sorun yine ağbim :(

yok canım zaten ben söyleyemem abime erkek arkadaşım abimi arayıp dediğin gibi söylücek öyle düşünüyor oda aslında uzun zamandan beri konuşmak istiyor ama ben durduruyorum kavga ederler bişey olur diye. bi konumda bahsetmiştim abim ilk öğrendiğinde erkek arkadaşımı bıçaklamaya gitmişti geçen sene ondan korktuğum için konuşmasına izin vermedim inşallah bu sefer kötü bitmez

Allah ın izniyle kötü bişey olmucak sevgilin olabildgnce ılımlı olsun abin kızsa da bagırsa da kötü söz söylese de çok sabırlı olmalı soğukkanlı olmalı. Niyetini kararlığını göstermeli seni sevdgni en güzel cümlelerle ifade etmeli. Güven verici kelimeler kullanırsa abin ilk etapta sinirli olacaktır fakat sevgilin böyle güzel davranırsa herşey daha kolay ve olumlu olabilir . Hakkında hayırlısı olsun inş.

inşallah canım. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarırmış inşallah sabrını korur erkek arkadaşım çok teşekkür ederim cevabın için

Benim abim erkek arkadasimla beni ogrendiginde cikti karsisina cocugun gozunu korkutmaya calisti. Kizdi bağırdı cagirdi. Sevgilim ne yapti? Aslan gibi durdu karsisinda. Kacmadi. Hatta bi ara kovalamaya basladi desem yeridir 😂 carsida pazarda bulup bulup abimin karsisina cikip konusmaya çalışıyordu. Kandilde bayramda seyranda mesaj atiyordu. Sevgisinin arkasinda durdu. Hic korkmadi,hic kacmadi. Abim ona bagirdikca o kendini acikladi. Ben suyum annem babam bu. Hayatım boyle surda okuyorum burda calisiyorum diye kendini tanitti hep. Sonra ne oldu? Abim kabullendi. Hatta icten ice tebrik bile etti biliyorum. Simdi tabiki kanka degiller ama ne abim ne babam karsima geçip gorusmeyeceksin demiyor. Biliyorlar icleri rahat ve uzaktan mudahale etmeden izliyorlar. Demem o ki sevgiliniz kacmasin. Tabiri caizse biraz yuzsuzluk yapmak gerekiyor bu konuda. Kabullenmeleri gerek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

adına çok sevindim canım bu gün annemle konuştuk annemde askere gitsin gelsin ozaman konuşsun dedi kavgada çıkabilir dedi ama erkek arkadaşımda konuşmadan gitmicek askere biliyorum teşekkür ederim cevabın için

Askerden sonra daaha uygun olur canim hem senin ve ailen icin hemde erkek arkadasin icin bnce beklemekte fayda var tatlim

Askerden sonra daaha uygun olur canim hem senin ve ailen icin hemde erkek arkadasin icin bnce beklemekte fayda var tatlim

Bende öyle istiyorum canım ama erkek arkadaşım nasıl plan yapıyorsa düzeni kurmadan gitmek istemiyorum diyor ben askerdeyken ben abini arayıp halini hattını sormak istiyorum diyor düşüncesi çok güzel ama abim yumşamaz gibi geliyor keşke anlatabilsem bunu ona teşekkür ederim canım cevabın icin

Tabiki oyle canim onunda dusuncesine saygi duyuyorum lakin bence senin icin erken olur tatlim en azindan askerden gelmesini beklesen yada bir sekilde onuda bu dusunceye ikna etsen hem.ayrica belki abinin tepkisi farkli olur o zmaana kadar hem ortalik durulmus olur hemde geleceginiz icin daha saglam kararlar almos olursunuz ama tabiki onemli olan senin ne düşündüğün tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…