Sorun tarih hersey kotuye gidiyor:(

Ferda_sayan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
103
65
123
Balıkesir
Daha önceki derdimden farkli bir dert degil ama bunaldim artik. Nisanlim bugune kadar karsima cikan en anlayisli insan ama dugun tarihi konusunda hicbir sekilde anlayisi yok. Nisanlim askeri personel ve aramizdaki mesafe 1000 km den fazla. Ve senede 30 gun izni olmasindan dolayi 10 ar gun olarak izne cikiyor ve biz 3 kez gorusebilme imkanina sahip oluyoruz yilda. En basta konusurken nisanlim butun sartlarini anlatti ve cok uzun nisanlilik suresi istemedigini belki defalarca belirtti bende bu sene yazi icin olabilir demistim ama isim olmadigindan dolayi ailem 2015 yazi dediler ve onlari kiramadim beni bugune getiren onlar cunku ve hersey onlarin rizasiyla olsun istedim. Ama nisanlim bir turlu bu konuda anlayis gosteremedi. Benim hersey ailemin rizasiyla olsun dememi sevgime sahip cikmamak olarak degerlendiriyor. Bu konu haricinde nerdeyse hicbir problem yasamadik ama bu tarih konusu yuzundende kavgasiz gecen gunumuz kalmadi nerdeyse 9 aylik nisanliyim ve her aksam konu donuyor dolasiyor buraya geliyor nerdeyse. Ve bunaldim artik.

Yapacak bir sey yok . Dua edin baska skntilariniz yok. Nisanliniz da sabretmesini bilsin nasil olsa bir omur sizinle olacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uzun nişanlılık dönemi iyi değil bence ayrıca ailen uzağa gideceğin için seneye demişler bence belki vazgeç belki daha çok vakit geçirmek için
Seneye de 2016 yazı diyebilirler ozamanda mı erteliyeceksin ?
Maddi olarak aileler karşılayacaksa karar verebilirler ama nişanlın ve sen karşılayacaksan şu tarih bu tarih die karışamazlar

Ise nisanlinin yasadigi yerde baslaman gerekmiyor mu? Burda calissan zaten evlenince cikmak zirunda kalicaksin. Ailen kaygisi maddi mi yoksa nisanlini mi istemiyorlar? Esas soruna odaklan.

Konuşulmuş bir şey var, bu yaz olur demişsiniz.

Az buz da değil ki 1 yıl erteliyorsunuz.

Canının sıkılması çok doğal.

Ise nisanlinin yasadigi yerde baslaman gerekmiyor mu? Burda calissan zaten evlenince cikmak zirunda kalicaksin. Ailen kaygisi maddi mi yoksa nisanlini mi istemiyorlar? Esas soruna odaklan.

Eger atanmis olursam 1 sene asaleti tastikten dolayi ayri yasayacagiz evli olarak. nisanlim zaten 1 sene onu bekleyecegiz 1 sene bu sekilde fazladan bekleyecegiz diye surekli tartisma halinde

Uzun nişanlılık dönemi iyi değil bence ayrıca ailen uzağa gideceğin için seneye demişler bence belki vazgeç belki daha çok vakit geçirmek için
Seneye de 2016 yazı diyebilirler ozamanda mı erteliyeceksin ?
Maddi olarak aileler karşılayacaksa karar verebilirler ama nişanlın ve sen karşılayacaksan şu tarih bu tarih die karışamazlar

Nisanlim ayni seyleri sordu ama ailemde o kadar mantiksiz insanlar degiller 2016 yazini bekleyelim demezler.

Caninin sikilmasi normal ama bu her gun gundeme gelmelimi aileminde evlilik konusunda soz hakki olmaz mi

Evliliğe siz karar veriyorsunuz. Ailenize söz hakkı düşmüyor kaldı ki önceden kabul etmişsiniz, hatalı olan sizsiniz. Eşiniz evlilik yükünün altına girebilecek durumdaki bu kadar ısrarcı. Bence siz kendi isteklerinizi sorgulayın bahaneler üretmeyin.

Evliliğe siz karar veriyorsunuz. Ailenize söz hakkı düşmüyor kaldı ki önceden kabul etmişsiniz, hatalı olan sizsiniz. Eşiniz evlilik yükünün altına girebilecek durumdaki bu kadar ısrarcı. Bence siz kendi isteklerinizi sorgulayın bahaneler üretmeyin.

Ailemi tamamen arka planda nasil birakayim. Nisanlim maddi manevi hazir evlilige bunu biliyorum ama benim isim yok su anda ve ailemde once ise baslamami sonra evlenmemi istiyorlar bu onlarin hakki degil mi.

Ailemi tamamen arka planda nasil birakayim. Nisanlim maddi manevi hazir evlilige bunu biliyorum ama benim isim yok su anda ve ailemde once ise baslamami sonra evlenmemi istiyorlar bu onlarin hakki degil mi.

Ozaman nişanlınız şartlarını nasıl size sunmuşsa sizde aynı şekilde en başından ben ailemin sözünden çıkmıyorum onlar ne derse o deseydinizde adamcağızıda böyle ikilemde bırakmasaydınız. Tekrar söylüyorum hatalı olan sizsiniz madem sorunlar vardı başından belirtcektiniz. Ben olsam ciddi ciddi değil 2015; 2018'e kadar uzatırdım. Planın bozulması ne demekmiş öğrenin diye.

Nisanlim artik daha tepkili davranmaya basladi oncesinde 1 saatte iki saatte bir arayan kisi simdi ben aramasam nerdeyse hic aramiyor yada gunde iki kez ona yetiyor ve sigindigi sey su sen 1 sene fazladan ayri kalmayi gorusmemeyi goze alabiliyosan senin icin bu kadar konusmada yeterli olacaktir diyor hak mi bu simdi:(

Ozaman nişanlınız şartlarını nasıl size sunmuşsa sizde aynı şekilde en başından ben ailemin sözünden çıkmıyorum onlar ne derse o deseydinizde adamcağızıda böyle ikilemde bırakmasaydınız. Tekrar söylüyorum hatalı olan sizsiniz madem sorunlar vardı başından belirtcektiniz. Ben olsam ciddi ciddi değil 2015; 2018'e kadar uzatırdım. Planın bozulması ne demekmiş öğrenin diye.

Önemli olan 1 sene sonrada olsa benimle beraber olacak olmasi degil mi? Ben kesin bir soz vermemistim sonucta. Konusurken arada gecen cumlelerimdi bu yaz olabilir diye.

Seven insan icin 1 sene beklemek cok mu zor nice insanlar senelerce ayri kaliyor oyle degil mi

Eger atanmis olursam 1 sene asaleti tastikten dolayi ayri yasayacagiz evli olarak. nisanlim zaten 1 sene onu bekleyecegiz 1 sene bu sekilde fazladan bekleyecegiz diye surekli tartisma halinde

Valla cok hakli. Bence aileni dinleme bu konuda.

Back
X