Herkese merhabalar.
Temmuz ayında kısmetse düğünüm var büyük mobilyalarım 1-1,5 ay öncesinde alındı sadece ufak odamız için köşe koltuk ve mutfak için masamızı ben alacaktım. Nişanlım espiri ile sürekli beni sıkıştırıyordu ne zaman alıcaz die nisan ayına kadar sıkıntımızın olduğunu ve nisan ayında alamayacağımı söylemiştim. Geçtiğimiz pazar günü aldık ufak odamız ve mutfağımız için mobilyalarımızı. Koca gün ikimiz koşturduk malum anneanem hasta ve annem köye gitti evini toparlamak için Benden 2 yaş büyük bekar ablam var öğretmen atamaları bekliyor hayatında da kimse yok evde kaldım piskolojisi var onu incitmek istemiyorum hiçbir konuda babam da malum esnaf vakti olmadığı için Bizim aileden sadece ben ve nişanlım dolaştık bakındık. Akşam saat 22:30 a kadar hiçbir sıkıntımız sorunumuz olmadı Hallettiğimiz için mutluyduk bile Ama beni bıraktıktan sonra annesini almaya gitti sonra eve döndüler ve telde benimle soğuk konuşmaya başladı. Bizimkilerin onu sevmediğini hissetmiş neden kimse yanımıza gelmediğini söyledi filan. Bende açıklamasını yaptım yine sorunumuz yok ama içim içimi yiyor acaba kayınvalidem birşey mi dedi kendi başınıza iş yapıyorsunuz gibisinden durduk yere bunu söylediği için kayınvalidemin birşey söylemiş olması ihtimali beni huzursuz etti. Sizce ben kafamda mı büyütüyorum.Şimdiye kadar hiçbir konuda sürtüşmemiz olmadı bundan sonra da olmasını istemiyorum nasıl bir yol almalıyım nasıl davranmalıyım. Yardımcı olursanız yada olumlu olumsuz düşüncelerinizi paylaşırsannız çok mutlu olurum
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.
Şimdiden teşekkür ederim yapacağınız yorumlarınız için.
nişanlın sorun cıkarmakmı istiyor ne anlamadım??
ne güzel büyükleri karıstırmadan esyalarınıza bakmıssınz begenmıssınz almıssınız daha ne millet kayınvalıdem geldı görümcem geldi kendı zevkime göre alamadım der senin ki neden gelmedıler dıye dert edıyo kendı kendıne
çok şanslısınız bence bunu müstakbel nişanlına anlat herşey sizin zevkiniz oldugu için
erkekler genelde böyle şeyleri pek düşünemezler...
bana da sanki kayınvaliden birşeyler söylemiş gibi geldi...
ama çok da sorun etme... olur böyle şeyler
Bencede öyle Tamam büyüklerimizin Fikirleri önemli ama sonuçta gidipte iki günde kırılacak dökülecek birşey almadık.
Acaba kayınvalidem nişanlıma Birşey mi dedi. Kendi kafanıza göre takılıyorsunuz gibisinden. Onu davet etmedim diye kırıldı mı. ne oldu anlayamadım
tatlım kayınvalide o mutlaka birşey yumurtlamıstır...ilk günden tavrını belirteceksin davet etmek zorundada degılsın ayrıca her kafadan ses cıkıp kafan karısacak ıstedıgını alamayacaksın fazla bir yere bakma ımkanın olmayacak ve içinde hep kalacak bu uhde..
en güzelini yapıyorsun kafanıza göre iş yapıyorsunuz diyenlerede eşyaları biz kullanıcaz dersin biter
sana bir abla tavsiyesi;
geçim yapmak istiyorsan, bir gözün kör, bir kulağın sağır olsun...
böyle şeylerin üzerinde durma bile... hatta düşünme...
yani ben şimdi hiç sesimi çıkarmayayım hiçbirşey olmamış gibi mi davranayım ?
sana bir abla tavsiyesi;
geçim yapmak istiyorsan, bir gözün kör, bir kulağın sağır olsun...
böyle şeylerin üzerinde durma bile... hatta düşünme...
aynen öyle yapacaksın iyi niyet gösterip biraz bu olayı didiklersen haksız duruma düşeceksin canım bak keyfine ya nişanlılıgın tadını cıkarın nişanlınlada aranı bozma bir ömür boyu mutluluklar dilerim
Bence çok ayrıntılı düşünme acaba şöyle mi oldu acaba düşündü mü diye; kimseyi üzmeyim kırmayım derken bir bakmışsın ki herkesten çok sen yıpranmışsın. Müstakbel kayınvalidenin memnun etmek zorunda değilsin o da seni sevmek zorunda değil aranızdaki tek bağ müstakbel eşin; sen ne yapıyorsan eşin için o da ne yapıyorsa oğlu için yapıyor olay bu kadar basit aslında. Çok güzel bir dönem geçiriyorsunuz bunun keyfini çıkartın. tebrik ederim mutluluklar dilerim
Herkese merhabalar.
Temmuz ayında kısmetse düğünüm var büyük mobilyalarım 1-1,5 ay öncesinde alındı sadece ufak odamız için köşe koltuk ve mutfak için masamızı ben alacaktım. Nişanlım espiri ile sürekli beni sıkıştırıyordu ne zaman alıcaz die nisan ayına kadar sıkıntımızın olduğunu ve nisan ayında alamayacağımı söylemiştim. Geçtiğimiz pazar günü aldık ufak odamız ve mutfağımız için mobilyalarımızı. Koca gün ikimiz koşturduk malum anneanem hasta ve annem köye gitti evini toparlamak için Benden 2 yaş büyük bekar ablam var öğretmen atamaları bekliyor hayatında da kimse yok evde kaldım piskolojisi var onu incitmek istemiyorum hiçbir konuda babam da malum esnaf vakti olmadığı için Bizim aileden sadece ben ve nişanlım dolaştık bakındık. Akşam saat 22:30 a kadar hiçbir sıkıntımız sorunumuz olmadı Hallettiğimiz için mutluyduk bile Ama beni bıraktıktan sonra annesini almaya gitti sonra eve döndüler ve telde benimle soğuk konuşmaya başladı. Bizimkilerin onu sevmediğini hissetmiş neden kimse yanımıza gelmediğini söyledi filan. Bende açıklamasını yaptım yine sorunumuz yok ama içim içimi yiyor acaba kayınvalidem birşey mi dedi kendi başınıza iş yapıyorsunuz gibisinden durduk yere bunu söylediği için kayınvalidemin birşey söylemiş olması ihtimali beni huzursuz etti. Sizce ben kafamda mı büyütüyorum.Şimdiye kadar hiçbir konuda sürtüşmemiz olmadı bundan sonra da olmasını istemiyorum nasıl bir yol almalıyım nasıl davranmalıyım. Yardımcı olursanız yada olumlu olumsuz düşüncelerinizi paylaşırsannız çok mutlu olurum
Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum.
Şimdiden teşekkür ederim yapacağınız yorumlarınız için.
bence de kızım sana söylüyorum gelinim sen anla mantığıyla yapılmış bir hareket bu. bence de kayınvalidenizin başının altından çıkmıştır kesin. oğluna belki direk söylemiştir belki de ima etmiştir,nişanlınızda size böyle aktarmıştır. gelinin ailesi seni sevmiyor,niye gelmediler cümlesini gelin bizi sevmiyor, biz niye sizinle eşya bakmaya gelmedik olarak anlamak gerek bence.hiç zannetmiyorum bir erkeğin senin ailen neden bizimle gelmedi diye sorun edeceğini. tam tersine karışan yok mutlu olmalı, çok enteresan bir durum. şimdi kayınvalidenizi de suçlamak istemem ama bana pek mantıklı gelmedi nişanlınızın sözleri.bir kayınvalide parmağı görüyorum sanki....
Anneanneniz hasta,anne köyde,baba mecbur dükkanda,ablanızın durumunuda biliyordur
büyük ihtimal nişanlınız.Sorsaydınız ya kimin gelmesini bekliyormuş acaba?
Biz de herşeyi yalnız başımıza hallettik.Eğer kalabalık olsaydık muhtemelen
sıkılacaktık.Böylesi daha güzel bence.
Bundan sonrası için aşkım ben seninle olunca daha kolay karar verebiliyorum deyin mesela.
Kalabalıkta kafam karışıyor da diyebilirsiniz.
Canım muhtemelen birisi aklına sokmuş böyle bir şeyi çünkü insan durduk yere söylemez.. Benden tavsiye direkt sormalısın ailen beni istemiyor mu mevzusunda canım ne alakası var neden böyle düşündün diye ..Ama bunu tabi kararında yapmalısın ki safça sor ki çakallık sezmesin :))))
Bence kayınvaliden onu çağırmadığınız için bozulmuş olabilir ...Bunuda başka bir şekilde göstermek istemiş olabilir.. Canım hiç kendini üzme nişanlılığının tadını çıkar bugünleri hatırlayıp gülümse daha sonra.. Kafana takarsan da sonra dan dehşet takılıyorsun ...
Benim kayınvalidem böyle şeyleri dert etmez .. Ama açık açık diyim kendi annem lafı çarpardı abime evlenirken)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?