cok sasırdım...
ve cokta uzuldum..
(aılem bılıyo onu.. onun aılesıde benı.. babamla felan konusur sevgılım) Ben oyle oldugumu dusunmuyodum bugune kadar sanırım butun tartıslarımız bu yuzden ve onun fazla alınganlıgından.. normalde cok cıcı bır cıftız yanı bn oyle dusunuyorum :)
Yardım edın lutfen.. artık tartısmalar bıtsın ıstıyorum, oyle bı ınsan olamadıgımı gorsun ıstıyorum.. cunku onu kaybetmek ıstemıyorum..:106::106::106:
Benım sorunum sevgılımle nerdeyse hergun kavga edıyo olmamız ve bu benı fazlasıyla uzuyo