- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.303
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu haftanın 6 günü yoksun..Öyle bir karakter de değilki normalde işinden evine evinden işine kendi halinde olan biri belli eder bacım gözünden sözünden belli eder gizli saklı bir şey yapmayı beceremez
Kemali yapmazmışÇok açık değil mi ? Adam birine aşık... yasak aşk diye derlenip,derlenip ağlıyor. 6 gün annenizde kalıyorsaniz bu nasıl evlilik oluyor. Bu evlilik değil ...
Biliyorum normal değil ama ne yapalım hayat şartları böyle yükümüz ağırSence normal mi 6 gün ayrı kalmak?
Eşin çocukla birlikte 6 gün annesinde kalsa ne yapardın mesela?
Biz bile kankalarımla daha sık görüşüyoruz. Nasıl evlilik bu?
Kendini kandırıyorsun,adam aşık. Ya karsiliksiznya da sevgilisi ile tartıştı. 6 gün annende kalıyorsun önce bunu çözün. Bu evlilik fiilen gitmişÖyle bir karakter de değilki normalde işinden evine evinden işine kendi halinde olan biri belli eder bacım gözünden sözünden belli eder gizli saklı bir şey yapmayı beceremez
Ne diyelim istiyorsun o zaman?Biliyorum normal değil ama ne yapalım hayat şartları böyle yükümüz ağır
Onuda yapamıyoruz malesef 1 aydır gecmeyen karın ağrısı yaşıyorum akut sistit sancı dan zor duruyorumYahu haftanın 6 günü yoksun..
Tamam,anlıyorum kocana güveniyorsunda insan kocasıyla bir sevismek ister.
Ne bileyim adam karısını özler.
Ona da haftada 1 gun ayiriyorsunuz ve o güne sığdırmaya çalışıyorsunuz diyelim.
Adamın ağzı kulaklarında gezmesi gerekirken seni gördüğü bir günde de mutsuz oluyor.
Bence adama seni görünce bir şey oluyor sanki![]()
Hem ayrı ev hem cinsellik 0 mi ? Bu adam başkasına aşık olmasinda napsın. Ortada ne yuva var ne eş. Açık açık konuşun benceOnuda yapamıyoruz malesef 1 aydır gecmeyen karın ağrısı yaşıyorum akut sistit sancı dan zor duruyorum
Bacım çapkınlık yapmak kolay mı sizce okadarKemali yapmazmış
Ya bana bu forumda e*kek savundurtacaksınız çok tehlikeli bi konu bu. Ayrı yaşıyorsunuz sevişmiyorsunuz gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum neden böyle bi evlilik? Ortak bi noktada ev bulmak ne bileyim oğlanı kreşe vermek filan çok mu zor?Onuda yapamıyoruz malesef 1 aydır gecmeyen karın ağrısı yaşıyorum akut sistit sancı dan zor duruyorum
Cansu seni üzerlerBacım çapkınlık yapmak kolay mı sizce okadar
İçime düştü bir kurt şimdiHem ayrı ev hem cinsellik 0 mi ? Bu adam başkasına aşık olmasinda napsın. Ortada ne yuva var ne eş. Açık açık konuşun bence
Kiralara güç yetmiyor kredi borçlar derken kreşe desen dünyanın parasıYa bana bu forumda e*kek savundurtacaksınız çok tehlikeli bi konu bu. Ayrı yaşıyorsunuz sevişmiyorsunuz gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum neden böyle bi evlilik? Ortak bi noktada ev bulmak ne bileyim oğlanı kreşe vermek filan çok mu zor?
Çok kolay işyerinde birini ayarlamış bile olabilir adam sizden çok istekileri görüyor. Arabesk açıp niye ağlasın koca adam. Abayı yakmisBacım çapkınlık yapmak kolay mı sizce okadar
Adam mahallenin manavını bile karısından çok görüyor ay sinirim bozulduÇok kolay işyerinde birini ayarlamış bile olabilir adam sizden çok istekileri görüyor. Arabesk açıp niye ağlasın koca adam. Abayı yakmis
Cansu seni üzerler
Fabrikada çalışan güvenlik görevlisi bacım bayan çalışan yoktur ki ordaÇok kolay işyerinde birini ayarlamış bile olabilir adam sizden çok istekileri görüyor. Arabesk açıp niye ağlasın koca adam. Abayı yakmis
Bu zamanda herkesin yuku ağır emin olun herkes zor sartlar altinda geciniyo ama sukredin derdiniz sadece geçim derdi evladin saglikli kocan ve sen saglikli şu gecmsizlikten laf acilinca sinirleniyorum ne kotu bisey adam isten geliyo sicak yemegi yok konusacak kimse yok dort duvar bir basina ayni seyi esiniz yapsa hosnut olurmuydunuz görüyoruz burdaki acilan konulari esin kendi annesinde kalsa sende evde bi basina kalsan o zaman anasinin yanindan ayrilmasaydi derdiniz...evlenmeseydi derdiniz....benim esim benzir yatak odasinda bile yatmaz o yataga sensiz giremem der 2 gun annemde kalsam koltukta yatar...hayat kisa zaman dar yaninizdayken su ahir zamanda güzelce yanyana gecirin kisa omrunuzu....herkes borc oduyo herkes gecim sikintisi cekiyo bir tek siz degilsiniz...burda yorum yapanların hepsi eminim kocaniza uzuldu size akil vermek icin yazdigini sanmıyorumBiliyorum normal değil ama ne yapalım hayat şartları böyle yükümüz ağır