- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Bizim alt kattaki kiracı bu ay evden çıkıyor. Eşimin arkadaşı ailesiyle yaşıyor. Annesine aşırı düşkün. Annesi babasının kalp hastalığı falan var. Adam kendi işini yapıyor. Bizim ev onun iş yerine daha yakın. Geçenlerde de annesine değişiklik için ev bakıyordu. Bizim alt kat boşalıyor şimdi. Ben eşime söylemedim birşey de. Şimdi arkadaşı alt katımıza taşınırsa kötü olur mu? Eşim adamla çok sıkı fıkı. Ailesi de rahatsız, birkaç kez annesini bana bıraktı. Şimdi alt kata gelince sürekli benden annesigile gitmemi falan rica eder mi bilmiyorum.Annesine alzehirmer teşhisi konulmuş. Birde eşim hergün iş çıkışı direk arkadaşının yanına gider, 2 saat takılır, öyle eve gelir. Bu kadar yakınlık kötü olur mu sizce? Annesi birkaç kez bize geldi. Kadın sessiz sakin kendi halinde. Bende yogunum. Sürekli rica ederse inip çıkamam çünkü.Gerçi ben eşime söylemedim ama eşim duydugunda hemen söyleyecek. Tutacak o da orayı. Kötü mü düşünüyorum bilemedim. Herkese uzak olma taraftarıyım ben herzaman. Bi de eşimle arkadaşı aşırı samimiler