Sorun kocam

Merhabalar, naçizane yorum yapmak istiyorum. İnşaallah istemeden sizi kırmam🌸
Eşler ayrı yattıklarında, şeytan çok uğraşır. Ben sebebini başka bir kadına, başka bir hisse bağlamıyorum. Erkekler bazen göremedikleri ilgiyi bu şekilde lanse ederler bizlere. Özelliklede çocuk olduktan sonra, eşi çocuktan kıskanma evresi olur. Çocukla daha çok ilgilendiği için vs. Siz birde annenizde kalıyormuşsunuz, bence ya işinizi evinize uygun bi yerde seçin ya da annenizde kalmayı bırakarak evinizde kalmaya başlayın. ya da işi bırakın🥺 çünkü çocuğunuzu annenize komple bırakmakta çözüm olmaz, ben öyle büyüyen bir çocuk olduğum için tavsiye verebiliyorum. Şahsi fikrim şu, en kısa zamanda bir kaçamak ayarlayın kocanızı alın şehir dışına götürün çocuğunuzu ailenize bırakın. biraz başbaşa vakit geçirin, sönmekte olan evliliğinizi alevlendirin. ikinizede çok iyi gelecektir🤍
Bende bunu düşünüyordum işten 1 hafta izin alıp bu zamanı kocama ayırmış olurum hemde sorunu sıkıntısı ne öğrenmiş olurum

Bende bunu düşünüyordum işten 1 hafta izin alıp bu zamanı kocama ayırmış olurum hemde sorunu sıkıntısı ne öğrenmiş olurum
Sorunu sıkıntısı bence gayet belli. Siz onu kaçırdığınızda, hiç böyle şeyler sormayın bile bence. Tamamen odağınız o olsun. Ve ona bunu her şekilde belli edin. Gerekirse telefonlarınızı komple kapatın ve sadece kocanızla ilgilenin🤍

En düşük kiraya 2500 TL diyorlar daha oda yetmezmiş gibi memur şartı koyuyor yetmedi 3 aylık depozit 2 aylık peşin evin toplanması taşınması eşyaların zarar görmesi 1 yıl sonra geri toplan taşın eşyalarım çöp olacak
Çocuğunuzun durumu hiç umurunuzda değil mi? Her lafınız para. Eşya zarar görsün gerekirse çöp olsun. Bu kadar küçük çocuğun umurunda mı evde güzel eşya olup olmaması. Ben çocukluğumda evdeki eşyaları hiç hatırlamıyorum bile. Her hatıram anne baba kardeşlerimle ilgili. Babam esnaftı ve iyi olduğu kadar kötü zamanlarımız da olurdu. Hiç üstümü başımı dolabı perdeyi hatırlamıyorum. Az varsa annem bölerdi hepimize, çok olduğu zaman babam bizi yemeğe götürür her istediğimizi alırdı.

Bence siz evlenmiş olmak için evlenmişsiniz, anne olmak için de doğurmuşsunuz. Ne kocanıza ne çocuğunuza acıyorsunuz. Adam belli ki yediremiyor kendine, bir çocuğuma sahip çıkamadım babası olarak başında değilim diye dertlenip ağlıyor. Çocuk desen kabile gibi kalabalık evde arada büyüyor. Anneniz cahilin önde gideni kusura bakmayın. Size ev ev diye gaz vermiş tamam da şimdi kendi aklınızı kullanma zamanı. Annenizin değil sizin aileniz artık.
Bu kadar erken evlendiniz hadi tamam niye çocuk yaptınız, günah değil mi ona? Bu kötü zamanda hepsi bir arada olmuyor işte. Hem asgari ücret hem çocuk hem de ev.

Herkes kredi ödüyor ev sahibi olabilmek için ama kimse haftanın 6 günü annesinin evinde yaşamıyor. Ev kredisi bittiğinde ne baba çocuk ilişkisi kalacak ne de karı koca. Aklınız fikriniz ev para. Bu masrafı göze alın ve taşının. Bırakın kırılan kırılsın. Yavaş yavaş borç ödenir eşya değiştirilir ama geçmiş geri gelmez. Ya da boşanın herkes konumunu bilsin.

Tatlım, bu ekonomik gidiş , bu gelir ve bu dahiyane! düzenle zaten evi iki seneye bankadan haraç mezat icrayla satmak zorunda kalacaksınız, o zaman eşyaları nereye koymayı düşünüyorsun?
Aman Allah göstermesin bu kadar cabaladık uğraştık didinip emek verip icraya düşmek bizim bittiğimiz gün olur

Çocuğunuzun durumu hiç umurunuzda değil mi? Her lafınız para. Eşya zarar görsün gerekirse çöp olsun. Bu kadar küçük çocuğun umurunda mı evde güzel eşya olup olmaması. Ben çocukluğumda evdeki eşyaları hiç hatırlamıyorum bile. Her hatıram anne baba kardeşlerimle ilgili. Babam esnaftı ve iyi olduğu kadar kötü zamanlarımız da olurdu. Hiç üstümü başımı dolabı perdeyi hatırlamıyorum. Az varsa annem bölerdi hepimize, çok olduğu zaman babam bizi yemeğe götürür her istediğimizi alırdı.

Bence siz evlenmiş olmak için evlenmişsiniz, anne olmak için de doğurmuşsunuz. Ne kocanıza ne çocuğunuza acıyorsunuz. Adam belli ki yediremiyor kendine, bir çocuğuma sahip çıkamadım babası olarak başında değilim diye dertlenip ağlıyor. Çocuk desen kabile gibi kalabalık evde arada büyüyor. Anneniz cahilin önde gideni kusura bakmayın. Size ev ev diye gaz vermiş tamam da şimdi kendi aklınızı kullanma zamanı. Annenizin değil sizin aileniz artık.
Bu kadar erken evlendiniz hadi tamam niye çocuk yaptınız, günah değil mi ona? Bu kötü zamanda hepsi bir arada olmuyor işte. Hem asgari ücret hem çocuk hem de ev.

Herkes kredi ödüyor ev sahibi olabilmek için ama kimse haftanın 6 günü annesinin evinde yaşamıyor. Ev kredisi bittiğinde ne baba çocuk ilişkisi kalacak ne de karı koca. Aklınız fikriniz ev para. Bu masrafı göze alın ve taşının. Bırakın kırılan kırılsın. Yavaş yavaş borç ödenir eşya değiştirilir ama geçmiş geri gelmez. Ya da boşanın herkes konumunu bilsin.
Ben bunu söylediğimde annem kıyameti koparır evde bu kadar borça batınız daha birde evmi değiştireceksiniz ne var 1 yıl daha idare etsin diyecek hadi onuda geçtim zaten kocam anneme tavırlı bu sefer annem kocam bunu düşündü diyecek ve kılıçlar çekilecek arada kalan yine ben olacağım 😢😢😢🤲

Aman Allah göstermesin bu kadar cabaladık uğraştık didinip emek verip icraya düşmek bizim bittiğimiz gün olur
O zaman ya kiraya çıkıp kiraya vereceksiniz veya evi eşyalı olarak yüksek fiyattan kiraya verip yine ayrı kalarak bu düzene devam edeceksiniz. Sizin satın almak uğruna ayrı yaşadığınız bir evde kocanızın tek başına oturması çok saçma şu durumda. Zaten haftada bir gorusuyorsaniz annenizin evinde veya dışarıda görüşün. Eşiniz de bulsun bir bekar odası orda yaşasın birkaç yıl. Evi tutmak istiyorsanız başka çözüm yok.

Son düzenleme:
O zaman ya kiraya çıkıp kiraya vereceksiniz veya evi eşyalı olarak yüksek fiyattan kiraya verip yine ayrı kalarak bu düzene devam edeceksiniz. Sizin satın almak uğruna birlikte oturamadiginiz evde kocanızın tek başına oturması çok saçma şu durumda. Zaten haftada bir gorusuyorsaniz annenizin evinde veya dışarıda görüşün. Eşiniz de bulsun bir bekar odası orda yaşasın birkaç yıl. Evi tutmak istiyorsanız başka çözüm yok.
Bunu adamla konuşayım inşallah bir çözümünü bulup şu hengaveden kurtulurum inşallah

Ben bunu söylediğimde annem kıyameti koparır evde bu kadar borça batınız daha birde evmi değiştireceksiniz ne var 1 yıl daha idare etsin diyecek hadi onuda geçtim zaten kocam anneme tavırlı bu sefer annem kocam bunu düşündü diyecek ve kılıçlar çekilecek arada kalan yine ben olacağım 😢😢😢🤲
Anneniz bir yıl kaldı diyorsa kesin bir yıl kalmıştır :confused: Hala annenizin ekonomi bilgisine güvenerek plan yapacaksanız pes diyorum size....Evin 8 yıl daha borcu var, enflasyon yüzde 100 ü geçmiş, bir yıl sonra elden aldığınız borç bitse bile bankaya olan kredi ödemesini devam ettirebilmeniz için de sizin çalışmaya devam etmeniz gerekecek. Çünkü tekrar söylüyorum, hiçbir şey daha iyiye gitmeyecek... stagflasyona doğru giden ve sonu olmayan bir ENFLASYON var... Üstelik çocuk da var sizde...

Anneniz bir yıl kaldı diyorsa kesin bir yıl kalmıştır :confused: Hala annenizin ekonomi bilgisine güvenerek plan yapacaksanız pes diyorum size....Evin 8 yıl daha borcu var, enflasyon yüzde 100 ü geçmiş, bir yıl sonra elden aldığınız borç bitse bile bankaya olan kredi ödemesini devam ettirebilmeniz için de sizin çalışmaya devam etmeniz gerekecek. Çünkü tekrar söylüyorum, hiçbir şey daha iyiye gitmeyecek... stagflasyona doğru giden ve sonu olmayan bir ENFLASYON var... Üstelik çocuk da var sizde...
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah

Niye evlendiniz siz? Evli bir kadın annesiyle mi kocasıyla mı ortak karar almalı? Kadına bak hem evliliğe hem maddi durumlara hem de çocuğun yaşam şekline müdahale ediyor. Kocanızda peygamber sabrı varmış. Bırakın adamı boşayın madem gönlüne göre bir aile kursun. Annenize izahat vermeye mecbur musunuz? Kusura bakmayın söylemek zorundayım ana kız cahilliğin doruklarındasınız. Kocanızın annesi yapsa bunu kıyameti kopartırdınız. Adam evlenmiş çocuğu olmuş ama kayınvalidesi yüzünden yalnızlığa mahkum. İnsan biraz vicdan azabı duyar, ben sebep oldum ev alın diye tutturdum ama ödeyemiyorlar çoluk çocuk perişan oldular der. Bu olmadığı gibi bir de idare etsin ne var diyor. Baba çocuksuz, çocuk babasız karı koca ilişkisi yok bunları görmüyor kadın. 1 sene içinde eşiniz madem öyle boşanalım kalın artık orada ben kendime yeni hayat kurmak istiyorum derse annenizde bulmayın suçu. Koltuk sehpa masa dursun yeter size.

Böyle giderse bu adamın canına tak bak ben sana söyleyeyim ablacım. Annen maalesef sana şu an büyük kötülük ediyor bilmedende olsa
Ne yap et eşinin yanında yaşa öyle ayrı gayrı evlilik olmaz öyle bir hafta izin almakla da bu iş çözülmez
Yuvayı dişi kuş yapar o sensin gereken radikal kararları al yuvanı kurtar
Tekrar ediyorum bu adam bir yıl daha beklemez elinden uçar gider o zaman annen de seni suçlar ben yaptım demez

En düşük kiraya 2500 TL diyorlar daha oda yetmezmiş gibi memur şartı koyuyor yetmedi 3 aylık depozit 2 aylık peşin evin toplanması taşınması eşyaların zarar görmesi 1 yıl sonra geri toplan taşın eşyalarım çöp olacak

Hala esya diyorsunuz oğlunuzun yaşadıkları esininizin tek kalması ne olacak?
Eve döndüğünüzde aynı olacağınızı mi düşünüyorsunuz?

Keşke sevgili kalsaydınız da bi ton borca harca girmeseydiniz. O zaman haftada 1'den daha fazla görüşürdünüz.

Ben çocuğunuzun babasını ne zaman gördüğünü anlamadım. O da mı haftada 1? Ve bundan ziyade arabesk mi sizi rahatsız etti?

Bütün sosyal medya hesaplarını ortak kullanıyoruz öyle bir şey yapsa illa görürdüm

Neyi görecektiniz ? Ortak sosyal medya hesabı kullanmak dünyanın en saçma işlerinden biri olabilir. Bu saçma hesap durumunu bir kenara bırakırsak ; nasıl görecektiniz ?

Adam , ortak sosyal medya hesabınız üzerinden insanlarla arkadaş olmayacak zekaya sahiptir herhalde.

Adam , bir kadını "eşimden ayrıldım,adli tatil malum, davamın sonucunu bekliyorum" diye kandırsa nereden bileceksiniz ?

Böyle bir olay yaşansa dahi , mahkemede karşı taraf : "fiili evlilik birliğimiz bulunmamakta , eşimle şu kadar yıldır ayrı yaşıyoruz" dediğinde; dava seyri ne olur merak.ediyorum.

Ya bana bu forumda e*kek savundurtacaksınız çok tehlikeli bi konu bu. Ayrı yaşıyorsunuz sevişmiyorsunuz gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum neden böyle bi evlilik? Ortak bi noktada ev bulmak ne bileyim oğlanı kreşe vermek filan çok mu zor?

"Erkek" kelimesini niye sansürlediniz ? 😂😂

Doğru olan , cinsiyetleri değil de ; her zaman hakkı ve haklıyı savunmak değil mi.

Hayatında başka biri olmasın ya da sizin bilmediğiniz bir borç.iddia bitcoin gibi şeyler

Back
X