sorun yok,ama çocuğum olmuyor,yardım lütfen..

bisorumvar

madem öyle..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
94
109
103
merhaba arkadaşlar,
pko teşhisi konuldu ama hamileliğe engel olmadığı soylendi tüm testlerim ve eşimin spermiyogram testi yapıldı,sorun olmadığı gebe kalabilceğim soylendi,2 yıllık evliyim,adetlerim düzensiz,eskiden vaijinismustum ama atlattm fakat hala ağrı olduğundan dolayı ayda en fazla iki veya üç kez ilişki oluyor.bunun hamile kalabilmek için normali nedir,kaç kere yapılmalı ? ayrıca bana ne önerirsiniz? hangi hastaneye başvuraym en etkili ve uygun çözüm için? şişlide oturmaktaym.sevgiler.

merhaba arkadaşlar,
pko teşhisi konuldu ama hamileliğe engel olmadığı soylendi tüm testlerim ve eşimin spermiyogram testi yapıldı,sorun olmadığı gebe kalabilceğim soylendi,2 yıllık evliyim,adetlerim düzensiz,eskiden vaijinismustum ama atlattm fakat hala ağrı olduğundan dolayı ayda en fazla iki veya üç kez ilişki oluyor.bunun hamile kalabilmek için normali nedir,kaç kere yapılmalı ? ayrıca bana ne önerirsiniz? hangi hastaneye başvuraym en etkili ve uygun çözüm için? şişlide oturmaktaym.sevgiler.
meraba cnm adetlerin düzensiz olduğu için yumurtlama günün tam belli değil anladığım kadarıyla... ve ayda 2-3 defa ilişki oluyor... gebelik için haftada 3 kez ilişkiye girmek lazım yoksa süreç uzar... ama sana şunu tavsiye edebilirim... yumurtlama testi al kendine ve çift çizgiyi gördükten 36 saat sonra ilişkiye gir ... yada doktora gidip yumurtlama takibi yaptırabilirsin, yumurtan yeterli büyüklüğe ulaştığında doktor yumurta çatlatıcı iğne vuracak ve 36 saat sonra ilişki tavsiye edecek... bol şanslar ... birde rahim filmi çektirdin mi çektirmediysen Şişli Echomarda doktor Cevat Bayrak rahim filmi çektirebilirsin... tüplerin açık mı yoksa kapalı mı ona bakıcaklar cnm ;)

MERHABA
nisanda 3 yıl olacak evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı
bütün tahlillerim yapıldı şeker yüklemesinden hormonlara kadar 3 defa klomen kullandım 2 defa çatlatma iğnesi yapıldı . gebelik olmayınca dr. çok ilgisiz olunca dr. gitmeye ara verdim bi kaç ay kendi haline bıraktım gebelik olmadı :( yeni dr. gittiğimde hikayemi anlattım eşimin testini istedi 1 sene önce yapılmış sperm testin sounucu gösterdim gebelik olmaz sıkıntı var dedi eşim test yaptırdığı dr. ve benim eski dr. sadece sigara kullanıyorsa ona bağlı hareketinde yavaşlama var demişti ama son dr. senin bu sonuca geöre normal yoldan gebe kalman zor dedi ben dr. rahim filmi istedim zor bir filmdi ama şükür çekildim sonuç tüplerim açık herşey normal dr. eşin kendi hastanesindeki dr. kartını verdi eşin gitsin muayne olsun test yapılsın 3 ay içinde gebelik olmazsa regli olduğunda gel aşılama yapıcaz dedi :(

eşimin test sonucundaki bu değer morfoloji (kruger-strct) % 3 bulundu bunun 5 olması normal 4 olması da kabul edilir ama %3 olması sıkıntı olarak değerlendirdi dr. sizin bu konuyla ilgili görüşünüzü almak isterim

MERHABA
nisanda 3 yıl olacak evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz ama olmadı
bütün tahlillerim yapıldı şeker yüklemesinden hormonlara kadar 3 defa klomen kullandım 2 defa çatlatma iğnesi yapıldı . gebelik olmayınca dr. çok ilgisiz olunca dr. gitmeye ara verdim bi kaç ay kendi haline bıraktım gebelik olmadı :KK43: yeni dr. gittiğimde hikayemi anlattım eşimin testini istedi 1 sene önce yapılmış sperm testin sounucu gösterdim gebelik olmaz sıkıntı var dedi eşim test yaptırdığı dr. ve benim eski dr. sadece sigara kullanıyorsa ona bağlı hareketinde yavaşlama var demişti ama son dr. senin bu sonuca geöre normal yoldan gebe kalman zor dedi ben dr. rahim filmi istedim zor bir filmdi ama şükür çekildim sonuç tüplerim açık herşey normal dr. eşin kendi hastanesindeki dr. kartını verdi eşin gitsin muayne olsun test yapılsın 3 ay içinde gebelik olmazsa regli olduğunda gel aşılama yapıcaz dedi :KK43:

eşimin test sonucundaki bu değer morfoloji (kruger-strct) % 3 bulundu bunun 5 olması normal 4 olması da kabul edilir ama %3 olması sıkıntı olarak değerlendirdi dr. sizin bu konuyla ilgili görüşünüzü almak isterim
Cnm bizde bütün testleri olduk hersey normal dedi doktorum. Şimdi sen diyince ben de eşimin morfoloji değerine baktım %19 diyor. İleri doğru hızlı hareketlilik %42 diyor. Total de sperm sayısı 417.600.000 ve ml de sperm sayısı ise 144. 000.000 . SiZde bu değerler nedir cnm eşin muhakkak üroloji uzmanına gözüksün. Bizimde 18 aydan beri olmuyor hersey normal olmasına rağmen... Üzülme lütfen aşılamanın en fayda verdiği erkeğin sperm hızının yavaş olduğu gruptur

Back
X