Sorun teyzem

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba,
Teyzemle ne zaman konussam beni bozuyor artık bunu daha iyi anlıyorum.Ornegin aryik maske kimse takmıyor bu ne rahatlık dedi bana ben takıyorum dedim .oda bizim karşı komşu takmadı gayet sağlıklı sende abartiyorsun dedi.bunun gibi şeyleri çok yapıyor annem var arada saygısızlık yapmak istemiyorum.yoksa hayatta görüşmem.yabancidan ne farki var ki.cok sinirlerimi bozuyor.sizce haksız mıyım

Saygısızlık yapmak istemezsen daha cok canın sıkılır. O seni bozuyosa sende onu bozuver 1_2 kere bisey olmaz

Evet anneme karşı da böyle diğerlerine yapamıyor bizimle bir alıp veremediği var demekki oğluna almak istiyodu kız kardeşimi vermedik ondan belkide

valla yazacaktım oğluna senimi istedilerde yok dediniz diyecektim sen yazmışsın ,

başka neden arama , yatıp kalkıp dua edin iyi olmamış diye bu teyzeden çok çekerdi kızkardeşin

Evet anneme karşı da böyle diğerlerine yapamıyor bizimle bir alıp veremediği var demekki oğluna almak istiyodu kız kardeşimi vermedik ondan belkide
Kadının yarası varmış ondan laf sokuyor... Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ailecek dünür olmaktan kurtulmuşsunuz.. Yazık olurmuş kardeşine

Merhaba,
Teyzemle ne zaman konussam beni bozuyor artık bunu daha iyi anlıyorum.Ornegin aryik maske kimse takmıyor bu ne rahatlık dedi bana ben takıyorum dedim .oda bizim karşı komşu takmadı gayet sağlıklı sende abartiyorsun dedi.bunun gibi şeyleri çok yapıyor annem var arada saygısızlık yapmak istemiyorum.yoksa hayatta görüşmem.yabancidan ne farki var ki.cok sinirlerimi bozuyor.sizce haksız mıyım
Saygısızlık yapmadan da söyleyebilirsin bence. Neden susuyorsun ki. Tatlilikla söyle bilsin

belkide sadece dusuncelerini soyluyordur siz yanlis anliyor olabilirsiniz sanki bazi seyleri biraz abartiyor gibisiniz

Merhaba,
Sorun yok benim teyzem de öyle görüşmüyoruz çok annemde biliyor dert edecegim en son kişidir vallaha hayata bak sende onla gülerek dalga geç şaka yaptım de...ben artık takmak istemediğim için bu hale geldimm😂🤦

Teyze sen kafayı yedin ha ne dediğin belli değil şaşırma istersen de gül 😀
teyze ya bu, kim takar teyzeyi amaan 😀😀😀

Back
X