• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun ne bulamıyorum

1 yıldır Bursa dayım aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum ama bu bizimle alakalı değil. Misal ilk görevlendirildiğim okulda koca 4 ay aynı kızlarla tüm teneffüslerde birlikteyiz, öğle yemeğini birlikte yedik ama onların olduğu gruba beni eklemediler. Kızlar bursalılardı. Muhabbetimiz iyiydi ama garip bi soğuklukları vardı çözemediğim. Şu anda oturduğum apartmanda tek bir komşu bile kapımı çalıp hoş geldiniz hayırlı olsun demedi, gelin oldum öyle taşındım. Hatta 2 defa aşure zamanı geçti, yahu aşure de mi yapmadılar diyorum içimden. Yani orta yaşlılar oturuyor. Böyle olunca ben de kimsenin kapısına gidip size misafir olayım diyemem yani. Benim bildiğim yeni biri taşınınca mesela ilk günler kapısı çalınır, bi çay demlenir tepsi ile götürülür. Yok maalesef. O yüzden nefret ediyorum Bursa dan. Sürekli arkadaşlarımla dışarıda geçen bi hayatım vardı Bursa ya gelene kadar. Şimdi işten eve, evden işe. iş yerinde de çoğu 45 -50 yaşında olunca orda da sıkıcı geçiyor. Genç öğretmen zor denk geliyor. Denk geleni de soğuk nevale çıkıyor çözemedim gitti.
5-6 yıl sonra dönüş düşünüyorum memlekete. Memleket olmasa bile başka bi şehire yerleşmeyi.
Bizim binada öyle ne aşure yapılır ne bi kapı çalarlar.çok önemsemiyorum komşuları. Bende iş ev iki yıl geçti.iş ortamıda sıkıcı ne yapıcam bilmiyorum.herkesin bi grubu var

Resmen iki yılımı evde bunalıma girerek geçirdim ve kimse farketmedi bile.artık ümidimde kalmadı.ama artık böyle geçsin istemiyorum.yeni kararlar aldım inş uygulayabilirim.kendimi geliştirmeye karar verdim.yeni sınavlara hazırlanacam ve Hobilerimle ilgilenicem

İnsanların dediklerini çok fazla kafaya takıyorum.çok kırıcı oluyorlar genelde.beni çok ciddiye almazlar.tipimmi öyle bilmiyorum.dalga geçip laf sokan bile olmuştur.saf pasif bi izlenim veriyorum sanırım dışarıya.mesala geçen gün laftan çıktı iştekiler kek yap fln dediler bende yaptım.deger verdiğim için yaptım.sonra birbirlerinin gözüne bakıp gülüyorlar pastamı yapsan diye güya kandırmaya çalışıyorlar.onlara göre saf olduğum için yapmışım keki gibi.bunlar hiç hoş değil ben sevdiğim için yapmışım saf biri değilim.onların davranışları çok tuhafıma gidiyor.üç kuruşun hesabını yapıyorlar fln.ben hiç öyle para hesabı yapmam çok saçma gelir.uzaydanmı geldim ben :KK48:
Bu dediğinize üzüldüm. Ne tuhaf insanlar var. Kendinize güvenin ve bunu duruşunuza yansıtın. Belkide dışarıdan çok özgüvensiz görünüyorsunuzdur. Kimi insanlar bu tipteki kişileri ezmeye, dalga geçmeye bayılırlar maalesef.Öncelikle duruşunuzu değiştirin bana kalırsa. Konuşma şeklinizi , kendinizi ifade etme biçiminizi.Sosyalleşmek içinse kurslar daha mantıklı şuan.

Bu dediğinize üzüldüm. Ne tuhaf insanlar var. Kendinize güvenin ve bunu duruşunuza yansıtın. Belkide dışarıdan çok özgüvensiz görünüyorsunuzdur. Kimi insanlar bu tipteki kişileri ezmeye, dalga geçmeye bayılırlar maalesef.Öncelikle duruşunuzu değiştirin bana kalırsa. Konuşma şeklinizi , kendinizi ifade etme biçiminizi.Sosyalleşmek içinse kurslar daha mantıklı şuan.
Evet özgüvensiz görünüyorum sanırım.birde iyilik saflık olarak algılanıyor.çok gülümseyen bi insandım.böyle şeyler yaşayınca içime kapandım az gülümsüyorum artık.deniycem dediklerini teşekkür ederim

İnsanların dediklerini çok fazla kafaya takıyorum.çok kırıcı oluyorlar genelde.beni çok ciddiye almazlar.tipimmi öyle bilmiyorum.dalga geçip laf sokan bile olmuştur.saf pasif bi izlenim veriyorum sanırım dışarıya.mesala geçen gün laftan çıktı iştekiler kek yap fln dediler bende yaptım.deger verdiğim için yaptım.sonra birbirlerinin gözüne bakıp gülüyorlar pastamı yapsan diye güya kandırmaya çalışıyorlar.onlara göre saf olduğum için yapmışım keki gibi.bunlar hiç hoş değil ben sevdiğim için yapmışım saf biri değilim.onların davranışları çok tuhafıma gidiyor.üç kuruşun hesabını yapıyorlar fln.ben hiç öyle para hesabı yapmam çok saçma gelir.uzaydanmı geldim ben :KK48:

Bu anlattığınız çok ilginç geldi mesela. Neden bu tavırlara müsade ediyorsunuz? Bu şekilde elbette sizi ciddiye almazlar. Şöyle biraz silkelenin ve kendinize gelin bence. Net, sağlam bir duruşunuz olsun. Sürekli uyumlu olma ve iyi görünme çabanız neden? Bu onay alma çabanız neden? Özgüven eksikliği.. Bunun üzerine çalışmanız gerekiyor bence..

• Beğen
Reactions: KV_
Tekmi gidiyorsunuz oralara arkadaşlamı sarıyormu öyle.yapmak istediğim çok şey var aslında kafa dengi biri Yok diye yapmadım.konsere falan gittim tiyatroya hayat paylaşınca güzel o yüzden sıkıldım.kayak iyi fikir :super:

tek gıdıyorum canım hatta ısyerındekı kadın da bana takılmak ıstıyor ama ınan tek gıtmek benı daha da mutlu edıyor. sadece tek gıdınce foto cekmek zor oluyor :D onu da tripod alarak hallettım kımseye ıhtıyacım olmuyor ;) sana tavsıyem kayak ogren. bursa kıs turızmde baya iyi. turlar da oluyordur orda onlara katıl. arkadas bıle edinirsin

Bu anlattığınız çok ilginç geldi mesela. Neden bu tavırlara müsade ediyorsunuz? Bu şekilde elbette sizi ciddiye almazlar. Şöyle biraz silkelenin ve kendinize gelin bence. Net, sağlam bir duruşunuz olsun. Sürekli uyumlu olma ve iyi görünme çabanız neden? Bu onay alma çabanız neden? Özgüven eksikliği.. Bunun üzerine çalışmanız gerekiyor bence..
Sorunun temeli özgüven eksikliği olabilir..ben değer verdiğim için öyle davranıyorum. Her dediklerine tepki versem tamamen kopar ilşki.daha önce tepkimi koymuştum yine suçlu ben oldum böyle trip atarsan işte kimse çekmez falan dedi biri kimsede hata görmüyor kendinde.arkadsım olsun diye böyle davranıyorum yine de olmuyor.çalışıcam...

Back
X