- 28 Eylül 2014
- 29
- 12
- 3
- 43
- Konu Sahibi denizimsiz
Çok güldüm. Dert değil anlamaya çalışıyorum. Yoksa çok şükür. Allah derdi olanlari dermansiz bırakmasın.Şu siteye derdini öpeyim butonu koysunlar Allah aşkına...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güldüm. Dert değil anlamaya çalışıyorum. Yoksa çok şükür. Allah derdi olanlari dermansiz bırakmasın.Şu siteye derdini öpeyim butonu koysunlar Allah aşkına...
Ben boyle dert gorunce seviniyorum bazen ne yalan soyliyim.yahu dert var dert var..ben de parayla dert arıyosam bana da yazsınlar ne diyim..
Benim babam 40 kusur yasinda o bile yapıyor boyle şeyler.. Bence ilk kendi düşünmüş sen yok diyince de onlar istedi diye üste cikmaya calismis..calisiyoruz. Zaman olmuyor maalesef. Bencedeede sorun yok. Sadece unuttuguna inanmiyorum. Söylememe nedenini siz söylersiniz diye umuyorum.
Genelde hafta sonlarını ailesi ile evde geçiriyoruz. onun ailesi ilede çok cikmiyoruz.bir yilda yuz kez topluca
uc kez de basbasa mi ciktniz?
yoksa zaten az mi cikiyorsunuz?
Çok sekersin. Ama çok iyi insanlar. Sorun etmiyorum ben. Tek sorun eşim.
Maalesef öyle. Hassas biriyim. Ayrıca ülkemde ve tüm dünyada olup bitene de çok çok üzülüyorum.Allah askina guzel ulkemizde neler oluyor dertettiginize bakin
eee sorun etmiyorsanız eşinizin size demesinide sorun etmemek gerek.sonuç bu durum da sizin derdiniz yok eşinize de kızmayın[/QUODeTE]
he ışte bende sanki paylaşmak istemiyor gibi hissediyorum.aman bizim adamda öyle hep en son der bilirki kızarım gerçi biz biyere pek gitmedikte mesela bişey yapsalar en son iş bitince haberim olur sinirden barut olurum milletin içinde bişey demem ama yalnız kalınca anasını ağlatırım küseriz 2 saat sonra gelir barışır zorla uyuz kocam seviyom keratayıda ne yapim anacım bi taraf anası bi taraf yari![]()
hmm anladim. iyimser dusunuyorum..Genelde hafta sonlarını ailesi ile evde geçiriyoruz. onun ailesi ilede çok cikmiyoruz.
kız yok paylaşmak istemediğinden değil kabul etmiyceğimizi bildiklerinden tırsıyolarhe ışte bende sanki paylaşmak istemiyor gibi hissediyorum.
he ışte bende sanki paylaşmak istemiyor gibi hissediyorum.
Ben boyle dert gorunce seviniyorum bazen ne yalan soyliyim.
1 yillik evli insanin da boyle derdi olsun ya yaziktir.
esim ustume yurudu, tokat atti gibi gerilim dertler okumaktansa..
Ok. O zaman özür dileyeyim. Aslında biriken şeyler yüzünden böyle düşündüm galiba.Ne anlaman gerektiğini sana kısaca anlatayım :
Öküz altında buzağı arama....
Ok. O zaman özür dileyeyim. Aslında biriken şeyler yüzünden böyle düşündüm galiba.
Allah korusun kimsenin başına vermesin. Bende okuyorum yada görüyorum. Allah yardımcı olsun hepsine.heh işte ben de tam bundan bahsediyorum..
yoksa hamileyken dayak yiyenler,kocasını ablasına kaptıranlar ...ay okudukça fena oluyoruz..