sorun kimde?.

zemmzemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
30
0
36
Ankara
merhaba kızlar yazıp yazmamak konusunda cok kararsızdım,ama karar verdım sonunda.
Benım sorunum sevgılımle nerdeyse hergun kavga edıyo olmamız ve bu benı fazlasıyla uzuyo :14: o fazla alıngan bnse herseye laylaylom..:36: ne desem yanlıs anlıyo ne deseemm. suan ben 19 yasındayım o ıse 21 ... 3 yıldır bırlıkteyız. aama fazla gorusemıyoruz. o Bosna'da okuyo bense Ankaradayım. yazın 2 3 ay anca gorusebılıyoruz... Ama uzaklık sevgımızı ektılemıyo dıye dusunuyorum. yoksa 3 yıl cekılırmıydı :59: ... cekılmezdı tabı :)).. ama bu 3 yıl ıcınde cook ayrılıp barıstık yalama oldu yanı :D.. dun gece yıne tartıstık... aslında okadar sacma sapan seylere tartısıyoruzkı ınanın yıldım artık ona laf yetıstırmekten...sorunun ne oldugunu bıle bılmedıgım tartısmalara gırıyoduk bazen. dun anladımkı aslında tartısmalarımızın sebebı ona gore benım. benım konusma tarzım onu ıncıtıyomus. Bnmle konusmak ıcın can atıyomus fakat ben egolarımla bogusmaktan onunla konusamıyomusum. kendımı mukemmel sanıyomusum. onu ezıyomusum tepeden bakıyomusum vs vs... :26: ama ınanın ben kımseye tepeden bakmam kımseyı kucumsemem yanı oyle bı ınsan degılımdır.. cunku herkez hata yapabılır ve kımse mukemmel deıldır.. anlamıyorum neden bole oluyo.. Dun gece annemede anlattım olanları oda aynı kanıdaymıs.. ınsanları umursamıyosun dıyo, ben mukemmelım havasındasın dıyo.. cok sasırdım... :53: ve cokta uzuldum.. :43: (aılem bılıyo onu.. onun aılesıde benı.. babamla felan konusur sevgılım) Ben oyle oldugumu dusunmuyodum bugune kadar sanırım butun tartıslarımız bu yuzden ve onun fazla alınganlıgından.. normalde cok cıcı bır cıftız yanı bn oyle dusunuyorum :) :38: Yardım edın lutfen.. artık tartısmalar bıtsın ıstıyorum, oyle bı ınsan olamadıgımı gorsun ıstıyorum.. cunku onu kaybetmek ıstemıyorum..:106::106::106:

demekki sen farkında olmadan yapıyorsun bunları annende bu sekilde dusundugune gore..ben sunu merak etim hani aranızda nasıl bir sohbet geciyorda o beni eziyorsun yuksekten bakıyorsun diyebiliyor bir ornek yazsan herhangi bir tartısma konunuzla ilgili ona gore yorum yapsak diye dusundum ben

bence birbiriniz özlediğiniz için kırıyosunuz kalbinizi biraz daha uyumlu olun cnm kavga edicek konuları uzaklaştırın hayatınızdan..

Son düzenleme:
demekki sen farkında olmadan yapıyorsun bunları annende bu sekilde dusundugune gore..ben sunu merak etim hani aranızda nasıl bir sohbet geciyorda o beni eziyorsun yuksekten bakıyorsun diyebiliyor bir ornek yazsan herhangi bir tartısma konunuzla ilgili ona gore yorum yapsak diye dusundum ben

dun mesela tartısırken '' bana bole kızarak konusamazsın '' dedim '' sen konusabılıyosun ama'' dedı bende ''işine geliyosa dınlersın dınlemek ıstemıyosanda ceker gıdersın'':17: dedim ve kendını ezılmıs hıssetmıs.. ama ınanın sınırlenınce agzımdan cıkanı kulagım duymuyo.. gayet neselı sakınımdır ama patlayıncada bole oluyo. sonra pısman oluyorum ama ozurdılemıyorum :18:

dun mesela tartısırken '' bana bole kızarak konusamazsın '' dedim '' sen konusabılıyosun ama'' dedı bende ''işine geliyosa dınlersın dınlemek ıstemıyosanda ceker gıdersın'':17: dedim ve kendını ezılmıs hıssetmıs.. ama ınanın sınırlenınce agzımdan cıkanı kulagım duymuyo.. gayet neselı sakınımdır ama patlayıncada bole oluyo. sonra pısman oluyorum ama ozurdılemıyorum :18:

evet cnm acıkca belli cok dik konusuyorsun oda bu duruma kırılıyor..bana boyle kızarak konusamazsın dediginde o sana isine gelmiyora ceker gidersin demiyor ama sen ona diyorsun o daha ılımlı sorunları halletmeye yonelik birseyler yapıyor sen anında kesip atıyorsun oda bunu kırıyor haliyle..neticede seni seviyor ve senin konuları cozmeden once ayrılıgı ortaya getirmenden rahatsızlık duyuyor soyle dusun canım bak sana yapıldıgında kızıyorsun ama sen ona yapıyorsun sence bu haksızlık degilmi..empati kurmayı dene herzaman kendini onun yerine koy ve cumlelerini ona gore sec hoslanmadıgın birseyin aynısını ona yapma..cunku bu konu boyle boyle devam ederse en sonunda oda vbıkar onuda kaybedersin kendine biraz hakim olmaya calıs

evet cnm acıkca belli cok dik konusuyorsun oda bu duruma kırılıyor..bana boyle kızarak konusamazsın dediginde o sana isine gelmiyora ceker gidersin demiyor ama sen ona diyorsun o daha ılımlı sorunları halletmeye yonelik birseyler yapıyor sen anında kesip atıyorsun oda bunu kırıyor haliyle..neticede seni seviyor ve senin konuları cozmeden once ayrılıgı ortaya getirmenden rahatsızlık duyuyor soyle dusun canım bak sana yapıldıgında kızıyorsun ama sen ona yapıyorsun sence bu haksızlık degilmi..empati kurmayı dene herzaman kendini onun yerine koy ve cumlelerini ona gore sec hoslanmadıgın birseyin aynısını ona yapma..cunku bu konu boyle boyle devam ederse en sonunda oda vbıkar onuda kaybedersin kendine biraz hakim olmaya calıs

Cok haklısın aslında boyle dusununce cook coook pısman oluyorum ama ıs ısten gecmıs oluyo 3 yıldır bu boleydı farkındayım bıkmıs olmalı.. sanırım dedıgın gıbı empatı kurmalıyım.. cok yardımcı oldun :) :81: bıde bole deneyelım .. :)

Sorun sende bebegim.Sen farketmiyorsun,lakin annen bile farkediyor ve cogu kisi.. Senin tabirinle LayLayLom havan,sevgiline itici geliyor demekki...
Bir an Once vazgec bu huyundan.Insan kendi hatasini anlamaz ama karsindakiler uyariyorsa , bir donupte bakacaksin aynaya. Ama ben sezdim ki senin hosuna gidiyor birazzzcik :)
umursamaz olmak,ve bunu sana soylemeleri.. Hosa gidilecek, iyi bir huy degill.Vazgec hemenn:)

Son düzenleme:
seni tanımadığımız için öylemisin bilemeyiz ama annende aynı kanaatdeyse bencede önce dönüp kendine bakmalısın derim bende...
''işine geliyosa dınlersın dınlemek ıstemıyosanda ceker gıdersın''
kim olsa bu söze kırılır zaten...:34:

Cok haklısın aslında boyle dusununce cook coook pısman oluyorum ama ıs ısten gecmıs oluyo 3 yıldır bu boleydı farkındayım bıkmıs olmalı.. sanırım dedıgın gıbı empatı kurmalıyım.. cok yardımcı oldun :) :81: bıde bole deneyelım .. :)

3 yıldır birliktesiniz mesafeye ragmen..uzaklıkda ilişkiler konusunda zorlayıcı olur birde sen boyle davranınca o daha fazla uzuluyordur eminim..sende biraz onun sana olan sevgisini bidigin icin rahatsın hani istemiyorsan ceker gidersin derken gitmeyeceginide biliyorsun..ama her lafın onda birikir birikir en sonunda patlar vazgecer ve geri donusude zor olur ..birbirinize sahip cıkın :16: aşk kolay bulunmuyorr..

Sorun sende bebegim.Sen farketmiyorsun,lakin annen bile farkediyor ve cogu kisi.. Senin tabirinle LayLayLom havan,sevgiline itici geliyor demekki...
Bir an Once vazgec bu huyundan.Insan kendi hatasini anlamaz ama karsindakiler uyariyorsa , bir donupte bakacaksin aynaya. Amam ben sezdim ki senin hosuna gidiyor birazzzcik :)
umursamaz olmak,ve bunu sana soylemeleri.. Hosa gidilecek, iyi bir huy degill.Vazgec hemenn:)

laylaylom olmak evet hosuma gıdıyo bırazcıkta umursamaz olmalı ınsan dıye dusunuyorum :27: ama busekılde oldugumu dusunmuyodum, sonucta ınsanları rahatsız edıyosa sıyrılmalıyım ... kolları sıvadım bıle sekerım :)

seni tanımadığımız için öylemisin bilemeyiz ama annende aynı kanaatdeyse bencede önce dönüp kendine bakmalısın derim bende...
''işine geliyosa dınlersın dınlemek ıstemıyosanda ceker gıdersın''
kim olsa bu söze kırılır zaten...:34:

haklısın canım :)

umursamak olmak benim taktigimdir,sürekli kullanmam bu huyumu.Ama bazen gerekiyor.Sürekli degil.Kendini degistirceginden eminim guzelim opyorum.

mesafeden etkılenmedıgınızı belırtmıssın ama ,bence bal gıbı de mesafeden etkılenıyorsunuz.
cok sık gorusemedıgınız ıcın ıletısım eksıklıgı olması cok normal .
belkı de senım laylaylom bosvermıslıgının sebebı de bu .
yanı ulasım olarak bırbırınıze uzak olusunuzu kafanıza takmaya bır baslarsanız işin içinden çıkamazsınız zaten :1:
boyle durumda da senın tabırınle laylaylom olmak daha mantıklı gıbı

mesafeden etkılenmedıgınızı belırtmıssın ama ,bence bal gıbı de mesafeden etkılenıyorsunuz.
cok sık gorusemedıgınız ıcın ıletısım eksıklıgı olması cok normal .
belkı de senım laylaylom bosvermıslıgının sebebı de bu .
yanı ulasım olarak bırbırınıze uzak olusunuzu kafanıza takmaya bır baslarsanız işin içinden çıkamazsınız zaten :1:
boyle durumda da senın tabırınle laylaylom olmak daha mantıklı gıbı

evet evet ... sanırım oyuzden boleyız... yan yana olsak bukadar kavga etmeyız hatta hıc etmeyız ... ama bu uzaklıklıgında bı cozumu yok... bole kabullendım artık :5:

birtek sevgilin böyle düşünse belki bu onun bahanesi derdim ama annende böyle düşündüğüne göre demekki sevgilin haklı.
hangi burçsun bu arada?

Back
X