• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun yine sevgilim

lunatic

inanç başladığında endişe biter...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
1.232
302
103
35
şu işe başladığımdan beri daraltıyor beni. beni çok saf buluyor sürekli akıl verme çabasında. şimdi de şirket hattı çıkarcaklar bana dedim ne alaka kimlerle muhattap olacaksın diyo. işin maliyet kısmıyla ilgilenen benim diyorum yanındaki kız bütün işleri sana yıkmaya çalışıyor ayık ol biraz diyo. ben bununla nasıl baş edecem böyle hayırlısıyla bi iş bulsada beni de bi rahatlatsa. ben bunu rahatlatacak ne söyleyebilirim hanımlar bi akıl verin lütfen.

Her şeye burnunu sokan erkeklerden nefret ederim. Ne yani her seye karisirlar ki?
Siz de acikca soyleyin, seni ilgilendirmeyen konularda konuşma diye. yoksa ayy her daim hayatiniza müdahele edilmesi insani hasta yapar....

Her şeyi ben bilirim havasinda en sinir olduğum tip:KK43:

İşiniz zor vallahi sabriniz varsa he diyip gecin sürekli..

eşim bana saf dese ona saygım kalmazdı.

biraz da haklılık payı var patronum ev taşıdı herşeyle ben ilgilendim koca evin temizliğini tek başıma yaptım. nakliyecilerle ben muhattap oldum. eşyaları ben yerleştirdim. ki bunların hiç birinden haberi yok sanırım benim kendimi değiştirmem gerek ama yapamıyorum insanlara hayır diyemiyorum.

Her şeyi ben bilirim havasinda en sinir olduğum tip:KK43:

İşiniz zor vallahi sabriniz varsa he diyip gecin sürekli..

seviyorum çok o yüzden sabırlıyım ona karşı ama nereye kadar bi de o var.:(

biraz da haklılık payı var patronum ev taşıdı herşeyle ben ilgilendim koca evin temizliğini tek başıma yaptım. nakliyecilerle ben muhattap oldum. eşyaları ben yerleştirdim. ki bunların hiç birinden haberi yok sanırım benim kendimi değiştirmem gerek ama yapamıyorum insanlara hayır diyemiyorum.
Ilk mesajınızı okuyunca erkek arkadaşınız abartıyor diye düşünmüştüm,ama son yazdığınız mesajı okuyunca erkek arkadaşınız haklı buldum,kusura bakmayında taşınan ev patronun evi,siz niye ilgileniyorsunuz,evini temizletmek mi istiyor bir temizlikçi tutsun,eşyalarını nakliyeciler yerleştiriyor zaten siz niye yerleştiriyorsunuz,eğer siz şimdiden böyle her dediğini yaparsanız iş yaşamında sizi çok ezerler ve her işi sizin üstünüze yıkarlar.

Her şeye burnunu sokan erkeklerden nefret ederim. Ne yani her seye karisirlar ki?
Siz de acikca soyleyin, seni ilgilendirmeyen konularda konuşma diye. yoksa ayy her daim hayatiniza müdahele edilmesi insani hasta yapar....

şunu diyebilirim ben de hata var. kendine göre çok haklı. beni savunmak istiyor benim insanlara karşı düşüncelerimi değiştirmek istiyor.

Ilk mesajınızı okuyunca erkek arkadaşınız abartıyor diye düşünmüştüm,ama son yazdığınız mesajı okuyunca erkek arkadaşınız haklı buldum,kusura bakmayında taşınan ev patronun evi,siz niye ilgileniyorsunuz,evini temizletmek mi istiyor bir temizlikçi tutsun,eşyalarını nakliyeciler yerleştiriyor zaten siz niye yerleştiriyorsunuz,eğer siz şimdiden böyle her dediğini yaparsanız iş yaşamında sizi çok ezerler ve her işi sizin üstünüze yıkarlar.

insanlara karşı aramda mesafe koyamıyorum karşımdaki kırılacak mı acaba diye kırmamak adına herşeyi yapıoyorum benim bu huyumu değiştirmem lazım farkındayım ama yapamıyorum o zaman sorun kalmycak.

insanlara karşı aramda mesafe koyamıyorum karşımdaki kırılacak mı acaba diye kırmamak adına herşeyi yapıoyorum benim bu huyumu değiştirmem lazım farkındayım ama yapamıyorum o zaman sorun kalmycak.
Insanlara karşı mesafe koymayı ve hayır demeyi bilmeniz gerek yoksa erkek arkadaşınızın dediği gibi her iş senin üstüne kalır ki kalmayada başlamış bile son yazdığın mesaja göre ben erkek arkadaşına hak verdim.

sadece sevgiliyiz hayatima daha fazla mudahale edersen beni kaybedeksin dersen ceker kendini saniyorum.ipleri bu kadar eline vermesen iyi edersin sen onla mitlu olmak icin bi aradasin seni sıkıp bunaltmasi icin degil degilmi

sen terk et canim onu yaramaz hayat boyle gecmez ben sana soyleyim.Gorsun safligi

patronun evini sen niye temizliyorsun onu anlamadim.Hayir demesini oyren zor olucak baslarda ama oyrenmelisin ama

Bende sonraki mesajını okuyunca erkek arkadaşına hak verdim..Bence erkek arkadaşının sürekli karışmasından şikayet etmek yerine önce karışmasını sağlayacak hareketleri engellemen lazım.. Kırmamak için elinden geleni yaptığın insanlarda senin için aynı şeyi yapıyolar mı?İnsanların sakın beklentilerini arttırma,sürekli fedakarlığa alıştırma,bişeye yaramıyor,kıymet bilmiyolar,sonra suçlu olan sen olursun.. En küçük bi kendini düşünmende hemen laf ediyolar,alıştırdığın için..Garanti arkadaş olarak görülürsün,nasılsa laf etmiyo diye kırmamaya dikkat etmezler.. Bende senin gibiydim ve hiç bi yararı olmadı hayır diyememenin,önce insanları düşünmenin..Ben sana bencil ol demiyorum,sadece senin içinde aynı şeyi yapabilecek insanları kırmamaya çalış,o zaman önce onları düşün.. Ama senin için aynı şeyi yapmayacak,kötü laf ettiğinde anında silecek,bencil insanlara karşı fedakarlığın bi yararı yok ki..İyi insan olmuyosun sadece kendini kullandırmış oluyosun.. Bu huyunu değiştirirsen erkek arkadaşının sana karışmasıda azalıcaktır bence..

İnsanlara hayir diyemiyorsunuz oylemi
Olabilir tabikide.simdi patronunun gelip ev tasiyorum nakliyeci tut evini temizlet herseyle ilgilenen bi zahmet dedi sizde hayir diyemediginiz için yaptiniz oylemi
Nasil bir is ilişkisi bu ben herseyden önce bunu anlayamadim

Sevgilin abartıyor diye düşünmüştüm ama bunu okuyunca çok haklı oldugunu gördüm. Patronunun evi temizlenecekse gidip karısı yoksa da anası temizleyecek. sananeki ? sen onun işyeri için çalışanısın özel işlerinde kullanamaz seni. bencede kendini değiştirmen gerekiyor.

Insanlara karşı mesafe koymayı ve hayır demeyi bilmeniz gerek yoksa erkek arkadaşınızın dediği gibi her iş senin üstüne kalır ki kalmayada başlamış bile son yazdığın mesaja göre ben erkek arkadaşına hak verdim.

insanlara hayır demenin bir yöntemi olmalı ben neden beceremiyorumki

Sevgilin abartıyor diye düşünmüştüm ama bunu okuyunca çok haklı oldugunu gördüm. Patronunun evi temizlenecekse gidip karısı yoksa da anası temizleyecek. sananeki ? sen onun işyeri için çalışanısın özel işlerinde kullanamaz seni. bencede kendini değiştirmen gerekiyor.

ya evini temizlesem yine iyi resmen kullanıldım sanırım. nakliyecisiyle, perdecisiyle, kombicisiyle, uyducusuyla ayrı ayrı kadın basıma ben ilgilendim bunu patronum düşünmesi gerek. rica etti kabul ettim şu haftasonu hep bunu düşündüm gerçekten aptalım.

Back
X