sorun teyzemler...

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
aslında küçüklüğümden beli hep anne tarafına yakın hissederdim kendimi küçüklüğüm hep pnlarla geçti çünkü. şimdi ise birbirimizin arasına buz gibi soğuk bir buz kütlesi girdi sanki araya mesafeler girdi sebebi ise eminim sizleri güldürecek cinsten olacak.çünkü ben kendim bile 4 yıldır aramız açık sebebine mantık veremiyorum şahsen ne olduğuna gelince teyzemin en büyük kızı ablam eşinden ayrıldı ve boşandılar bunu tüm akrabalardan sakladık sadece teyzeler biliyordu durumu. sonra teyzemin kızı başka birisi ile hayatını birleştirdi evlendi yani ve bu düğünü herkesten saklı yaptık akrabalardan yani sonra bir çocuğu oldu dünyalar tatlısı güzel mi güzel :) bir gün çocuğu ile teyzemin kızı teyzem bize yemeğe geldiler davet ettik çok güzel bir gündü şahsen benim gözüümde sorunsuz bir gündü fakat ondan sonra biz arayıp yemeğe davet etsek konuşmaya kalksak teelfonla felan çıkmaz oldular nedenini sonra diğer teyzemden öğrendik ve küsmüşler bize annem yemeğe geldikleri gün teyzemin kızı ile diyaloglarında buzdolabının üstündeki resimlerden konuşmuşlar annem senin çocuğunun da resmini asmayı çok isterim demiş ama işte kızı bilmiyorlar ya asamıyorum demiş o an için buna küsmüşler teyzemin kızı bu olayı dillendirmiş araya bu saçma sebeple soğukluk girdi sizler ne dersiniz bu duruma ?

canım kardeşler arasında oluyor bazen öyle küskünlükler.benim annemle teyzemde öyle kücük sebeplerden tartısırlarki anneannemle oturur güleriz hallerine :) fındık kabuğunu doldurmaz derler ya öyle işte.o kadar önemli seylerin saklanmasının nedenini bilmiyorum acıklamadın ama annen cok mantıklı düsünmüş ve iyi niyetle söylemiş nispet yapmamış,yanlıs bisey söylememiş.alınganlıktır düzelir umarım

teyzemin kızının boşanmasını sonradan evlenmesini işte teyzemler akrabalar bilmesin istediler çok lafçılar birazda onlar böyle istedi bize de saygı duyup uygulamak düştü o yüzden yani başka sebebi yok yani ccanım. bizimkilerin küslükler çok uzadı ama nerdeyse 4 yıl oldu inşallah barışırlar ama cidden ben teyzemi de kuzenimi de eski günlerimizi düşündükçe özlüyorum o günleri hepsi de tavır alıp konuşmuyorar resmen.

peki annen bisey yaptı mı canım konusunca filan ne dedi teyzenler

annemin küstüklerinden haberi yoktu başta arardı ya küçük kuzen çıkardı evde yok sürekli bahane yani annemde sezdi tabi durumları sonra diğer teyzem aradı onun suçu yokken o da annemi savundu diye küstü annem de oğluyla konuştu teyzem kouşmuyor çünkü durumu açıkladı bunda küsülecek bişey yok vs teyzeöm umursamadı annemler bayramda hani o ablamız büyüğümz yine de gidelim belki barışır dediler ama nerede teyzem yanalrına bile gelmemiş hatta umursamamış bile annemler durumlar böyle yani cnaım.

Sen araci olabilirsin belki? Anlattigin kadariyla ortada oyle kusulecek birsey olmamis. Onlar alinganlik yapmislar. Ve annene kizmis olabilirler. Ama sonucta sen ayri bir bireysin. Annene kizdilar diye senle de mi konusmuyorlar? Gidip ziyaret etmeyi denedin mi? Belki sana karsi tavirlari yoktur.

çok haklısın küsülecek birşey yok bence de ortada ama onlar bunu tercih ettiler malesef. ben hep denedim konuşmayı fakat onlar hiç cevap vermediler ne bileyim işte kuzenimi doğum gününde aradım açmadı msj attım kardeşim ise kuzenimizin kıznın her doğum güünnde msj atar ama cevap bile vermiyorlar en son nokta da işte bayramda gittk hep beraber ama bizim yanımıza bile gelmediler teyzemin eşi eniştem ile teyzemin oğlu işte onları idare etmek zorunda kaldılar. malesef durumalr böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…