• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun kocam, anlamama yardim edin lutfen

denizimsiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
29
12
3
43
sorun kimde. ben 1 yillik evliyim. esimin ailesini cok severim.bugune kadar hicbir sorunum olmadi. kisaca bilgi vermek istedim... pazar gunu esim simit almak icin cikti bende kahvalti hazirladim. neyse dedim alisverise cikalim. olur dedi. utu yaptim ev isi vs. dedim hadi gidelim tamam dedi. ben hazirlanmaya gidince annemlerde gelsin mi diye seslendi. yok dedim basbasa gidelim. bir yildir toplasan uc kez yalniz ciktik. sabah onlarda gidelim dediler dedi. ne zaman dedim. ugradim sabah o zaman konustuk dedi. iyide neden bahsetnedin kac kez cikmayi konustuk neden hic soylemedin dedim. unuttum dedi. bende kizdim. niye gittigini soylemiyorsun. ben gelmesinler demesem onlarin isteginden bahsetmeyeceksin diye. simdi esimin bu davranisi ne gosteriyor. ne anlamaliyim.

Şu kocaları anlamak ne mümkün artık eş ve aile arasında ki dengeleri bir kursalarda şu insanlarda bir gün yüzü görse.

Ne desem bilemedim, ne var bu durumda?
Kocanız yalancı değil unutmuş, aranızda her hangi bir sorun olmadığı için söylemeye gerek duymamış, annesi emrivaki yapmamış siz alışverişteyken.

Sadece ikimiz gidelim bu sefer deseydiniz, tabii diyemiyorsa sorun var.
Ne oldu sonrasında?

Aaayy sürekli konvoy halinde gezilir mi ya ?. Bence bi an once tavrını koy . 1 yılda 3 çok az

sorun kimde. ben 1 yillik evliyim. esimin ailesini cok severim.bugune kadar hicbir sorunum olmadi. kisaca bilgi vermek istedim... pazar gunu esim simit almak icin cikti bende kahvalti hazirladim. neyse dedim alisverise cikalim. olur dedi. utu yaptim ev isi vs. dedim hadi gidelim tamam dedi. ben hazirlanmaya gidince annemlerde gelsin mi diye seslendi. yok dedim basbasa gidelim. bir yildir toplasan uc kez yalniz ciktik. sabah onlarda gidelim dediler dedi. ne zaman dedim. ugradim sabah o zaman konustuk dedi. iyide neden bahsetnedin kac kez cikmayi konustuk neden hic soylemedin dedim. unuttum dedi. bende kizdim. niye gittigini soylemiyorsun. ben gelmesinler demesem onlarin isteginden bahsetmeyeceksin diye. simdi esimin bu davranisi ne gosteriyor. ne anlamaliyim.

eşinizin son dk ya kadar dilinin ucuna gelmiştir diyememiştir.gider ayak demiş. ilk baş size soruyor siz onay verirseniz sorun yok.istemeyince talebin onlardan geldiğini söyleyerek kabul etmeye mecbur bırakmaya çalışmış.çok uyanık adam.

bir yilda yuz kez topluca
uc kez de basbasa mi ciktniz?
yoksa zaten az mi cikiyorsunuz?

Aynen beraber oturyoz aynı sornlar oluyo.. anlamak mumkün değil gerçktn.. yasam alanım kalmadı...

eşinizin son dk ya kadar dilinin ucuna gelmiştir diyememiştir.gider ayak demiş. ilk baş size soruyor siz onay verirseniz sorun yok.istemeyince talebin onlardan geldiğini söyleyerek kabul etmeye mecbur bırakmaya çalışmış.çok uyanık adam.
Galiba haklısınız. Buda beni üzüyor. Hesaplar olmasa ne güzel olur hayat.

Su aile duskunu erkekleri evlendirmesinler ya o_O

Yani esinle cikmak varken , Annemlerde gelsinmi ne demek .
Birde giztim cagirdim demiyor geleceklerde demiyor , GELSINLERMI diyor , hayret bisey..

Acikca gelecekler de bari.
Unutmamis belli safa yatmis...

Back
X