Sorun kocam

Öyle bir karakter de değilki normalde işinden evine evinden işine kendi halinde olan biri belli eder bacım gözünden sözünden belli eder gizli saklı bir şey yapmayı beceremez
Yahu haftanın 6 günü yoksun..
Tamam,anlıyorum kocana güveniyorsunda insan kocasıyla bir sevismek ister.
Ne bileyim adam karısını özler.
Ona da haftada 1 gun ayiriyorsunuz ve o güne sığdırmaya çalışıyorsunuz diyelim.
Adamın ağzı kulaklarında gezmesi gerekirken seni gördüğü bir günde de mutsuz oluyor.
Bence adama seni görünce bir şey oluyor sanki 🤔

Öyle bir karakter de değilki normalde işinden evine evinden işine kendi halinde olan biri belli eder bacım gözünden sözünden belli eder gizli saklı bir şey yapmayı beceremez
Kendini kandırıyorsun,adam aşık. Ya karsiliksiznya da sevgilisi ile tartıştı. 6 gün annende kalıyorsun önce bunu çözün. Bu evlilik fiilen gitmiş

Yahu haftanın 6 günü yoksun..
Tamam,anlıyorum kocana güveniyorsunda insan kocasıyla bir sevismek ister.
Ne bileyim adam karısını özler.
Ona da haftada 1 gun ayiriyorsunuz ve o güne sığdırmaya çalışıyorsunuz diyelim.
Adamın ağzı kulaklarında gezmesi gerekirken seni gördüğü bir günde de mutsuz oluyor.
Bence adama seni görünce bir şey oluyor sanki 🤔
Onuda yapamıyoruz malesef 1 aydır gecmeyen karın ağrısı yaşıyorum akut sistit sancı dan zor duruyorum

Iyi de bu şartlarda ortada evlilik yok gibi nerdeyse. Ve benim aklıma eşinizin başka birine aşık olduğu geldi kusura bakmayın

Onuda yapamıyoruz malesef 1 aydır gecmeyen karın ağrısı yaşıyorum akut sistit sancı dan zor duruyorum
Ya bana bu forumda e*kek savundurtacaksınız çok tehlikeli bi konu bu. Ayrı yaşıyorsunuz sevişmiyorsunuz gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum neden böyle bi evlilik? Ortak bi noktada ev bulmak ne bileyim oğlanı kreşe vermek filan çok mu zor?

Ya bana bu forumda e*kek savundurtacaksınız çok tehlikeli bi konu bu. Ayrı yaşıyorsunuz sevişmiyorsunuz gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum neden böyle bi evlilik? Ortak bi noktada ev bulmak ne bileyim oğlanı kreşe vermek filan çok mu zor?
Kiralara güç yetmiyor kredi borçlar derken kreşe desen dünyanın parası

Biliyorum normal değil ama ne yapalım hayat şartları böyle yükümüz ağır
Bu zamanda herkesin yuku ağır emin olun herkes zor sartlar altinda geciniyo ama sukredin derdiniz sadece geçim derdi evladin saglikli kocan ve sen saglikli şu gecmsizlikten laf acilinca sinirleniyorum ne kotu bisey adam isten geliyo sicak yemegi yok konusacak kimse yok dort duvar bir basina ayni seyi esiniz yapsa hosnut olurmuydunuz görüyoruz burdaki acilan konulari esin kendi annesinde kalsa sende evde bi basina kalsan o zaman anasinin yanindan ayrilmasaydi derdiniz...evlenmeseydi derdiniz....benim esim benzir yatak odasinda bile yatmaz o yataga sensiz giremem der 2 gun annemde kalsam koltukta yatar...hayat kisa zaman dar yaninizdayken su ahir zamanda güzelce yanyana gecirin kisa omrunuzu....herkes borc oduyo herkes gecim sikintisi cekiyo bir tek siz degilsiniz...burda yorum yapanların hepsi eminim kocaniza uzuldu size akil vermek icin yazdigini sanmıyorum

Back
X