sorun yine ağbim :(

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
163
merhaba herkese daha bir kaç gün önce konu açmıştım bambaşka bi konu yüzünden yine bi karışıklığın içindeyim yardımcı olduğunuz için buraya yazma gereği duydum.
Bu gün abim erkek arkdaşımın facede ekli olduğunu görmüş beni arayıp çıkar o çocuğu dedi sert bi şekilde (eskiden biz yine sevgiliyken erkek arkadaşımla abim bi ortamda tesadüfen arkadaş olmuşlardı ama erkek arkadaşımda abimin o olduğunu bilmiyodu zaten abimin olduğunu öğrenince ihanet gibi olmasın diye arkadaşlığını kesmişti abimle ve sonra abim bizi öğrenmişti baya olaylar olmuştu aynı ortamdayken bunlar içmişler falan sanırım bu yüzden abim istemiyor onu) bu gün eve geldim kavga ettik abimle bende erkek arkadaşıma anlattım bu durumu erkek arkadaşım bu yaz askere gidicek sen böyle üzülüyorken ben nasıl gideyim askere dedi.

herşey yoluna oturmadan hiç bi yere gidemem ben dedi. abimle şimdi konuşsa kabuleneceğini sanmıyorum ama erkek arkadaşımında böyle içi rahat etmiyor yada askere gitmeden önce ailesini de alıp tanışmaya gelmek istiyor ama bizimkinler erken dicek biliyorum orta yolu bulamadım ben arkadaşlar. ne olursa olsun diyip abimle konuşsun diyorum bi sonradan da tatsızlık çıksın istemiyorum ne yapalım sizce fikir verebilirmisiniz bana okuyan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Ağbim yazmışsın ya onu otomatik bilgisayar mı o hale getirdi , dikkat mi etmedin okurken inanılmaz gözüme takıldı da .
Neyse yaşlar kaç sizin erken diyecekleri yaşta mısınız acaba diye soruyorum . Birde askere gidip gelmeden önce tanıştırma derim ben , ben o hatayı yaptım iyi olmuyor .

dikkat etmedim canım nasıl yazdığıma kusura bakma. ben 21 yaşımdayım erkek arkadaşım 23 e gircek ama anneme ne zaman bu konuyu açsam daha çok erken der hep ondan tanışmayı kabul etmiceğini biliyorum. erkek arkdaşım illa askerlikten önce bi tanışma falan istiyor daha rahat olabilmemiz için yoksa bencede askerlikten sonra daha iyi olur gibi geliyor bana teşekkür ederim cevabınız için

bence askerden sonra gelse daha iyi olur... kafası falan daha da oturmuş olur, ne istediğinin farkında emin bir şekilde ilişkiniz ilerler.

buna erkek arkaşımı ikna edemiyorum abin sana sürekli baskı uygularken ben duramam orda diyor herşeyi yoluna sokupta gidicem diyor anlatamıyorum ona teşekkür ederim cevabınız için

O zaman çıkacak abinin karşısına , açık açık konuşacak..
Böyle böyle ben ciddiyim..
Önce seninle konuşmak istedim diyecek..

O zaman çıkacak abinin karşısına , açık açık konuşacak..
Böyle böyle ben ciddiyim..
Önce seninle konuşmak istedim diyecek..

oda onu yapayım mı dedi. abim çok sert kavga çıkıcak diye korkuyorum ama en doğrusu bu galiba teşekkür ederim cevabınız için

oda onu yapayım mı dedi. abim çok sert kavga çıkıcak diye korkuyorum ama en doğrusu bu galiba teşekkür ederim cevabınız için

Erkek erkeğe konuşmadıkları sürece bu olaya bir çözüm getiremezler.
Bu sizin eve tanışmaya geldiğinde de geçerli.
Abin sonuçta.
O zaman da çekip bir kenara konuşacaklar , eve tanışmaya gitmeden önce de çıkıp konuşacaklar..

Sevdiğin adam abine karşı saygısızlık etmesin yeter.
Eğer diklenirse hiç şansı kalmaz.
Kendini iyi ifade etsin..

bncede arkadaslara katılıyorum tanıstrma için erken. Askere gitsin gelsin hersey yolunda giderse tanısma evresine geçersiniz. Madem abinle sevgilin birbirini tanıyo. Güzel sakin bir ortamda görüşmelerini sağla. Konuşsunlar sevgilin niyetinin ciddi olduğunu seni sevdiğini askerden snra seni isteyeceğini söylesin bana böyle daha mantıklı geliyo. Ne zamandr çıkıyosunuz ?

saygısızlık yapacağını zannetmiyorum yarın tamam abimle konuş dicem bakalım neler olcak inşallah sonu kötü bitmez fikir ve cevabınız için teşekkür ederim

saygısızlık yapacağını zannetmiyorum yarın tamam abimle konuş dicem bakalım neler olcak inşallah sonu kötü bitmez fikir ve cevabınız için teşekkür ederim

İnşallah kötü bitmez.
Çünkü anlattıklarına bakılırsa sevgilin baya ciddi.
Kafasına koymuş bu konuyu.
İnşallah tartışmazsınız ..

2 senedir canım. evet en mantıklısı o galiba inşallah abim kavgaya döndürmez işi teşekkür ederim cevabınız için

İnşallah kötü bitmez.
Çünkü anlattıklarına bakılırsa sevgilin baya ciddi.
Kafasına koymuş bu konuyu.
İnşallah tartışmazsınız ..

inşallah canım. o abimle kötü olmak istemiyor ne olcaksa güzellikle olsun ters olmayalım birbirimize diyor abim bu konuyu anlayışla karşılar umarım

2 senedir canım. evet en mantıklısı o galiba inşallah abim kavgaya döndürmez işi teşekkür ederim cevabınız için

rica ederim de acaba sevgilin mi abine konusmak istedigini söylese ? daha mı iyi olur yani abin sevgilinin ciddi olduğu izlenimi verebilir
hani sen x (sevgilinle) ile surada görüşün sennle görüşmek istiyo desen o da onun agzı yok mu kendi söyleyemiyo mu bu kadar mı korkak der mi ki ?
sevgilin abine abi mi diyo ne diyosa artık, surda bulusalım sennle ciddi bişey hakkında konusmak istiyorum kendimi anlatmam lazım dese telefonda dese yada abinin bulunduğu yere gidip böyle dese sanki biraz daha güven verebilir. Abilerin böyle şeyler hoşuna gidebilir bnm basma geldi çünkü ondan diyorum
ama tabi sen abini tepkilerini daha iyi bilirsin kararı sen verceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…