MERHABA
nisanda 3 yıl olacak evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı
bütün tahlillerim yapıldı şeker yüklemesinden hormonlara kadar 3 defa klomen kullandım 2 defa çatlatma iğnesi yapıldı . gebelik olmayınca dr. çok ilgisiz olunca dr. gitmeye ara verdim bi kaç ay kendi haline bıraktım gebelik olmadı
yeni dr. gittiğimde hikayemi anlattım eşimin testini istedi 1 sene önce yapılmış sperm testin sounucu gösterdim gebelik olmaz sıkıntı var dedi eşim test yaptırdığı dr. ve benim eski dr. sadece sigara kullanıyorsa ona bağlı hareketinde yavaşlama var demişti ama son dr. senin bu sonuca geöre normal yoldan gebe kalman zor dedi ben dr. rahim filmi istedim zor bir filmdi ama şükür çekildim sonuç tüplerim açık herşey normal dr. eşin kendi hastanesindeki dr. kartını verdi eşin gitsin muayne olsun test yapılsın 3 ay içinde gebelik olmazsa regli olduğunda gel aşılama yapıcaz dedi
eşimin test sonucundaki bu değer morfoloji (kruger-strct) % 3 bulundu bunun 5 olması normal 4 olması da kabul edilir ama %3 olması sıkıntı olarak değerlendirdi dr. sizin bu konuyla ilgili görüşünüzü almak isterim