Sorun kimdeydi ?

Hangi aile benim malım kötü demişki bu zamana kadar sevgilinin ailesi desin. Tabiki oğlunu savunucak ha sen gittikten sonra çarkına okumuştur o ayeı ama kavgasının sonuna da eklemiştir uzak dur o kızdan diye. Keşke hiç gitmeseydiniz. Bu kadar ortaya dökülmeseydi bu durum çünkü o çocuk pişman olup gelirdi ve o gün siz bu duygu yoğunluğundan çıkmış birisi olarak sağlıklı düşünmenin sonucu aldığınız kararla onu istemediğinizi belirtirdiniz. Bu hikayelerin sonu hep böyledir eminim bin şükür diyeceğiniz günler gelecek

Ben sizede tekrardan söylüyoım ben yemin eserim annesine dönmesi için gitmedim, gerçekten bu yüzden gitmedim. Ama gittiğim içinde pişman oldum çünkü onlar gerçekten ne dinle ne imanla alakası olmayan insanlarmış herşeyden önce insanın kalbinde allah korkusu olucak ama maalesef o bunlarda yokmuş hunu görmek beni üzdü.
Güzelim emin ol annesi sana yardım etmek istese de edemezdi. benim ilişkimde sevdiğim kişinin annesi beni kızından çok seviyordu, çok istedi olsun diye ama olmadı, sütümü helal etmem demesine rağmen umursamadı. tam ben yeni bir ilişkiye başlayınca aklı başına geldi beyfendinin. sen bişeyler yaşadığın için onun geri dönmesini istiyor da olabilirsin belki de sevmiyorsun bilemiyorum. sadece kendini kötü hissetme milyonlarca insan sevdiği kişiyle bir şeyler yaşıyor bir şekilde hayatına devam ediyor. kendini hissetmesi gereken sen değilsin o. ben hata olarak bile görmüyorum açıkçası her insan sevdiği insanla bir şeyler yaşamak isteyebilir. tekrar söyleyeyim bu ayıp bir şey değil. aynı anda 4-5 kişiyle konuşup sözümona gösterip elletmeyenlerden daha kötü değilsin. olması gerekiyormuş deyip hatalarından ders almaya bak. Bugün kendini kötü hissedebilirsin ama hatalar insana " ne istediği" konusunda rehber olur. Benim 22 yaşında bir ilişkiden/evlilikten beklentim ile bugün 34 yaşındaki beklentim aynı değil. Mutlaka bunları unutacaksın ama dediğim gibi bu süreçte hayatı kendine zehretme sadece.

Hangi aile benim malım kötü demişki bu zamana kadar sevgilinin ailesi desin. Tabiki oğlunu savunucak ha sen gittikten sonra çarkına okumuştur o ayeı ama kavgasının sonuna da eklemiştir uzak dur o kızdan diye. Keşke hiç gitmeseydiniz. Bu kadar ortaya dökülmeseydi bu durum çünkü o çocuk pişman olup gelirdi ve o gün siz bu duygu yoğunluğundan çıkmış birisi olarak sağlıklı düşünmenin sonucu aldığınız kararla onu istemediğinizi belirtirdiniz. Bu hikayelerin sonu hep böyledir eminim bin şükür diyeceğiniz günler gelecek
Doğru söylüyosunuz kim kötü demişki ama ben eminimki benim annem olsaydı bu durumda böyle tepki vermezdi eminim buna. Ve bu anne dinine düşkün süleymanlı görüşlü bir anne. Ben bunu yaptım evet yaptığımdanda pişmanım ama gerçekten o an gözüm kararmıştı sanki çok fazla öfkeliydim ve kendimden korkuyodum gerçekten hayatımda ilk defa kendimden korktum ben. Zaten o bu durumu yalanlamıştır adım kadar eminim. Annesi bence beni diğer gelinlerine göre daha açığım diye ve herşeye tamam demiyorum diye istemiyodu çünkü bana ara ara herşeyine tamam tamam de geç diyodu o gğnde tamam deseydin giyiveraeysin alttan alsaydın etseydin bu şekilde konuştu. Ama bence bi insanın istemediği şeylere karşı tabrı olmalı cevabı olmalı bende bu şekilde yaptım. Ben anneaine gittim diye gelmez mi diyosun anlamazmı yanlışını diyosun ?

Güzelim emin ol annesi sana yardım etmek istese de edemezdi. benim ilişkimde sevdiğim kişinin annesi beni kızından çok seviyordu, çok istedi olsun diye ama olmadı, sütümü helal etmem demesine rağmen umursamadı. tam ben yeni bir ilişkiye başlayınca aklı başına geldi beyfendinin. sen bişeyler yaşadığın için onun geri dönmesini istiyor da olabilirsin belki de sevmiyorsun bilemiyorum. sadece kendini kötü hissetme milyonlarca insan sevdiği kişiyle bir şeyler yaşıyor bir şekilde hayatına devam ediyor. kendini hissetmesi gereken sen değilsin o. ben hata olarak bile görmüyorum açıkçası her insan sevdiği insanla bir şeyler yaşamak isteyebilir. tekrar söyleyeyim bu ayıp bir şey değil. aynı anda 4-5 kişiyle konuşup sözümona gösterip elletmeyenlerden daha kötü değilsin. olması gerekiyormuş deyip hatalarından ders almaya bak. Bugün kendini kötü hissedebilirsin ama hatalar insana " ne istediği" konusunda rehber olur. Benim 22 yaşında bir ilişkiden/evlilikten beklentim ile bugün 34 yaşındaki beklentim aynı değil. Mutlaka bunları unutacaksın ama dediğim gibi bu süreçte hayatı kendine zehretme sadece.
Annesi bana ben üzüldüm böyle olmanıza biliyosun onun hayatı düzenli değildi çok istiyodum hayatı düzene girsin yoluna girsin diye dedi düzene de girmişti ama böyle olmanıza üzüldüm dedi. Seni sevmese askerden gelirken sana çanta almazdı dedi. Dedim keşke almasaydı almayıp bana güzelce davransaydı dedim. Neyse bu şekilde gelişti ve evet o şekilde olanlardan değilim. Hayatımda ilk defa böyle bişeyim olduğu içinde açık söylemek gerekirse ona çok bağlıyım kendimi ona ait hissediyorum mecbur hissettiğim zamanlarda oldu. Ben şuanda bırakın biriyle evlenme fikrini başkasıyla konuşmayı bile istemiyorum sanki ihanet ediyomuşum hissi uyandırıyo bende hemen. Başka birini hayatıma alma fikrinden çok ama çok uzağım sadece kendimi yenilemek istiyorum ne bilim spora başlamak saçlarımı boyatmak işe girmek açıktan okumak.

Doğru söylüyosunuz kim kötü demişki ama ben eminimki benim annem olsaydı bu durumda böyle tepki vermezdi eminim buna. Ve bu anne dinine düşkün süleymanlı görüşlü bir anne. Ben bunu yaptım evet yaptığımdanda pişmanım ama gerçekten o an gözüm kararmıştı sanki çok fazla öfkeliydim ve kendimden korkuyodum gerçekten hayatımda ilk defa kendimden korktum ben. Zaten o bu durumu yalanlamıştır adım kadar eminim. Annesi bence beni diğer gelinlerine göre daha açığım diye ve herşeye tamam demiyorum diye istemiyodu çünkü bana ara ara herşeyine tamam tamam de geç diyodu o gğnde tamam deseydin giyiveraeysin alttan alsaydın etseydin bu şekilde konuştu. Ama bence bi insanın istemediği şeylere karşı tabrı olmalı cevabı olmalı bende bu şekilde yaptım. Ben anneaine gittim diye gelmez mi diyosun anlamazmı yanlışını diyosun ?
Çok büyük olay olmuştur o evde senden sonra eminimki diğer aile fertleride duymuştur. Gelmez birdaha ya korkudan ya aman aman artık bidaha asla diyeceği için ama gelmesin zaten kuzum. Şuan dünyan yıkılmış gibi anlıyorum seni için sıkılır,kalbin sıkışır, nefes alamazsın, düşünmekten işin içinden çıkamazsın sonra hep kötü olaylar değilde güzel anılar gelir aklına oturur ağlarsın sonra kalkıp allahım nolur bizi birleştir diye yalvara yalvara dua edersin. Bizde yaşadık bunları zamanında ama bak hiç birimiz ölmedik hatta şuan of ne salakmışım diyorum. Yaradan birşeyi oldurmuyorsa daha iyisini daha hayırlısını vereceği içindir bunu unutma. Sabır sadece bak ben evliyim eşimi çok seviyorum evladım dünyam şöyle geriye baktığımda iyiki allahım iyiki eşimi yazmışsın kaderime diyorum. Senin içinde böyle olucak

Çok büyük olay olmuştur o evde senden sonra eminimki diğer aile fertleride duymuştur. Gelmez birdaha ya korkudan ya aman aman artık bidaha asla diyeceği için ama gelmesin zaten kuzum. Şuan dünyan yıkılmış gibi anlıyorum seni için sıkılır,kalbin sıkışır, nefes alamazsın, düşünmekten işin içinden çıkamazsın sonra hep kötü olaylar değilde güzel anılar gelir aklına oturur ağlarsın sonra kalkıp allahım nolur bizi birleştir diye yalvara yalvara dua edersin. Bizde yaşadık bunları zamanında ama bak hiç birimiz ölmedik hatta şuan of ne salakmışım diyorum. Yaradan birşeyi oldurmuyorsa daha iyisini daha hayırlısını vereceği içindir bunu unutma. Sabır sadece bak ben evliyim eşimi çok seviyorum evladım dünyam şöyle geriye baktığımda iyiki allahım iyiki eşimi yazmışsın kaderime diyorum. Senin içinde böyle olucak
Bişey söyliyimmi o bence kesin annesine yalanladı eminim çünkü o yaşadığı hayatı ailesinden saklıyo yani alkol aldığını bilmiyolar barlara gittiğini bilmiyolar. Adam ehliyetini kaptırdı alkolden eve yazı mı ne geliyomuş sanırım bu yazının eve gelmesini bile engelledi hatta ara ara bazı durumlarda ben kullandım arabayı. Bilmiyorum şuan evet böyle düşünüyorum.

Bişey söyliyimmi o bence kesin annesine yalanladı eminim çünkü o yaşadığı hayatı ailesinden saklıyo yani alkol aldığını bilmiyolar barlara gittiğini bilmiyolar. Adam ehliyetini kaptırdı alkolden eve yazı mı ne geliyomuş sanırım bu yazının eve gelmesini bile engelledi hatta ara ara bazı durumlarda ben kullandım arabayı. Bilmiyorum şuan evet böyle düşünüyorum.
İstediği kadar inkar etsin o kadın evladını da biliyor seni de dinledi değil mi ? Beni alın da dememişsin. Birde inkar edicek karakterde bir adam mı yazık onun kalıbına

İstediği kadar inkar etsin o kadın evladını da biliyor seni de dinledi değil mi ? Beni alın da dememişsin. Birde inkar edicek karakterde bir adam mı yazık onun kalıbına
Evet demedim dememde zaten şuan gelse kadın karşıma çıksa yine demem böyle birşeyi. Ama inkar etmiştir eminim yani bundan.

Evet demedim dememde zaten şuan gelse kadın karşıma çıksa yine demem böyle birşeyi. Ama inkar etmiştir eminim yani bundan.
Peki bu bey yarın bir gün sana bilenip sen benim aileme anlattın beni zor duruma düşürdün bende senin ailene anlatcam diye pislik yapabilir mi ?

Peki bu bey yarın bir gün sana bilenip sen benim aileme anlattın beni zor duruma düşürdün bende senin ailene anlatcam diye pislik yapabilir mi ?
Sanmıyorum. Çünkü ben kartları açık oynadım o sırada desiğim gibi gözüm kararmıştı ne olursa olsun diyodum ve gel söyle anneme dedim annemin numarası onda vardı ama ben onun annesiyle konultuktan sonra beni annemi kardeşimi kuzenimi herkesi engelledi. Yapamaz yani yapıcak olsaydı bugğne kafar çoktan yapardı oda beni ilk defa böyle çıldırmış bi vaziyette gördü aslında bende kendimi ilk defa böyle gördüm mesela şimdi olsa yapmam yani şuan böyle bişey.

Yalnız kazayla nasıl bekaret kaybedilir ki ya ben onu merak ettim. Bak arkadaşım erkek arkadaşın pisliğin teki olabilir ama seninle beraber olması ona bir sorumluluk yüklemez. Ona günahsa sana da günah. Zinanın kadını erkeği yok yani. Senin için önemliyse erkek arkadaşınla kazara bekaret kaybedecek kadar yakınlaşmaman gerekiyordu o zaman. Ayrıca arkadaşların söylediği gibi annesi gene iyiymiş. Madem istemiyordun yaşamasaydın diye açıkça yüzünüze de vurabilirdi. Artık yaptığınızın sorumluluğunu alıp önünüze bakın. Zira erkek arkadaşınıza bel bağlamanız boşa hayal olur.

Ben zaten sadece ona günah bu durum onun boynuna demedim. Farkındaysan pişman oldum ve tövbemi ettim dedim. İnsanlar hayatlarında içlerinde ne yaşıyolar bunlar sizin umrunuzda değil sizin umrunuzda olan tek şey eleştirmek birine yardım etmek istiyorsanız yolu yordamı bu değildir. Evet kazayla oldu. Kaznaında nasıl olduğunu açıklayacak değilim. Mantığına ayrıkıysa buraya yorum yazmayabilirdin. İyi geceler.

Kızlar herkese merhaba öncelikle bi derdim var sizinle paylaşmak istedim. 2 senelik bir ilişkim vardı bunun içinde 5 ay ayrılık süreci var tabi. Benim bir zamanlar hayatımda olan kişi şuanda yok ayrıldık. Çok fazlasıyla kıskanç olan biriydi herşeyimi kısıtlardı tabi ben ne kadar hayır desemde her defasında bu kavgayla sonuçlanırdı. Bedelli askerlik öncesinde ailesiyle tanıştım askerde bişeyler farklılık gösterdi yani daha düşkün olmaya başladı bana. Fakat askerden döndükten hemen sonra kavga ettik ben xs giyen biriyim ama malum onun yüzünden l beden bir tşörtüm vardı onu giymiştim içimede atlet giymek istemedim. Tabi biz buluştuğumuzda bu sorun oldu. Baya kavga kıyamet oldu beni tartakladı hatta kolumda beş parmağının izi morluğu çıktı. Hal böyle olunca bende çektim gittim evlerinden, aradı beni geri gelicekmisin diye dedim konuşucak bişeyimiz kalmadı bizim daha ne yapabilirsinki dedim kapattım. Asıl işler burdan sonra başlıyor hanımlar. İkinci barışmamızda ne yazıkki bizim aramızda bi birliktelik oldu ve bu arada onunda ilk defa hayatında böyle bir birliktelik olmuş daha önce bakire biriyle birlikte olmamış. Bana bu birliltelikten sonra hep benimsin benimsin diyodu sen benim karımsın bitti bu kadar diyodu ama ben bu birliktelikten dolayı çok üzgündüm ama bi taraftan da evleneceğim adam diye kendimi telkin ediyordum. Ayrılık durumlarımızda hep ben barışmak için gittim çünkü bu özel durum benim omuzlarıma çok ağır geliyodu ve ben kendimi mecbur hissediyodum. Biz o konuşmadan sonra tekrardan konuşmaya başladık yine kavga kıyamet tabi ben dedim herşeyi ailene anlatıcam benim burnumdan getirdin dedim beni sürekli ortada bıraktın dedim ve o hep bunu engelledi. Benim adeta gözüm dönmüştü gerçekten sanki büyülenmiş gibiydim ve gözümü açtığımdada kapattığımdada bişey bana onu öldür diyodu. Herkesten engelledi beni annesine ulaşmamı engelledi ama ben evlerine gittim o yokken ve annesine anlattım kendimi kabul ettirmeye gelmedim ama bişeyleri bilmelisiniz dedim bahsettim durumdan annesine, kadın bana neden hemen teslim oldun dedi ben zaten ağlıyorum anlatıyorum herşeyi kadın öyle bakıyo bana sanki bu anı beklermiş gibi ve bu ailede süleymanlılık esas benim kadına dediğim şey şu oldu sizinde bi kızınız olsaydı kızınıza bunların yapılmasını ister miydiniz dedim hala bana bi şekilde oğlunu savunuyo o kadar kötü oldumki anlatamam öyle böyle derken evden ayrılırken annesi bana sen napıcaksın şimdi dedi dedim kendi hayatıma eğitimime bakıcam dedim. O evden çıktıktan sonra ne bi daha gördüm onu nede sesini duydum hala daha engelli tutuyo beni ve benim tanıdıklarımı. Bende böyle bişey başıma gelsin istemezdim ama maalesef böyle oldu çok pişmanım çok üzgünüm kendimi yanlız hissediyorum ama içimdende hep şunu söylüyorum hatasını anlayıp gelip namusuna sahip çıkar mı ? Ve bu arada bana bazı şeyler tuhaf geldiği için hem hocaya hemde bi medyuma gittim herkes bu çocuğun üzerinde büyü, muska var diyo. Hanımlar ne yapmam lazım sizce kesip atmalımıyım yoksa beklemelimiyim. Çünkü ben çok kötü bi durumdayım namazımı aksatmadan kılmaya çalışıyorum namaza başladım bu huzursuzluk evresinde inşallah rabbim herkese nasip eder. Ama hala içim kötü durup durup ağlıyorum. Hata kimde ? Çok severek çok güvenerek bendemi ? Yoksa sevdiğim adammı.

Sırf birlikte oldunuz diye insanların boğazına yapışıp ailesine anlatman hoş olmamış. Adamın geri döneceği varsa bile yok etmişsiniz o ihtimali..Adam sana tecavüz mü etti? Hayır.

Aslında hata yok sadece yanlış kararlar bilinçsizce hareket etmek var. Madem bu kadar anlam yüklüyordunuz keşke o aşamalara getirmeseydiniz. Açıkçası sevdiğinizide düşünmüyorum gerçekten kendinizi mecbur hissettiğiniz için onunlaydınız..Bence peşini bırakıp hayatına devam et gerekirse ufak bi operasyon geçirirsin :)

Ve aslında senin durumunda oldum. Benim aklımda artık diğer erkekler bana inanmayacak, eski ilişkilerimdeki kadar değer görmeyeceğim, kimse bana aşık olmayacak sadece o amaçla yakınlaşacaklar yada aşık olsalar bile öğrendiklerinde amaç değişecek ciddi bir ilişkim olamayacak vs vs diye düşünüyordum sadece kendini önemse kendine değer ver

Sırf birlikte oldunuz diye insanların boğazına yapışıp ailesine anlatman hoş olmamış. Adamın geri döneceği varsa bile yok etmişsiniz o ihtimali..Adam sana tecavüz mü etti? Hayır.

Aslında hata yok sadece yanlış kararlar bilinçsizce hareket etmek var. Madem bu kadar anlam yüklüyordunuz keşke o aşamalara getirmeseydiniz. Açıkçası sevdiğinizide düşünmüyorum gerçekten kendinizi mecbur hissettiğiniz için onunlaydınız..Bence peşini bırakıp hayatına devam et gerekirse ufak bi operasyon geçirirsin :)
Yanlız ben sırf birlikte olduk diye aileaine gitmedim, eğer bu yüzden gitseydim zaten orda demezdim beni kabul edin diye gelmedim demezdim. Benim oraya gitmekteki amacım çok farklıydı çok öfkeliysim ona çok sinirliydim gittim ve bana yaptıklarını anlattım. Anlattıktan sonrada kendimi kabul ettirmeyede gelmedim aramızı düzeltin diyede gelmedim yapılan haksızlıklar var ben bunları göstermeye geldim bu saatten sonra o istese ben istemiyorum zaten ama o gerçekten bana büyük haksızlıklar etti vs vs dedim. Ha evet ne sebepten olursa olsun gidilmemeliydi bence bi anlık sinirle gittim. Ama olan oldu şuan bunu keşke yapmasaydım demek için çok geç kalındı. Ben onu ailesine yada başkalarına göstermeye çalışmayı bırakmalıydım bi an hakkımı savundum haksızlık yapıldığını gördüm. Ama unutmuşum yapılan haksızlıkları kimse görmese bile gören bi rabbimiz var. Ben allaha sığındım allaha havale ediyorum kimsenin yaptığı kimsenin yanına kar kalmıyo. Başka biri konusundada şunu söyleyebilirim. Başka birini hayatıma almayı düşünmüyorum düşüncesi bile bana ihanet gibi geliyo bunun yerine kendi hayatımı iyileştirmeyi düşünüyorum kariyer spor fiziki değişme vs vs.

Back
X