Sorun sevgilim kızlar içime dert oluyor sizinle dertleşmek istedim

3 5 ile ev dönmez canım bu yüzden bende caliscam zaten okulumu bitirdim
Bu ne acele yahu, ortalık yanıyor, gerçekten çalışmaya başlar başlamaz herşey pat pat hallolur mu sanıyorsunuz? Daha çok gençsiniz, boyunuzdan büyük yollara çıkmayın, ille çıkacaksanız bu adamla olmaz, daha olgun ve birçok şeyin sahibi olmuş birini bulun illa evlenecekseniz.

O bir erkek olarak bunları düşünüp çaba gösteriyorsa sen neden uğraşıyorsun? Seven isteyen insan çabalar aklını başına alır kendi için geleceği için emek verir plan yapar ve kimse kimse için çaba göstermek zorunda değil sen hayatını yoluna koyarsın oda yoluna koyar işine gücüne bakarsa seninle hayatını birleştirme şansı olur yoksa bu senin onun bunun ananın babanın demesiyle olacak iş değil. Yaşın çok genç acele etme şimdi nişanlanalim evlilik 2 sene sonra yazmışsın niye böyle bir insanla nişanlanma niye bekle gözlemle sart koş ne zaan hayatını yoluna koyar işine girer o zaman sözlenirsin o zamana kadar da ne olur ne olmaz. Hiç kimse için onun hayatı hakkında düşünüp endişelenmedigi şeyler için kendini zorlama kendini yipratiginla kalırsın... Bu dediklerii belki şimdi kaleye almazsin çok cahil geldin bana ama yaşayınca anlarsın..

Dediğin gibi yapicam kendi hayatı düzene koymak isterse ugrassin istemezse kendi bilir

Rahat hoşuna gitmiştir evlenince düzelir deme sakın simdi nasılsa sonrada öyle olur
Bı bakmışsın hem eve para getiriyorsn hem evi çekip çeviriyorsn. Yani herşey sana kalır yazık etme kendine dedikleri gibi yol yakınken dön evlenince sevmek değil karşılıklı değer bilip sorumluluk almak daha önemli hale geliyor

yaşınız daha küçük, sen önce bir işe gir 2 sene kendi ayaklarının üzerinde dur. paranı kazan harca gez toz. sonra da kendine adam gibi adam bul bu asalaktan koca olmaz

Ayrılmak güzel bir alternatif olabilir kanımca bacim

Bazen genç kızlarımıza inanamıyorum, çalışmayan eş adayı ne demek ya. Haa günümü gün edeyim, eğleneyim, boşta kalmayayım diyorsan o başka. Geçinmek o kadar zorlaştı ki, bir eve bir çalışan bile asla yetmiyor artık. Sakın aılelerin desteği ile geçinir gideriz diye düşünmeyesin; eninde sonunda başına kakıyorlar, birbirinize saygınız da kalmıyor. Evlilik de sevgililik gibi olmuyor, ciddi sorumluluk istiyor. Maddiyata önem verin. Helal ve meşru kazanç peşinde olmayan, size çay bile ısmarlayamayan biriyle platonik aşk ve sevgililik yaşayabilirsiniz ancak. Evlenince kazın ayağının öyle olmadığını görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…