- Konu Sahibi Ferda_sayan
Daha önceki derdimden farkli bir dert degil ama bunaldim artik. Nisanlim bugune kadar karsima cikan en anlayisli insan ama dugun tarihi konusunda hicbir sekilde anlayisi yok. Nisanlim askeri personel ve aramizdaki mesafe 1000 km den fazla. Ve senede 30 gun izni olmasindan dolayi 10 ar gun olarak izne cikiyor ve biz 3 kez gorusebilme imkanina sahip oluyoruz yilda. En basta konusurken nisanlim butun sartlarini anlatti ve cok uzun nisanlilik suresi istemedigini belki defalarca belirtti bende bu sene yazi icin olabilir demistim ama isim olmadigindan dolayi ailem 2015 yazi dediler ve onlari kiramadim beni bugune getiren onlar cunku ve hersey onlarin rizasiyla olsun istedim. Ama nisanlim bir turlu bu konuda anlayis gosteremedi. Benim hersey ailemin rizasiyla olsun dememi sevgime sahip cikmamak olarak degerlendiriyor. Bu konu haricinde nerdeyse hicbir problem yasamadik ama bu tarih konusu yuzundende kavgasiz gecen gunumuz kalmadi nerdeyse 9 aylik nisanliyim ve her aksam konu donuyor dolasiyor buraya geliyor nerdeyse. Ve bunaldim artik.