Sorun tarih hersey kotuye gidiyor:(

aynı şeyi bir erkek yapmış olsa burada yerden yere vururduk
seni istemiyor, ailesini senden üstün tutuyor diye
bence nişanlın haklı
aileni çok karıştırman doğru değil

Seven insan icin 1 sene beklemek cok mu zor nice insanlar senelerce ayri kaliyor oyle degil mi

Çok zor şartlar olursa evet ertelenebilir 1 senede geçer ama genelde çiftler bir an önce kavuşmayada heveslenir. Ancak sizde zor bir durum göremedim. Üstelik bahanelerle ertelemeye çalışıyor gibi görünüyorsunuz. Fikrimizi sordunuz bende açıkladım hala ama öyle değilmidir böyle değilmidir diye savunuyorsunuz. Bu saatten sonra yaz düğününe yetişmez zaten size mutluluklar arkadaşım.

Çok zor şartlar olursa evet ertelenebilir 1 senede geçer ama genelde çiftler bir an önce kavuşmayada heveslenir. Ancak sizde zor bir durum göremedim. Üstelik bahanelerle ertelemeye çalışıyor gibi görünüyorsunuz. Fikrimizi sordunuz bende açıkladım hala ama öyle değilmidir böyle değilmidir diye savunuyorsunuz. Bu saatten sonra yaz düğününe yetişmez zaten size mutluluklar arkadaşım.

Tesekkur ederim oncelikle kusuruma bakmayin lutfen artik kafam o kadar dagildi ki.

Zaten işe girdiğinde eşinin yanına gitmek için ayrılacaksın niye 1 sene bekletiyor ailen ben de anlamadım. Evlenip onun yanında çalışmaya başlayabilirsin. Erkek arkadaşın haklı. 1 sene beklemeyi göze alıyosan az konuşmak yeter diyerek seni cezalandırıyor. Sanırım ben de olsam aynı şeyi yapardın. Evlilik yaşına gelmişsin ailen bu kadar müdahale etmemeli. Tabiki sil at demiyorum ama bu sene olması için ikna edebilirdin.

Zaten işe girdiğinde eşinin yanına gitmek için ayrılacaksın niye 1 sene bekletiyor ailen ben de anlamadım. Evlenip onun yanında çalışmaya başlayabilirsin. Erkek arkadaşın haklı. 1 sene beklemeyi göze alıyosan az konuşmak yeter diyerek seni cezalandırıyor. Sanırım ben de olsam aynı şeyi yapardın. Evlilik yaşına gelmişsin ailen bu kadar müdahale etmemeli. Tabiki sil at demiyorum ama bu sene olması için ikna edebilirdin.

Evin tek kiziyim ve babam fazlasiyla ustume duskun ben farkli bisey soyledigim zaman sanki ona karsi cephe almisim gibi yorumluyor ben senelerdir bunu cekiyordum ama nisanlim belkide hakli olarak benden biseyler bekliyor ve hicbisey yapmadigimi herseyi aileme biraktigimi dusunuyor bi kac kez konusmaya calistim ama babam konusmayi yarida kesti her zaman. Bu noktada onlarin isteklerine karsi cikma sansim nerdeyse kalmadi nisanlimdan anlayis bekliyorum oda yok araya sıkısıp kalan yine ben oldum. Ama ne olursa olsun az konusmayla cezalandirilir mi bi insan ben keyfimden mi istemiyorum. Sartlar icerisinde olabilecegin en iyisi bu ailemin gonlu olursa nisanlimin olmuyor nisanlimin olacak olursa ailemin olmuyor CİKMAZDAYİM!!!

Her kiz gibi gelinlikte benim icin cok onemli izne geldigi zaman beraber bakmayi teklif ettim ama tamamen duyarsiz 1 sene var hicbirsey belli degil daha dugun tarihi bile belli degil deyip umursamiyor. Evlilik uzerine hayal vs hicbirsey kurmuyor nisanlanmadan ve bu tarih konulari cikmadan once herseyi en ince ayrintisina kadar dusunen insan gitti yerine umursamaz bir insan geldi. Zamani gelince bakariz diyor ama zaten cok sik gorusemiyoruz.:(

Her kiz gibi gelinlikte benim icin cok onemli izne geldigi zaman beraber bakmayi teklif ettim ama tamamen duyarsiz 1 sene var hicbirsey belli degil daha dugun tarihi bile belli degil deyip umursamiyor. Evlilik uzerine hayal vs hicbirsey kurmuyor nisanlanmadan ve bu tarih konulari cikmadan once herseyi en ince ayrintisina kadar dusunen insan gitti yerine umursamaz bir insan geldi. Zamani gelince bakariz diyor ama zaten cok sik gorusemiyoruz.:(

Ya hala umursamaz duyarsız diosun
Az bile yapıo İnan başkası olsa atardı nişanı boş yere tarih ileri atıolar sende onlara uyuyosun die
Sorun sende duyarsız umursamaz olan sensin bi aynaya bak lütfen

eee beraber ortak kararla bir zaman belirleyin evlenin. . . :123:

Ya hala umursamaz duyarsız diosun
Az bile yapıo İnan başkası olsa atardı nişanı boş yere tarih ileri atıolar sende onlara uyuyosun die
Sorun sende duyarsız umursamaz olan sensin bi aynaya bak lütfen

Su an bu konu uzerinde yapilacak baska bisey yok yoksada kabullenmeyi deneyemezmiydi. Suc bende aileme karsi cikamiyorum ama bu yuzden boyle olunmasi mi gerekiyor herkesin aile yapisi farkli sonucta...

Bir hemcinsin olarak nişanlına hak verdim, üzgünüm ama çocuk haklı.

Kac kisi ailesini ve kararlarini hice sayip evleniyor benim ailemde ne yazik ki boyle.

eşimle ikimiz aldık tarihi evlendik ..
2 yıl nişanlı kaldık ama evim yapılıyordu ..
anca bitti evlendik .. sizde o adamla ömür geçireceksin ..
ailen tm ama bir yere kadar .. ortak karar alın derim ben..

Su an bu konu uzerinde yapilacak baska bisey yok yoksada kabullenmeyi deneyemezmiydi. Suc bende aileme karsi cikamiyorum ama bu yuzden boyle olunmasi mi gerekiyor herkesin aile yapisi farkli sonucta...

Ailene karşı çıkamıyorsun ama nişanlınla hayallerinizi erteleyebiliosun
Aile yapısıyla nealakası var ben anlamadım canları istio 2014 yaz oluo düğün canları istio 2015 yaz istio bu aile yapısıysa kalsın eksik olsun
Sen istesen düğün tarihini konuşursun ailenle olup olmuycağı belli olmayan düğün için gelinlik bakmayan nişanlına umursamaz demezsin kendini kandırıyosun
Hasbelkader evlensen kızım sıkıldık gel bırak kocanı deseler sen ozamanda bırakırsın

Nisanlin hakli. Cunku tek basina evlenecek gibi "ailem boyle dedi, seneye olacak" diyosun. Ee nisanlinin istegi, planlari vs noldu?
İkiniz evleniyosunuz ama adamin dusuncelerini umursayan yok oturup ortak karar almaniz lazimdi. Boyle dayatmayla benim evlenesim bile kacar, heves kiriliyo cunku. Ayrica bi'senede az buz bi'zaman degil bir elin parmaklari kadar az bulusabilen insanlar icin...

Farkinda misiniz sizin icin hicbir problem yok tarih konusunda ama sirf aileniz dedi diye esinizden anlayis bekliyorsunuz, tamam ailenizin gonlu olsun istiyorsunuzda peki nisanlinizin gonlunu niye umursamiyorsunuz?
Tek tarafli anlayis beklemek nekadar bencilce, yanlis anlamayın sizi kırmak degil amacim ama suan biraz bencilce davrandığınizi sezdim bende olsam bende cok kizardim

Eger atanmis olursam 1 sene asaleti tastikten dolayi ayri yasayacagiz evli olarak. nisanlim zaten 1 sene onu bekleyecegiz 1 sene bu sekilde fazladan bekleyecegiz diye surekli tartisma halinde

bence asıl dert etmen gereken ben gerçekten bu adamla evlenmek istiyor muyum? okul olur şartlar elvermez 2 sene beklenir tamam da şu şartlarda 2 sene beklemeye gücün varsa bence onun da vaktini boşa harcama kimseyi oyalama çünkü bence yeterince sevmiyorsun.

Back
X