- Konu Sahibi Ferda_sayan
bence asıl dert etmen gereken ben gerçekten bu adamla evlenmek istiyor muyum? okul olur şartlar elvermez 2 sene beklenir tamam da şu şartlarda 2 sene beklemeye gücün varsa bence onun da vaktini boşa harcama kimseyi oyalama çünkü bence yeterince sevmiyorsun.
Sevme konusuna gelince evet gercekten cok seviyorum oyalamak gibi bir dusuncem asla olmadi su an tek problemimiz ailemin tarih konusundaki baskisi oldu aileler bir araya gelip tarih konusunda konustular ve son tarih olarak 2015 yazi denildi artik. Babamin israrlari sonucunda boyle oldu nisanlimin aileside mecburen kabul etmek zorunda kaldi. İlk zamanlar benimde dusuncem cok zor olmayacagi yonundeydi uzun sure nisanliligin ve gorusememenin. Ama artik her gun tartisma her gun huzursuzluk ve babama bi kac kez konuyu acmaya calistim ama konuyu kapatti. Ne yapmaliyim bastan bi hata yaptim mi evet ama suan bunu duzeltebilecek bisey yok ve bu sene olacak desekte zaten yaz dugunu vs olmayacak onun ailesindede benim ailemdede hazirlik yok su an.