- 13 Ocak 2014
- 1.232
- 302
- 103
- 35
Bende sonraki mesajını okuyunca erkek arkadaşına hak verdim..Bence erkek arkadaşının sürekli karışmasından şikayet etmek yerine önce karışmasını sağlayacak hareketleri engellemen lazım.. Kırmamak için elinden geleni yaptığın insanlarda senin için aynı şeyi yapıyolar mı?İnsanların sakın beklentilerini arttırma,sürekli fedakarlığa alıştırma,bişeye yaramıyor,kıymet bilmiyolar,sonra suçlu olan sen olursun.. En küçük bi kendini düşünmende hemen laf ediyolar,alıştırdığın için..Garanti arkadaş olarak görülürsün,nasılsa laf etmiyo diye kırmamaya dikkat etmezler.. Bende senin gibiydim ve hiç bi yararı olmadı hayır diyememenin,önce insanları düşünmenin..Ben sana bencil ol demiyorum,sadece senin içinde aynı şeyi yapabilecek insanları kırmamaya çalış,o zaman önce onları düşün.. Ama senin için aynı şeyi yapmayacak,kötü laf ettiğinde anında silecek,bencil insanlara karşı fedakarlığın bi yararı yok ki..İyi insan olmuyosun sadece kendini kullandırmış oluyosun.. Bu huyunu değiştirirsen erkek arkadaşının sana karışmasıda azalıcaktır bence..
sen bu huyunu nasıl değiştirdin? bu durumdan ben de çok şikayetçiyim ama bişey diyemiyorum.