sorun

dnzmavi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2015
19
3
3
Selam canlarim sorun doğum yapali iki ay oldu esim ile bitmez tukenmez kavgslarimis niye anlamadım bana diyor ki psikolojin bozuldu bi doğum yaptın hep bi tartisma herseye artik ya en küçük bir seye olay çıkıyo artik yardim

canım çocuk sahibi olmak gerçekten zor bir iş özellikle bebek küçükken çok fazla sorumluluk ve beklenti içine giriliyor. belli ki eşin de sen de bu gerginliğin etkisiyle küçük şeyleri büyütüyorsunuz.. çıkan tartışmalarını sebebine yönelip onları ortadan kaldırmak genelde sorunu çözer. mesela benim eşim hiç sesini yükseltmez bana ama benim sesimi yükseltmemden de nefret eder kırkyılın başı biraz sesimi yükseltsem o iş çok fazla büyüyüp istemediğim yerlere gidebiliyor.. bu yüzden ne olursa olsun sesimi yükseltecek noktaya gelmeden ya kestirip atıyorum daha sonra sakinleşince konuşuyoruz ya da sesimi yükseltmek yerine surat asarak çıkarıyorum sinirimi.. böylece daha mantıklı bir sonuç çıkıyor tartışmalardan.. sen de tartışmaları nelerin körüklediğini nelerin sebep olduğunu bir düşün bakalım belki sadece duygularını dile getirerek bile sorunu çözebilirsin..

Aynı benim kocam.. Yok senin psikolojin bozuk bilmem ne neler demedik birbirmize insan birazda alıngan oluyor bu dönemde ama geçiyor hepsi inan. Kucağındaki yavrunu düşün daha sakin olmaya çalış alttan al çünkü malum beyler alttan almak nedir pek bilmiyor. Sabır diliyorum sana.. Ama inan geçicek bugünler

Sağolun canlarim alttan alan hep ben birdr cok alingan olmusum diye şikayet teşekkür ederim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…