- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- 133
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
Bence cevap verme. Ben durumun içinde olsaydım cevap verebilirdim; ama sen onla yazıştıkça görüşüp konuştukça umut edeceksin, ister istemez. Cevap verme ki en azından kendin üzülme.
Hadi canim sen de mukemmelsin Brad Pitt gibisin, Einstein gibi zekisin deseydin.
:) Valla keşke deseydim de kontrollü olmaya çalışıyorum güçlü kadın imajımı zedelememek için
Genelde karsidakini overek ortamdan siyrilmaya calisirlar.
Hah aynen öyle . Benim senin beni övmene ihtiyacım mı var hıyar ! diyemedim
erkek sevdiği kadını kaybetmez peşinde hep gider
bende seni kendine göre bulamadoğı için böyle düşünüyor
Yogurt ve su koysaydin yanina o anlardi.
Paket yapıp evine göndermeli aslında .
Bunu mum etmek lazım ...
Bana kalırsa adamı düzeltmeye çalışmak yerine bir daha görüşmeyin. Birliktelik istemediğini söylemişken canının her istediğinde sizi görmesine izin vererek onu kendinizle ödüllendirmeniz size zarar verir.
Böyle. Erkeklerle Uğraşılmaz Bence Unut Sil Gitsin. Gelecek Vaad etmiyor.. Kendini boşuna Üzme Boşuna zaman Kaybetme!
1 sene öncesi olsaymış benimle sevgili olmak için her şeyi yaparmış ama hayatında böyle bir sorumluluk istemiyormuş paşam .
Mum etmek lazım bunu
Hırs yapıp pişman etmeyi isterken kendinizi karşılıksız bir aşkın içinde de bulabilirsiniz. Konuşur görüşürsünüz; o şuanki gibi düşünmeye devam eder ama siz her gün biraz daha bağlanırsınız, vs... Sonrasını tahmin edersiniz: bolca hüzün.. Dikkatli olun bence çünkü gönül işleri çok karışık... Bu tarz durumlarda umduğunla bulduğun arasında koskocaman bir uçurum oluyor genelde.Çok mantıklı . Mesaj attığında kısa kısa cevaplar veririm , görüşmek istediğinde bir şeyler uydururum .
Bir yanımda hırslandı gene o adam buraya gelecek diye konuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?