işte bunlar benden bekliyorlar kendi arabamızla geldiğimiz içinSizin eviniz degil ki orasi,neden cagirmaniz gereksin? Anneniz misafir istiyorsa arayip davet edebilir
Valla aynen öyle bütün akrabalar yazın dost oluyo nedense:)Yazlığın mı var derdin mi var arkadaş hep sorun o sebebten yazlık almadım
Olabilir bir arabaya yirmi kisi binecek haliniz yok yaz sicagindaişte bunlar benden bekliyorlar kendi arabamızla geldiğimiz için
konuşup anlaşmışlar bu hafta annemgile gelecekmişler ben sadece bu hafta kocam la gitçem diyerek şaka yaptım ablamda şakayla karışık onlar geldikten sonra da biz gitcez dedi
Büyük kuzenim ortalığı karıştırmış annesine gidip teyzem sizi istemiyor bida gitmeyin gibi yalanlar söylemiş
Dert ne ben cidden anlamadım,Bizde dün eşimle annemgile geldik ve hiç birini çağırmadım
Bu durumda benim arayıp çağırmam gerekiyor muydu?
Merhaba arkadaşlar
4 tane kuzenim var geçen hafta beraber oturduk şakalaştık güldük
Normalde aşırı derece bize karşı ilgisizler kendilerine bi grup yapmışlar bize işi düşünce ararlar
Benim annemgilin yazlığı var konuşup anlaşmışlar bu hafta annemgile gelecekmişler ben sadece bu hafta kocam la gitçem diyerek şaka yaptım ablamda şakayla karışık onlar geldikten sonra da biz gitcez dedi
olan bu
Büyük kuzenim ortalığı karıştırmış annesine gidip teyzem sizi istemiyor bida gitmeyin gibi yalanlar söylemiş
O kadar sinirliyim ki
Bizde dün eşimle annemgile geldik ve hiç birini çağırmadım
Bu durumda benim arayıp çağırmam gerekiyor muydu?
Evet en doğrusu uzak durmakKuzenimle çok tartismalarimiz oldu..
Çok sorunlar yaşadık..
Hiç bir şey yapmadığım halde.
5 liralık birşeyi bile kiskaniyordu..
Diğer kuzenlerimde kesinlikle arayıp sormaz ..
Şimdi ne mi yapiyorum?
Kıskanç olanla görüşmüyorm..
Diğerleri ile merhaba merhaba...
Herkes yerini bilmeli bu hayatta ...
Tavsiye ederim..
Gelmesinler çok hoş olmuş..
Yalancı birileri ile oturmaya tahammülüm olamaz çünkü..
Yok bizim söylemediğimiz kelimeleri söyledik diye söylemiş biri sorun orda sözde annem hiç birini istemiyormuş rahatsız oluyormuş gibi şeyler söylemişIyi de kuzen yanlis anlamamis ki istememissiniz zaten yazliga.
Sizin cagirmaniza gerek yok annenizin evi isterse cagirir.
Yok bizim söylemediğimiz kelimeleri söyledik diye söylemiş biri sorun orda sözde annem hiç birini istemiyormuş rahatsız oluyormuş gibi şeyler söylemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?