Sorun kimdeydi ?

Birlikteliğiniz yokken haklı sebeplerden ötürü kaç kez ayrılmışsınız ve kendiniz için doğru olanı yapabilmişsiniz şimdi ise büyük bir yanlışın içerisindesiniz. Gelmesini ve sizinle evlenmesini bekliyorsunuz. Dünyanın sonu değil siz de sizin gibi daha önce birliktelik yaşamış ve bu durumu anlayabilecek birini bulursunuz illaki. Adamın sizinle işi bitmiş ve kaçmış, hayatına devam ediyor. Siz de suçlayacak bir şey aradığınız için büyüyü muskayı düşünüyorsunuz. Üzgünüm ama şu an bu sorunları vajinanıza çok fazla anlam yüklediğiniz için yaşıyorsunuz.

Evet haklısınız bu zaten sürekli aklımda fakat bi taraftan sevgim bi taraftan ona olan bağlılığım. Karmakarışık bi durumdayım açık söylemek gerekirse kendimden çok fazla utanıyorum. Annesine diyecek söz zaten zaten bulamıyorum. Koca bi yalanın içindemiydim yoksa gerçekten başka şeyler mi sebep oldu bilmiyorum fakat şu var bi insan namusunu aldığı bi kızı nasıl ortada bırakır bu nasıl bir vicdandır anlayabilmiş değilim. En yıkıcısı bu biliyomusun. Ben çok saf sevdim ve gerçekten hayatımda ilk defa birini bu kadar çok sevdim. Ve başıma ilk defa böyle birşey geliyo haliylede omuzlarıma çok ağır bi yük oldu bu durum. Çok çaresiz ve eksik hissediyorum

Konunuzun alt metninden anladığım kadarıyla psikoloğa gidin... İçinizden bi sesin onu öldür demesi, büyü, muska, medyum...

Kısacası destek görmeniz gerekiyor..
Evet haklısınız. Gitmem gerekiyor ama gidemiyorum nedense. İşin tuhaf kısmı bana bu kadar acı verende o gelip sarılmasıyla düzelticek olanda o biliyomusun. Birine bu kadar kızgınken bu kadar sevmek çok garip bi his.

Siz kimsenin namusu değilsiniz, namus insanın kendisinde olur, kendisinde yokmuş demekki sizi böyle yarı yolda bırakmış. Sizi böylesine kullanan, bir çırpıda silip atan birini nasıl hala sevebiliyorsunuz? Annesi deseniz iğrenç bir karaktere sahip, oğlunuda öyle yetiştirmiş. Size ne ondan ne de ailesinden hayır gelmez.

Yani diyorsunuz ki bu oldu diye kendini paralama, yeterki tuhun orospu olmasın. Çok haklısın çok teşekkür ederm sana gerçekten yanlızlık hissim gitmeye başladı Allah razı olsun senden. Annesi güya süleymancı kapalılık din iman gelenek görenek bunlardan bahsediyolar. Bana dediği hala aklımda neden hemen teslim oldun. Ben asla ve asla böyle bir anne olmıycağım asla. Ve o yüzden gram hakkım varsa gerçekten helal etmiyorum o kadar çok gözyaşı döktüm uykusuz kaldım gecelerce anlatamam. Askerde onu bekledim ondan habersiz hiçbirşey yapmadım, ama o bir atlet yüzünden bana ben askerdeyken sen kimbilir neler yapmışsındır dedi düşğnebiliyomusun. Tek tek bulucam dedi, sen zahmet ben sana yardımcı olurum dedim yazık sana ki ben senden habersiz hiçbirşey yapmadım ve kaç gece senin aramanı bekledim dedim. Sanırım askerde kullanıldım çünkü askerdeyken tartıştığımızda bana senin sevgine ihtiyacım var diyen adam şuan bunları yaşattı bana. O eminimki annesine yalanlamıştır. Ve ben ona kavga ederken söylicem dediğimde bana söyle bende benle yapmadı sadece derim dedi. Ben bunuda söyledim annesine. Allah görüyoya gerçekten başka biriyle olmadım. Haketmedim bunları ya

Bu yaşadıklarınızın sebebi, kendisi sadık biri olmadığı için karşısındakini suçluyor olmasından kaynaklı gibi geldi bana. Suçlu psikolojisi yani. Yoksa o da gayet biliyor aslında sizin sadık olduğunuzu. Evet yaşananları hak etmediniz ama önünüzde bir hayat var, devam ediyor. Değmeyecek şeyleri düşünerek zehir edeceğinize, elinize bir şey geçmeyeceğine artık bunları bir kenara bırakın sizde yolunuza devam edin. Kızlık ile alakalı tabularınızı yıktığınız zaman hayat sizin için daha çekilebilir bi hale gelir. Zira ilk kimle yaptığınız değil, son kimle yaptığınız önemli olur...

Süleymanlilik esas derken ? Cemaat olan mi? Kendinize karisilmasina niye bu kadar izin veriyorsunuz, psikopatla hayatinizi berbat etmeye mi calisiyosunuz, bence yoluna bak yoksa çok sıkınti yasarsin.

Yani ben sadakatten yana bi sıkıntı görmedim ondan ama tabi bilemem yinede allahla onun arasında olan birşey. Yıkmaya çalışıyorum iş arıyorum ikinci üniversiteye kayıt oldum, spora başlıycam hayatıma inşallah çok güzel yönler vericem. Evet değmedi. Keşke şunuda yapsaydım düzelirdi diyebileceğim birşey kalmadı..

Süleymanlilik esas derken ? Cemaat olan mi? Kendinize karisilmasina niye bu kadar izin veriyorsunuz, psikopatla hayatinizi berbat etmeye mi calisiyosunuz, bence yoluna bak yoksa çok sıkınti yasarsin.
Evet canım cemaat. Hatta kendisi süleymanlı yurtlarında kalmış, abisinin eşide açık ama sadece kafası açık geri kalan heryer bol uzun salaş ümüğe kadar kapalı falan. İlla kapan demiyolar ama açıklık görüşleride bu uzun bol salaş olucak vücut hatları belli olmıycak içi gözükmiycek vs vs. Yanlız şurası tuhaf tamam süleymanlılık var ama beyefendi kendi hayatını bu şekilde yaşamıyor dedim annesinede sizin dininize göre oğlunuzun bu yaptıkları normalmi dedim hayır dedi eeee dedim benden napmamı bekliyosunuz dedim aldığım cebap tamam diyiverseydin giyiveraeysin alttan alsaydın keşke kızım. Bu bunu söyledi bana. Adam süleymanlı görüşlü ama alkolde var barda var ayrılmalarımızda o kızla bu kızla yatıp kalkmalarda var. Çok değişik bişi yani cidden.

Benimsin diyip sonrada seni ortada bırakan bir adamdan ne beklenir?Hele öyle bir anneden seni kabul etmek almak zorunda değil ama en azından bir kadın olarak dinlemek yorum yapmaliydi.Dunyanin sonu değil sürekli başına kalkilacak bir duruma girersin öyle bir adamı alır annesini kvden yaparsan hayatına bak kizlik her şey değil bunu hiç sayanlar onunla birlikte olduktan sonrasına bakanlar var.Bir yol daha var diktirme senin vicdanına kalmış mesele ama tekrar ediyorum sen ona mecbur değilsin çık bu düşünceden

Ben zaten annesiyle dolup taştığım için konuştum çünkü sürekli haksız konumuna sokuluyodum artık bişeyler gözüksğn istedim. Ha dersenki şuanki aklın olsa yaparmısın yapmazdım gerçekten gidip annesiyle konuşmazdım. Ben evlerine gitmeden önce annesine aslında mesaj atmıştım ama beyefendi mesajların hepsini silmiş annesinin hiçbirşeyden haberi yok bende gittiğimde öğrendim. Söyledim böyle böyle diye ve ben kendimi kabul ettirmeye gelmedim sadece bişeyler açığa çıksın yapılan haksızlıklar bilinsin istedim şuanda benim durumumda sizinde kızınız olabilirdi, sizde bi kadınsınız ve en öncelikli olarak bi annesiniz diye geldim dedim. Ama keşke gitmeseymişim annesinin böyle bişi yapıcağını bilseydim gerçekten gitmezdim. Bakın benimde ilişkide hatalarım oldu olmadı değil ama ben onu değiştirmeye çalışmadım çalışmamda çünkü o artık şekil verilmiş katılaşmıl bir hamur ve ben onu değiştirmeye çalışırsam onu kırarım paramparça ederim diye bu düşünceyle hiçbi zaman hayatına müdahale etmedim belli başlı noktalar dışında. Sonuçta herkes belli bir yaşa geliyo ve üzerine oturmuş oluyo hal ve hareketleri. Yanlışlarda yapsam kimse kimseye bunu yapamaz. Bakın ben dar bi zihniyetle büyüdüm belkide bu yüzden bu kadar ağır geliyo. Karşımdakindende aynı şeyi bekledim. Belkide yaptığım en büyük hata buydu bilmiyorum. Diktirme konusuna gelince bu durumun çözümünün olduğunun zaten bilincindeyim fakat ben bununvicdan azabıyla yaşayamam kimseyi kandıramam. Şöyle düşün hayatındaki bi insan sana böyle büyük bir yalan söyleese hoşuna gider miydi ? Benim şahsen gitmezdi kendime yapılmasını istemediğim bişeyi karşımdakine hiçbi zaman yapmadım. Evlenmek zorundada değilim hayat evliliğin üstüne kurulmadı zaten, ben açık söyliyim kendimi ona ait hissediyorum bu durum bana ağır geliyo şu süreci daha sancısız geçirmek için neler yapabilirim aklımdan nasıl çıkarabilirim bunu düşünüyorum. Ve onunda vicdan sahibi bi insan olması için pişman olması için ne yapabilirim bunu düşünüyorum. Sadece ben değil başka birininde canını yakabilir bunu insanlık namına istiyorum ve her namazımdan sonra ona dua ediyorum.

Adam sana şiddet gösteriyo sense koynuna giriyosun bide seni bırakmasına mı şaşırıyosun? Hangi aşkın kör gözü bu ya?

Adam sana şiddet gösteriyo sense koynuna giriyosun bide seni bırakmasına mı şaşırıyosun? Hangi aşkın kör gözü bu ya?
Yanlız bu şiddet olduğunda biz herhangi bir birliktelik yaşamadık o gün kavga ettik ve arkasından bu olaylar gerçekleşti herhangi bir cinsel birliltelik olmadı. Sevgi konusuna gelirsekte evet ben çok sevdim canımı verebileceke kadar çok sevdim zaten bu yüzden canım bu kadar yanıyo.

Canıma falan susamadım sadece onun için foğru yola girmesi için dua ettiğimi belirttim. Ne kadar kızgın kırgın olsamda, gerçekten sevdiysen eğer hemen geçmiyo o sevgi ne yazıkki.
Size şiddet uyguladığı an geçmeliydi...

Size şiddet uyguladığı an geçmeliydi...
Tüm samimiyetimle birşey sormak istiyorum. Gerçekten hayatında bi insanı kendinden çok sevdin mi ? Annen gibi baban gibi kardeşin gibi. Ben böyle sevdim o bana geldiğinde ben onun gözlerinde gelecek gelecek gördüm onun yanında olduğumda huzurluydum kendimi güvende hissediyodum çok hani böyle evin gibi derlerya aynen öyleydi. Bizim çok güzel bir ilişkimiz vardı ilk sene ayrılık barıştıktan bi süre sonra bişeyler gerçekten kötüye gitmeye başladı. Zaten bu yüzden tuhafıma gidiyoya. Bu adam ben ona kırıldığımda işyerime her defasında çiçek yollayan biriydi, üzüldüğümde saat kaç olursa olsun beni balkondan bile olsa görmek için gelen biriydi. Nolduysa böyle olduk işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…