sorun kızım :(

bazen bende yapıyorum öle sabah ya da o uyuduktan sonra da her zaman da olmuyo işde pazar günü yemek yapıpı denedim de şanstan mıdır o hafta ya bi yere gittik ya dışarda yedik her yemek yaptığımda bişe çıkıyo yemekler yenmiyo :)

gerçekten sebep babaannesinin yalnız olmasına üzülmesi ise bence çok tatlı bir kızınız var.. orada kalması sizden soğumasına neden olmazki..
ben babaannemde kalmak için hasta numarası yapardım.. hep çok düşkündüm ona.. ölene dek baktım son 4 yılında komple ona taşınmıştım.. aileme olan duygularımı etkilemedi hiç..
babaanne yukarı gelse olmaz mı? madem yalnızmış.. siz de kızınızla inin.. onun yapmaya çalıştığı şeyi destekleyin..
ama gece evinde yatsın.. bunu ona anlatın.. çok yaşlı ise çocuk emanet etmemek daha iyi sonuçta.. babaannem her geleni eve buyur ederdi son zamanlarında mesela..
aklıma geldi sevmemin dışında annem çikolata yedirmezdi babaannem ağzıma tıkardı bazen sırf bu yüzden de babaannemde kalmak isterdim:) aklıma geldi birden..

Ben çalışmıyorum ama bazen bizimkiler de aşırı geçiyorlar. (çok yakın oturuyoruz)İlk başlar gıcık oluyordum kendim kompleks yapıyordum beni sevmiyor onları daha çok seviyor diye.
Yukarıda da demiş çoğu kişi o sevgiyi alması çok güzel hassas olması da öyle. Bazen biz yaş ve hayat gereği daha asabi olabiliyoruz. Büyükler bazen daha anlayışlı oluyorlar. Oyunlar masallar falan ilgisini çekiyordur. Aaa acındırma da olabilir o ayrı.

Ama ben olayı şöyle atlatmıştım kendi kafamda;

Daha kaç senelik ömürleri var demiştim
Kızım sevgiyi alsın emiştim
Çocuğu sıkmamak daha iyi demiştim. Annem de bana "Besle danayı bulur anayı, babaannen ablana kimi daha çok seviyorsun diye sorduğunda "babanemi! " " dermiş(Annemdeki de sabırmış babanemdeki de gıcıklık.)Şimdi ablam 2 ay görmese aramaz. Annem uyarmasa telefon etmez
Bence bir gece sizde bir gece orada yat deyin ben de çok özlüyorum sen benim bitanemsin falan deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…